još se nečeg sjetila. kaufland ima super kvalitetnu dječju robicu, ja sam kupila neke stvari na akciji.
i još nešto, stavila sam mirenu ( spirala) prva menga milina jedva da koristim onaj najmanji uložak s krilcima, dok prije je bio opći potop. i preko dana sam imala noćni uložak, sva sreca nikad nisam imala bolne menge. al prije nego ću procuriti sam bila živčana za poludit, već totalno neuračunljiva.
kosa mi otpada valjda u pramenovima, ubrzo ću morati kupit periku 🙈
Koliko ju dugo imas? Jesi se udebljala od nje? 🤔
Moram se nadovezati na dojenje. Ni ja nazalost ne dojim i ocajno sam se grizla zbog toga. Jednostavno nije islo, mlijeka nista nije bilo, a on velika bebica. Dojila sam ga mjesec dana uz dohranu. Iii dalje imam griznju savjesti...pogotovo sta te svi prvo pitanju kad vide mali bebu dojis li ga?? Onda te to malo izbedira i tako...kakva je vama bila prva noc s bebom u rodilistu?
Bas vas volim citam, al evo s komentarima se uključim tu i tamo. 😃
Cvitka
Moram se nadovezati na dojenje. Ni ja nazalost ne dojim i ocajno sam se grizla zbog toga. Jednostavno nije islo, mlijeka nista nije bilo, a on velika bebica. Dojila sam ga mjesec dana uz dohranu. Iii dalje imam griznju savjesti…pogotovo sta te svi prvo pitanju kad vide mali bebu dojis li ga?? Onda te to malo izbedira i tako…kakva je vama bila prva noc s bebom u rodilistu?
Ja prvu noc nisam mogla provesti s malom jer sam imala probleme s vrtoglavicom, na kraju je ispalo da sam anemicna. Zabranili mi da ustajem sama pa onda nisam ni mogla brinut o bebi, a i bolje da su ju uzeli neg da sam pala i to jos mozda s njom u narucju. Bedirala me cijela ta situacija jer sam se bojala da dojenje nece profunkcionirati zbog toga, a i jako mi je nedostajala moja curica i bilo mi je jako cudno sto ju nema ni u trbuhu ni u kreveticu pokraj mene. Nije bas nit da sam se naspavala bez nje jer sam se probudila par put i mucila se da opet zaspim. Bila sam sretna kad su mi ju u jutro vratili 😍
Moram se nadovezati na dojenje. Ni ja nazalost ne dojim i ocajno sam se grizla zbog toga. Jednostavno nije islo, mlijeka nista nije bilo, a on velika bebica. Dojila sam ga mjesec dana uz dohranu. Iii dalje imam griznju savjesti…pogotovo sta te svi prvo pitanju kad vide mali bebu dojis li ga?? Onda te to malo izbedira i tako…kakva je vama bila prva noc s bebom u rodilistu?
Ja sam imala dug i koma porod. I herpes zoster tako da je prva mama bio moj muz koji ga je uzeo i nosio. Kad su me odveli u sobu, jedna prekrasna sestra je rekla: Mama, ja cu ga sad uzet, a vi se morate naspavati. I odvela ga je. Ja zaspala ko tuka. Donijeli ga u 6 ujutro i od tad je bio samnom. Spasila me ta. Ista Evan Rachel Wood 😂 Vise je fascinantno da sam onakva raspadnuta zaspala ko beba. Nisam nista jela, nikakav wc... I to je bio zadnji put da sam se naspavala 🤣🤣
Ja prvu noc nisam mogla provesti s malom jer sam imala probleme s vrtoglavicom, na kraju je ispalo da sam anemicna. Zabranili mi da ustajem sama pa onda nisam ni mogla brinut o bebi, a i bolje da su ju uzeli neg da sam pala i to jos mozda s njom u narucju. Bedirala me cijela ta situacija jer sam se bojala da dojenje nece profunkcionirati zbog toga, a i jako mi je nedostajala moja curica i bilo mi je jako cudno sto ju nema ni u trbuhu ni u kreveticu pokraj mene. Nije bas nit da sam se naspavala bez nje jer sam se probudila par put i mucila se da opet zaspim. Bila sam sretna kad su mi ju u jutro vratili 😍
Iato tako i meni.. Griznja savjesti i pitanja jel ga dojis? I onaj pogled kad kazes da nisi.. Onako kao wtf? 🙄 Eto ja ne bih volila..patronazne mi nisu bile od pomoci, 3 puta su bile i to 3 razlicite 🤦♂️ svaka svoju politiku.. Nisam bas imala srece.. Za drugi put ako Boog da bit cu pametnija. Ja sam bila u sobi sa cimericom koja je imala bebu u sobi a moj na neonatologiji...plakala sam svaki dan.. I jos to sa dojenjem.. Dno dna.. Ona kao glavna sestra za dojenje{mos mislit} dolazi ujutro u viziti i pita kako ide sa dojenjem.. Em mali moj na odjelu em mi pogledala sise i kaze neces ti moc dojit.. Toliko o potpori... Kbc Split mi je ostao rak rana... Razmisljam o Podobniku next time 🤪
Meni je pevi dan bio dosta tezak, jer sam bila na carskom. Koma mi je bilo ja lezim, a on pocne plakat pa meni i treba 5minuta da se ja uspija dic iz kreveta, onda ga uzmen i stavim u krevet kod sebe, onda se nemogu dic i vratit ga u krevetoc da spava pa zovi sestu da ona to obavi i tako i nisam mogla spavat u bolnici stalno sam ga motrila i gledala 😊
U Vinogradskoj bolnici se dobije papir i tamo za svakim podoj moras zabilježiti kad je jeo i koliko vremenski je bio na sisi i jesi ga sama stavila ili ga je sestra stavila i sestre pisu ako su mu dale nadohranu. Sto je po meni dobro, onda imaju uvid u 'stanje' i to na dan izlaska gleda sestra.
Meni je bilo super sto u toj bolnici bas poticu dojenje i pomozu da majka doji.
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Imala sam srece da sam imala "lagan" porod, i iskustvo, pa sam znala što me čeka... 😂 prvu noć me još pucao adrenalin pa nisam ni mogla spavati, samo
buljila u nju. Ona je prva 24 sata pretezno spavala ali sam je cim bi otvorila oci, stavljala na cicu. Prvu noc se budila na svaka dva sata cca... ali bilo je ok.bila sam spremna na puno gore 😂
i još nešto, stavila sam mirenu ( spirala) prva menga milina jedva da koristim onaj najmanji uložak s krilcima, dok prije je bio opći potop. i preko dana sam imala noćni uložak, sva sreca nikad nisam imala bolne menge. al prije nego ću procuriti sam bila živčana za poludit, već totalno neuračunljiva.
kosa mi otpada valjda u pramenovima, ubrzo ću morati kupit periku 🙈
Koliko ju dugo imas? Jesi se udebljala od nje? 🤔
kratko ju imam, ufff nemoj mi spominjati debljanje 🙈🙈😩bilo mi je teško dok sam bila trudna. znaci imam ju dva tjedna, tri možda i odmah neka napuhnutosti došla ili sam ja to možda umislila
Sortiraj odgovore
Najstariji