Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CiniMINIS
    14. Listopad 2019. 10:22

Da se i ja malo pozalim na svog.. Moj je obrtnik, radi dosta fleksibilno i trenutno uzima manje poslova kao da ima vise vremena za nas. Jest da zna uzet malu i rasteretit me i skuha uvijek rucak, al bi imao tolko vise vremena, a on to sve provede igrajuci igricu 😣 i to cesto do 3, 4 u noci i onda u jutro ne moze ustati i propadne vrijeme koje je htio i mogao s nama provesti. A da ne pricam o tome da (s obzirom da je igrica online) cesto ne moze prekinuti bilo kad nego mora zavrsiti to sto je krenuo igrati pa se ja mucim i sa uspavljivanjem i sa nunanjem i sa svim dok on igra (a uvjerava me da on kao usput nesto malo i radi- mos misit 😒 ne stigne mi ni odgovorit na pitanje kad igra a kamoli da radi jos usput, al to on sam sebe tjesi i opravdava). Isto mu nekad zvoni budilica da ode nesto obaviti (trgovina ili kad se negdje spremamo) i nikad se ne probudi kad mu zvoni, uvijek ga moram buditi ko da sam mu mama i to me uzasno zivcira. Kosa mi se dize kad ju navecer kao uzme da se ja odem tusirati ili nesto obavim i nadem ih tako sto ona lezi na kaucu i cendra jer trazi ili zabavljanje ili da ju neko pomazi i umiri a on igra igricu.
    Kad smo kod herpesa, eto, ja dobila svoj prvi herpes nakon poroda (u trudnoci imala samo jednom a inace sam im bas sklona) i totalno me frka da ne zarazim malu 🙈. Mali je doduse, svega par malih mjehurica na malom podrucju, al to ne mijenja nista na cinjenici kolko je opasan za tak male bebe i bas se bojim da me nebi zakacila rukicom po usni kad mlatara.

Nikolina95
    14. Listopad 2019. 11:15

Mi imamo samo noćnu rutinu 🙈 oko 19 je kupanje, poslje toga idemo u sobu na sisu i onda zaspe oko 20h prvo budenje je oko 23h ali cesto ga i preskoci hehe i onda u 4 papa i opet nastavi do 7, onda se budimo pricamo, presvlacumo i papamo onda se igra u baby gymu nekih pol sata sat dok mama popije kavu i malo posprema, zna nekad odspavat jos turu po sat vremena i onda tulum cjeli dan jer nezeli spavat.. 😅

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

Nikolina95
    14. Listopad 2019. 11:18

Vidim Krino je pisala da je izvadila umetak jel to mislis iz autosjedalice ili??
    Ja sam probala izvadit taj iz autosjedalice jer onda ima vise mjesta pa je i mirniji. Sad neznam jel to pametno vadit vec sad 🤔 ima 2 ipo mjeseca i oko 6.5kg

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

14. Listopad 2019. 11:21

Nasi dani nikad nisu isti, nekad prespava pol dana, a nekad ne spava nista... Ovu noc je imala pjesmu od pol 5 do 6, ali to smo mi zaribali jer je rano zaspala navecer (oko 18:30), a bilo nam je zao buditi ju, ali nakon toga je odspavala do pola 9... Onda papa, sredimo se i ja doruckujem, sredim sebe, a ona vecinom zaspi u kolicima pa stignem i nesto pocistiti na brzinu... Probudi se, igra u baby gymu, klopa, setnjica po vani, pa spavanje ili opet igranje i tako dok tata ne dodje oko 5, pa onda kasno rucamo... Oko 7 je kupanac i oko 9 spavanac... Izmedju svega toga jede, ali nemamo neko pravilo kad, nego to ona odluci... Po noci se probudi par puta za klopu i nastavi spavati... 
    Vec mi se cini dosta velika za kosaru na kolicima, kad vi planirate staviti sportski dio? Moj ima i nulti polozaj... Sad ne znam jel da jos pricekam malo ili da stavim taj dio... 
    I da, jel vama kosa manje padala kad ste se osisale (ako jeste)? Ja planiram na sisanje jer me ova kosa ubija, nema gdje je nema... 😖

krino
    14. Listopad 2019. 11:27

Nikolina95

Vidim Krino je pisala da je izvadila umetak jel to mislis iz autosjedalice ili??
    Ja sam probala izvadit taj iz autosjedalice jer onda ima vise mjesta pa je i mirniji. Sad neznam jel to pametno vadit vec sad 🤔 ima 2 ipo mjeseca i oko 6.5kg

Ja sam vadila iz nosiljke, ali cu isto iz As izvadit. Skuzila sam da njorga jer mu je pretijesno 😆

krino
    14. Listopad 2019. 11:29

mmamma

Nasi dani nikad nisu isti, nekad prespava pol dana, a nekad ne spava nista… Ovu noc je imala pjesmu od pol 5 do 6, ali to smo mi zaribali jer je rano zaspala navecer (oko 18:30), a bilo nam je zao buditi ju, ali nakon toga je odspavala do pola 9… Onda papa, sredimo se i ja doruckujem, sredim sebe, a ona vecinom zaspi u kolicima pa stignem i nesto pocistiti na brzinu… Probudi se, igra u baby gymu, klopa, setnjica po vani, pa spavanje ili opet igranje i tako dok tata ne dodje oko 5, pa onda kasno rucamo… Oko 7 je kupanac i oko 9 spavanac… Izmedju svega toga jede, ali nemamo neko pravilo kad, nego to ona odluci… Po noci se probudi par puta za klopu i nastavi spavati…
    Vec mi se cini dosta velika za kosaru na kolicima, kad vi planirate staviti sportski dio? Moj ima i nulti polozaj… Sad ne znam jel da jos pricekam malo ili da stavim taj dio…
    I da, jel vama kosa manje padala kad ste se osisale (ako jeste)? Ja planiram na sisanje jer me ova kosa ubija, nema gdje je nema… 😖

I j to planiram. Koristim fitoval zuti i nisam vidila nis bolje ni gore. Jedva se cekam osisat. Kriminalno je po kuci

14. Listopad 2019. 11:48

Nikolina95

Ja sam se isto negdjeprije raspitivala o tome jer mi se čini da joj je malo tijesno (velika je), ali mi je savjetovano da pričekam još bar mjesec dana.

krino
    14. Listopad 2019. 11:49

CiniMINIS

Da se i ja malo pozalim na svog.. Moj je obrtnik, radi dosta fleksibilno i trenutno uzima manje poslova kao da ima vise vremena za nas. Jest da zna uzet malu i rasteretit me i skuha uvijek rucak, al bi imao tolko vise vremena, a on to sve provede igrajuci igricu 😣 i to cesto do 3, 4 u noci i onda u jutro ne moze ustati i propadne vrijeme koje je htio i mogao s nama provesti. A da ne pricam o tome da (s obzirom da je igrica online) cesto ne moze prekinuti bilo kad nego mora zavrsiti to sto je krenuo igrati pa se ja mucim i sa uspavljivanjem i sa nunanjem i sa svim dok on igra (a uvjerava me da on kao usput nesto malo i radi- mos misit 😒 ne stigne mi ni odgovorit na pitanje kad igra a kamoli da radi jos usput, al to on sam sebe tjesi i opravdava). Isto mu nekad zvoni budilica da ode nesto obaviti (trgovina ili kad se negdje spremamo) i nikad se ne probudi kad mu zvoni, uvijek ga moram buditi ko da sam mu mama i to me uzasno zivcira. Kosa mi se dize kad ju navecer kao uzme da se ja odem tusirati ili nesto obavim i nadem ih tako sto ona lezi na kaucu i cendra jer trazi ili zabavljanje ili da ju neko pomazi i umiri a on igra igricu.
    Kad smo kod herpesa, eto, ja dobila svoj prvi herpes nakon poroda (u trudnoci imala samo jednom a inace sam im bas sklona) i totalno me frka da ne zarazim malu 🙈. Mali je doduse, svega par malih mjehurica na malom podrucju, al to ne mijenja nista na cinjenici kolko je opasan za tak male bebe i bas se bojim da me nebi zakacila rukicom po usni kad mlatara.

Igrice i kladionice su zlo

nena1986
    14. Listopad 2019. 11:52

Ajde ako se koja ošiša, javite da li je prestala kosa opadati, jer ovo je strašno 😰, svako jutro s jastuka skupim šaku, a kad/ako se počesljam 😵

• Ivonne
    14. Listopad 2019. 11:57

Ošisala se jedno 10 cm još uvijek pada ali manje nego prije. Rekla bi da nema veze sa šišanjem nego da je veći dio otpao koji je trebao. Kupila i fitoval šampon i losion koji kao smanjuje opadanje mlade kose u rastu i pijem tikturu koprive.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.