Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    14. Listopad 2019. 14:42

shell

Čitam na netu o tome zašto neke bebe teško zaspivaju uvečer. Piše da je često razlog loša emocionalna povezanost djeteta i majke🤔 vjerujete 

Ma nema šanse. Idiot koji god je to napisao, a ako je još uz to i žensko 

• Marina111
    14. Listopad 2019. 14:43

Meni porod bio ok. Al dalje , još sad se nisam ufurala 🙈😂

14. Listopad 2019. 14:44

nena1986

shell

Čitam na netu o tome zašto neke bebe teško zaspivaju uvečer. Piše da je često razlog loša emocionalna povezanost djeteta i majke🤔 vjerujete

Ma nema šanse. Idiot koji god je to napisao, a ako je još uz to i žensko

Iskreno vjerujem da je to glupost, jer kao novopečenoj mami to mi je baš teško za čuti. Ali očito je da negdje griješim, još ju nisam skroz skužila.

• Ivonne
    14. Listopad 2019. 14:48

shell

Čitam na netu o tome zašto neke bebe teško zaspivaju uvečer. Piše da je često razlog loša emocionalna povezanost djeteta i majke🤔 vjerujete li vi u to?

Ne želim vjerovati, ali često sam sumnjala u to. Starijeg sam isto dojila ali kao da sam se s njim učila šta znači biti mama. Njega na početku nisam stalno stavljala na sisu jer sam poslusala ove u bolnici da se jede svaka 3 sata. prva dva tjedna je stalno plakao a mi kao ma grčevi a on bio vjerojatno ili gladan ili samo tražio svoju mamu. Znala sam ja da je njima sisa sve tj pročitala sam ali ono pa nisam ja tu duda stav sam imala plus porod i oporavak su mi bili koma i to je još više pogoršalo to neko zbližavanje. Nakon 2 tjedna sam ga za svako kme stavljala na sisu. Vratila sam se na posao nakon 6 mjeseci i izdajala se za njega i dojila po povratku s posla i po noći a on se stalno budio po noći. U tom periodu i zubi i regresije sna ali vjerujem da je najviše tražio samo svoju mamu i toga kad se sjetim mi lomi dušu i samo mi se plače. 
    S njom je sve drugačije. 

• Marina111
    14. Listopad 2019. 14:51

Dal su vaše bebe stalno na dudi varalici ? Moja ju ne pusta 

nena1986
    14. Listopad 2019. 14:51

Ma rode su super što se tiče znanja i savjeta, nisu uzalud savjetnice, ali da ga pilaju po nekim stvarima to je točno. Kada bi bilo to njihovo znanje upakirano u kakvu osobu bez nametanja i predrasuda, bilo bi idealno.... meni su fakat pomogle, od patronažne, niti od pedijatrice nisam baš imala nikakve koristi. Sa prvim pak, pomoći niotkuda, svi su pretežno odmagali. Tad sam pak reagirala kako sam sama instinktivno smatrala da je ispravno, a sada mi je pomoglo iskustvo. Al to prvo dijete.... jao

nena1986
    14. Listopad 2019. 14:53

Matejaaa

Dal su vaše bebe stalno na dudi varalici ? Moja ju ne pusta

Nisam joj je uspjela uvaliti 😩, nece nikakvu, bibs duda mi je zadnja nada 😂

• Ivonne
    14. Listopad 2019. 14:53

Prvo dijete ko pokusni kunić 🤣🤣

krino
    14. Listopad 2019. 14:55

shell

Čitam na netu o tome zašto neke bebe teško zaspivaju uvečer. Piše da je često razlog loša emocionalna povezanost djeteta i majke🤔 vjerujete li vi u to?

Ja ne. I nemoj citati clanke koji ruse samopouzdanje. Moja beba je od superspavaca postao apsolutni nespavac. Jedva ga uspavamo i ne mislim da smo manje povezani. Pogotovo jer sam i ja bila beba nespavac. Uostalom, puno puta zasi sam bez nas i nunanja. Kozmicka ravnoteza 😂
    P.s. pitala sm vs za dnevne rutine...mi isto nemamo svaki dan isti. Nista ne mozemo uspostavit. Ja se kao trudim, sad ce 4mj, ali dzabe. Jedino uvijek izadjem minimalno 1x na dan na barwm 1,5h. Padale sjekire, to se ide. Jer to je jedino spavanje po danu. Inace je nemoguc. I tako 😂 Jedva cekam da vidim taj personality grintavi kad malo poraste 🤣🤣

• Marina111
    14. Listopad 2019. 15:00

Krino kombiniraš svoje mlijeko i dohranu ? Kolko uspiješ izdojiti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.