Jutro! Da vas pitam posto ste vi rodile ranije - kad najranije mogu dobiti mjesecnicu? Ne dojim nego se izdajam, mlijeka je jako malo, a doslo je tek 6.dan. Uglavnom, lohije su vec zuckaste boje, a danas ujutro mi se pojavio manji izljec krvi pomijesan sa tim zutim...
Jutro! Da vas pitam posto ste vi rodile ranije - kad najranije mogu dobiti mjesecnicu? Ne dojim nego se izdajam, mlijeka je jako malo, a doslo je tek 6.dan. Uglavnom, lohije su vec zuckaste boje, a danas ujutro mi se pojavio manji izljec krvi pomijesan sa tim zutim…
Vjerujem da je ovo još samo čišćenje. A za mengu nema pravila. Meni je odmah a dojim a sad već kasni, dok se to ustali opet
Jutro! Da vas pitam posto ste vi rodile ranije - kad najranije mogu dobiti mjesecnicu? Ne dojim nego se izdajam, mlijeka je jako malo, a doslo je tek 6.dan. Uglavnom, lohije su vec zuckaste boje, a danas ujutro mi se pojavio manji izljec krvi pomijesan sa tim zutim…
Ja sam dobila nakon tocno 3mj od kad sam rodila. Prvih mj dana dojila, onda ne vise
Krino sve isto i kod mene. Zvoni mu alarm u pola 7 isto ima klizno radno vrijeme i kao otici ce ranije pa se ranije vratiti sli iz stana ne izađe prije 8.
Malena spava u našoj sobi u kinderbetu i njegovo hrkanje budi i mene i nju. Noćas se budila 4 puta što nije nikad. Mlati nogama i pokušava se sama uspavati ali joj ne ide, čujem ju da se rotira ko na ringišpilu i mlati nogama. Onda je dignem i stavim na sisu da se brže smiri i vratim u kinderbet.
Stariji mi izgleda ima bronhitis i danas će ga muž furati dr. Izludio me je ovaj tjedan, toliko je prkosan i stalno traži animiranje, namjerno se ne želi sam igrati. Ako ima bronhitis to je još dva tjedna bez vrtica 🤣🤣
I da Krino kako je izgledao tvoj zoster- ko plikovi ili više ko pristici? Izbacio mi je neki osip na bedru svrbi i peče a nisam ništa mijenjala
Moj muž se diže oko 3 i pol, 4, kako kada... ali mobitel ostavi u kupaoni (vrata do sobe), i stavi alarm ali se tiho cuje, nas ne probudi, a on ima lagan san pa je to win win.... svi smo skupa u sobi a ponekad nam dođe i sin 😂, pa muz izvisi 👍.
Kako je krenula škola, dizemo se sin, Luce i ja oko 6:30, prescvlačenje, pravim dorucak, oko 7:30 on odlazi, mi ostajemo, cicamo. Oko 8 izlazimo ona, pas i ja u duzu setnju (na sat, dva). Kad se vratimo obicno jos prespava u klokanu, ja pospremim po kuci, pa cicanje, spremanje rucka oko podna. Oko 13 spava na cici oko sat vremena. Popodne opet nosiljka oko 16-17 (spavanje) i onda spremanje za noc od oko 19:30 na dalje.Jede mali milon puta umeđuvremenu 😂
Krino, stvarno je unikat mali Kosta 😍, to je tako slatko slusati, ali mogu misliti kako je vama 😂. Da znas, nisu faze, nego eto, odrastanje. Nikad vise nece biti isto 😂😂😂
I da Krino kako je izgledao tvoj zoster- ko plikovi ili više ko pristici? Izbacio mi je neki osip na bedru svrbi i peče a nisam ništa mijenjala
Povelo je svrbit i preko noci pec. Imala sam 5 fleka sa hrpom mjehurica. I svrbilo i peklo u isto vrijeme. Kad mjehurici puknu (kroz 10ak dana do 2tj) prestane svrbit i pec. Do tada je neizdrzljivo. Pece kao da te netko kiselinom polio. Mjehurici su ti napunjeni tekucinom, to je virus varicele i ne smije doci u kontakt s bebom jer prenosi vodene kozice. Stoga, oprez. Mazala sam malo nekom kremicom protiv herpesa, ali nije mi bas pomoglo. Ja sam bila trudna tada pa nisam to lijecila antibiotikom, ali mislim ds se dobije i antibiotik i neka mast za to i lijekovi protiv bolova. Ipak se nadam da nemas taj vrazji zoster. Ja i danas imam oziljke.
Krino sve isto i kod mene. Zvoni mu alarm u pola 7 isto ima klizno radno vrijeme i kao otici ce ranije pa se ranije vratiti sli iz stana ne izađe prije 8.
Malena spava u našoj sobi u kinderbetu i njegovo hrkanje budi i mene i nju. Noćas se budila 4 puta što nije nikad. Mlati nogama i pokušava se sama uspavati ali joj ne ide, čujem ju da se rotira ko na ringišpilu i mlati nogama. Onda je dignem i stavim na sisu da se brže smiri i vratim u kinderbet.
Stariji mi izgleda ima bronhitis i danas će ga muž furati dr. Izludio me je ovaj tjedan, toliko je prkosan i stalno traži animiranje, namjerno se ne želi sam igrati. Ako ima bronhitis to je još dva tjedna bez vrtica 🤣🤣
Jao 🤪 Treba sve izdurati.
Krino, stvarno je unikat mali Kosta 😍, to je tako slatko slusati, ali mogu misliti kako je vama 😂. Da znas, nisu faze, nego eto, odrastanje. Nikad vise nece biti isto 😂😂😂
Neno, pomorih se s time. Od bebe spavaca je postao pravi grintavac. To je definitivno tatin dalmatinski geb. Da je pravo slavonsko dite bio bi ko pjesma 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji