Joj evo ja se malo splasila,em je to krvarilo dosta em je vristao,prva intervencija,brizan moj misic,dobro je sad.
Ma vrištala je dan i pol, visila po nama. Nocu sve ok, danju, samo daj sisu 😂
Pitala bih, pa sta je, ali nema smisla 😂 Drzi se Neno!
Ahahaha to su one faze, za koje nisi siguran da su faze pa ih eto samo tako nazoves da bi ti bilo lakse 😂😂😂 (ko i skokovi u razvoju-sto je to 😂😂😂🙈). Vidim i tebi je bilo veselo? Pun mjesec ili sto li vec hahaha. Ma mi smo mame zmajevi, to je bar sasvim jasno 💪
Joj evo ja se malo splasila,em je to krvarilo dosta em je vristao,prva intervencija,brizan moj misic,dobro je sad.
Aha, sinu sam tako sredila dva u jednom danu... pau nisam htjela rezati nokte koji tjedan dok me nije prosao strah. A nazalost, sve ti je to normalno. A koliko puta je tek muz opalio glavu djetetu dok ga je vadio van iz auta da ne pricam 🙈... malo je trkunut sad nakon 12 godina, al mislim da je do genetike 😂😂😂
Pozdrav mamice 😘 kako kupate djecu jeli svaki dan ili? Ja jos od ljetos svaki dan pa se mislim dokad cu tako... Mi smo na moru pa je ovdje jos uvijek jako ugodna tepmeratura.. Strah me da ako prekinem tu rutinu da cu poremetiti i spavanje.. Jer svaku vecer u 8 se kupamo pa onda hrana i do 9 on zaspe. I par puta sam primjetila da mu se ujutro kao zacepi nosic i pocne se budit i plakati... Cim ga dignem sve ok i tokom dana mu nista ne smeta samo to ujutro oko 6,7...jel to do suhog zraka?
Pozdrav mamice 😘 kako kupate djecu jeli svaki dan ili? Ja jos od ljetos svaki dan pa se mislim dokad cu tako… Mi smo na moru pa je ovdje jos uvijek jako ugodna tepmeratura.. Strah me da ako prekinem tu rutinu da cu poremetiti i spavanje.. Jer svaku vecer u 8 se kupamo pa onda hrana i do 9 on zaspe. I par puta sam primjetila da mu se ujutro kao zacepi nosic i pocne se budit i plakati… Cim ga dignem sve ok i tokom dana mu nista ne smeta samo to ujutro oko 6,7…jel to do suhog zraka?
Mi smo isto tako (i isto smo na moru), ali sam je od prije tjedan dana pocela kupati svaki drugi dan, i isto sam se bojala da nece htjeti zaspati... ali zaspala bez problema... umjesto kupanja se polako skinemo, malo je mazim, masiram, namazem kremicom, presvucem u pidzamu i strpam u vrecu (za sada ona tanja ali cisto da se privikava). I sve je ok.
Nosic ti mojoj isto ponekad zna biti zacepljen, ali ja ga redovno i po 3x dnevno spricam sa baby sterimarom, nekako mi je najzgodniji, i bude bolje. Cim ne spricam eto opet se zacepi lagano. I nisam to povezala sa suhim zrakom, jer bude i kada je juzina isto... 😉
Ja kupam svaki drugi dan, spavanje je uvijek oko 9 bez obzira jel kupamo ili ne, ne utjece nam to nista... Nosic spricam svako jutro i po potrebi...
Koliko vase bebe kakaju? Moja je sad na svaka dva-tri dana i to nesto malo... Jel to znaci da joj je premalo mlijeka pa sve iskoristi i nema sto izbaciti? 🤔 Prije je kakala svaki dan bar dva puta i sad mi je ovo cudno... I kako znate da se beba na sisi najela? Vjecni misterij... Moja nekad pocne onako kao da ce povracat, ili bljuca, ili pocne pricat, ili bzvze navlaci i igra se, a kasnije onda jede ruke i onda ne znam jel gladna ili bzvze stavlja rukice u usta...
Kupam dva puta tjedno. Oboje su mi skloni dermatitisu, s muževe strane svi imaju suhu i čak do dana ispucalu kožu. Mali je ko beba imao atopijski dermatitis koji smo jedva riješili. Preporuka je ne prat često zbog isusivanja kože. Ljeti sam ga svaki dan jer se puno znoji i stalno je po vani. Zimi svaki drugi. A nju za sad dva puta tjedno. Ima suhe dijelove na ruci, ne crvene se za sad je samo hrapavije pod rukom i ne mazem jos s ničim. Rana od cijepljenja na ruci joj se pretvorila u gnojni plik. Čudno mi kak tek sad.
Kupam dva puta tjedno. Oboje su mi skloni dermatitisu, s muževe strane svi imaju suhu i čak do dana ispucalu kožu. Mali je ko beba imao atopijski dermatitis koji smo jedva riješili. Preporuka je ne prat često zbog isusivanja kože. Ljeti sam ga svaki dan jer se puno znoji i stalno je po vani. Zimi svaki drugi. A nju za sad dva puta tjedno. Ima suhe dijelove na ruci, ne crvene se za sad je samo hrapavije pod rukom i ne mazem jos s ničim. Rana od cijepljenja na ruci joj se pretvorila u gnojni plik. Čudno mi kak tek sad.
I meni je to na rameno.. Nije gnojno ali je crveno i kao ogulilo se ali ne diram 🤦♂️🤷♀️
Ma bilo je crveno i skoro izblijedilo i sad se zacrvenilo i ugnojilo. Tak je i starijem ali puno ranije. Mislila sam da njoj neće. Uglavnom ako se to dogodi nist ne dirati samo prođe
Ja kupam svaki drugi dan, spavanje je uvijek oko 9 bez obzira jel kupamo ili ne, ne utjece nam to nista… Nosic spricam svako jutro i po potrebi…
Koliko vase bebe kakaju? Moja je sad na svaka dva-tri dana i to nesto malo… Jel to znaci da joj je premalo mlijeka pa sve iskoristi i nema sto izbaciti? 🤔 Prije je kakala svaki dan bar dva puta i sad mi je ovo cudno… I kako znate da se beba na sisi najela? Vjecni misterij… Moja nekad pocne onako kao da ce povracat, ili bljuca, ili pocne pricat, ili bzvze navlaci i igra se, a kasnije onda jede ruke i onda ne znam jel gladna ili bzvze stavlja rukice u usta…
Čim se igra sita je, bez brige.
Rukice u ustima više nisu znak gladi vec je sad krenula oralna faza istraživanja
Sortiraj odgovore
Najstariji