Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Listopad 2019. 16:09

Ivonne

Ja sam svojoj otela sina i pomutila mu razum.
    Da je pametna shvaćala bi da takva izjava prvo vrijeđa njezinog sina 😂😂 jer po tome on nije dovoljno inteligentan koristiti vlastiti razum 🤣

Joj joj te zločeste snaje, tko zna šta stavljaju u kavu njihovim sinovima pa im pomute razum.
    190 km, ajme milineee

• Noemi1
    14. Listopad 2019. 16:18

shell

Čitam na netu o tome zašto neke bebe teško zaspivaju uvečer. Piše da je često razlog loša emocionalna povezanost djeteta i majke🤔 vjerujete li vi u to?

vecu glupost nisam cula u zivotu 😱 a preko dana kad spava onda ne utjece losa emocionalna povezanost? 😂 to treba gledat da su neke bebe vece spavalice, neke manje. Neke su nocni tipovi, neke dnevni. 

• Ivonne
    14. Listopad 2019. 16:26

shell

Mislim, imamo mi odvojen i ulaz i stan, ali opet, ponekad to nije dovoljno. Kako vole "slučajno" naglasiti, ipak je to njihova kuća, pa se često tako i ponašaju. Iako smo mi u njihovu kuću uložili toliko da smo mogli svoju uzidati 🙄

Što dozvoli takvu glupost 🤣🤣
    Ma nekad te zajednice tak lijepo funkcioniraju kad ljudi znaju držati nos samo na svojim stvarima.
    Ja znam da ću, kad je snaja u pitanju, držati jezik za zubima i biti turbo fina.

• Noemi1
    14. Listopad 2019. 16:30

Ivonne

shell

Mislim, imamo mi odvojen i ulaz i stan, ali opet, ponekad to nije dovoljno. Kako vole "slučajno" naglasiti, ipak je to njihova kuća, pa se često tako i ponašaju. Iako smo mi u njihovu kuću uložili toliko da smo mogli svoju uzidati 🙄

Ma nekad te zajednice tak lijepo funkcioniraju kad ljudi znaju držati nos samo na svojim stvarima.
    Ja znam da ću, kad je snaja u pitanju, držati jezik za zubima i biti turbo fina.

To zato da se ne nadjes na tapeti na nekom random forumu 😂😂😂😂😂

• Ivonne
    14. Listopad 2019. 16:31

Noemi1

Ivonne

shell

Hahaha dobra 
    Ma više zato da imam pristup unučadi

• Noemi1
    14. Listopad 2019. 16:50

Ivonne

Noemi1

Ivonne

shell

Hahaha dobra
    Ma više zato da imam pristup unučadi

Ma znam da, salim se malo 😀 drukciji je to odgoj danas i nekad. Nekad su snahe za sve pitale svekrve, ovisile o njima. Danas smo svi samostalni i ne zelimo da nam se itko petlja. Pa se onda svekrve valjda osjecaju nepotrebne i mjesaju se svuda (cast iznimkama). Moja je super bas sam sretna sto je takva, mislila sam da je vecina dobra i da ako nesto ne valja ovisi o obje strane. Ali vidim ovdje da stvarno ima ludih, kojima nema pomoci 😨

CiniMINIS
    14. Listopad 2019. 17:02

Ja sam , kad sam doma dosla prvo plakala od jada jer dojenje nije islo kako treba, nakon sto dam se isplakala sam odlucila skupiti hrabrost i dati sve od seve da to uspije. Prvi mjesec sam samo hranila dijete, spavala s njim i obavljala osnovne potrebe kolko sam bila umorna. A bila sam totalno nesigurna i trebalo mi je da patronazna potvrdi da je to sto radim dobro.
    Ova izjava za povezanost je cista glupost po meni. Moja je sad vec vezana za tatu kolko i za mene a ja ju dojim a ne on. On ju i lakse umiri her kod mene samo sisu trazi.
    Sto se sestara u merkuru tice, meni je ta s dugom ravnom smedom kosom pomogla puno. Ocito bude kako se koja sestra s mamom najbolje poveze. Al sve su me pitale jel treba pomoc i bile spremne pokazati.
    Moja svekrva je ispocetka bila razocarana samnom 😅 malo sam previse svojevoljna i jaka licnost pa se ocito bojala za svog sina. Jos kad sam jadnika "natjerala" da mora uzet moje prezime, a on jadan nesposoban ista rec pa je sutje pristao 😂😂 (tako je bilo iz njene perspektive) . U meduvremenu se predomislila i sretna je jer vidi da je meni bitno da je i on sretan i ne gledam samo sebe nego i njega. A ovak se ne mijesa, al sam primjetila da oni ovako obiteljski (svi osim mog muza kojeg boli ona stvar za to sto drugi rade) imaju naviku pricati iza leda o osobi koja trenutno nije tu i imati misljenje o svemu i sve najbolje znaju i to me malo zivcira

• Marina111
    14. Listopad 2019. 17:15

Bolje da je ne pričam o svojoj .... 🙈🤣🤣🤣

• Ivonne
    14. Listopad 2019. 18:15

Matejaaa

Bolje da je ne pričam o svojoj …. 🙈🤣🤣🤣

Najbolja, jel? 😂😂

katiesu
    14. Listopad 2019. 18:25

Ivonne

Kupam dva puta tjedno. Oboje su mi skloni dermatitisu, s muževe strane svi imaju suhu i čak do dana ispucalu kožu. Mali je ko beba imao atopijski dermatitis koji smo jedva riješili. Preporuka je ne prat često zbog isusivanja kože. Ljeti sam ga svaki dan jer se puno znoji i stalno je po vani. Zimi svaki drugi. A nju za sad dva puta tjedno. Ima suhe dijelove na ruci, ne crvene se za sad je samo hrapavije pod rukom i ne mazem jos s ničim. Rana od cijepljenja na ruci joj se pretvorila u gnojni plik. Čudno mi kak tek sad.

taki nekako i ja, preko ljeta sam znala svaki dan jer je prljav kao da radi u rudniku 🤣
    i nama je bilo tako i dosta kasnije se to dogodilo s ranom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.