Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Listopad 2019. 15:09

Ivonne

shell

Čitam na netu o tome zašto neke bebe teško zaspivaju uvečer. Piše da je često razlog loša emocionalna povezanost djeteta i majke🤔 vjerujete li vi u to?

Ne želim vjerovati, ali često sam sumnjala u to. Starijeg sam isto dojila ali kao da sam se s njim učila šta znači biti mama. Njega na početku nisam stalno stavljala na sisu jer sam poslusala ove u bolnici da se jede svaka 3 sata. prva dva tjedna je stalno plakao a mi kao ma grčevi a on bio vjerojatno ili gladan ili samo tražio svoju mamu. Znala sam ja da je njima sisa sve tj pročitala sam ali ono pa nisam ja tu duda stav sam imala plus porod i oporavak su mi bili koma i to je još više pogoršalo to neko zbližavanje. Nakon 2 tjedna sam ga za svako kme stavljala na sisu. Vratila sam se na posao nakon 6 mjeseci i izdajala se za njega i dojila po povratku s posla i po noći a on se stalno budio po noći. U tom periodu i zubi i regresije sna ali vjerujem da je najviše tražio samo svoju mamu i toga kad se sjetim mi lomi dušu i samo mi se plače.
    S njom je sve drugačije.

Ja sam s njom 0-24. Trudim se kad god je budna animirati ju, ne puštati ju da bude "sama". Puno "pričamo", smijemo se. Kad god ju netko drugi uzme, uvijek me pogledom traži i čim me ugleda smije se. Sisa na zahtjev, u 2 mjeseca je dobila 2,8kg. Zbog svega toga rekla bi da smo se dobro povezale. Ali eto, i to noćno ludilo ćemo vjerujem dovesti u red.

krino
    14. Listopad 2019. 15:13

Matejaaa

Krino kombiniraš svoje mlijeko i dohranu ? Kolko uspiješ izdojiti?

Nemam ti ja vise mlijeka. Vec davno. Samo dohrana kod mene

14. Listopad 2019. 15:38

Kažu da sam ja kao beba puno plakala. Bila sam prvo dijete. I onda je tata, valjda iz najbolje namjere, "zabranio" mami da mi ide, tj morala me puštati da plačem. Pa smo onda obje plakale, samo sa različitih strana vrata. Čudne odgojne metode su tada bile. 
    Možda je pogrešno, ali ja svoje dijete ne puštam da plače. Niti ću. Možda i zbog toga što ona nije zahtjevna beba, uvijek plače s nekim razlogom. Ali već sada znam da ću biti pametnija s drugim djetetom. Neće mi biti neugodno reći da je rano za posjete. Od samog izlaska iz bolnice do prije par dana, stalno smo imali goste. Nikakav ritam tako ne možeš stvoriti. Lijepo će biti zaključavanje u 19h, i nema ulaska više nikome. Često bi svekrva dolazila i budila ju, da bi ju noooosala 5 minuta i pobjegla kod prvog plača. A ja budala nisam znala odgovoriti na to. Toliko sam ljuta na sebe kad se samo sjetim 😠🤬

krino
    14. Listopad 2019. 15:56

A ja jedva cekam da krenu i te price o svekrvama 😂😂😂

• Ivonne
    14. Listopad 2019. 15:58

Krino kakva je tvoja?

krino
    14. Listopad 2019. 16:00

Ko vegeta 🤣

14. Listopad 2019. 16:05

Je li vi živite sa svojim svekrvama ili ste te sretnice pa ste odvojeni? Ja sam nažalost u prvoj skupini, ali nadam se ne zadugo

• Ivonne
    14. Listopad 2019. 16:05

Ja sam svojoj otela sina i pomutila mu razum.
    Da je pametna shvaćala bi da takva izjava prvo vrijeđa njezinog sina 😂😂 jer po tome on nije dovoljno inteligentan koristiti vlastiti razum 🤣

• Ivonne
    14. Listopad 2019. 16:06

shell

Je li vi živite sa svojim svekrvama ili ste te sretnice pa ste odvojeni? Ja sam nažalost u prvoj skupini, ali nadam se ne zadugo

Odvojena 190 km

14. Listopad 2019. 16:07

Mislim, imamo mi odvojen i ulaz i stan, ali opet, ponekad to nije dovoljno. Kako vole "slučajno" naglasiti, ipak je to njihova kuća, pa se često tako i ponašaju. Iako smo mi u njihovu kuću uložili toliko da smo mogli svoju uzidati 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.