Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikolina95
    13. Listopad 2019. 17:00

Ja isto kupam svaki drugi dan prije spavanja. 
    Ja ako vidim da se poceo glupirati na sisi ja ga maknem da podrigne i onda opet probam ga stavit, ako opet se glupira, maknem ga. I moj ttpa ruke u usta cjeeli dan haha al to tako mora 😊

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

CiniMINIS
    13. Listopad 2019. 21:01

Mi nasu isto kupamo dva puta tjedno, ne znoji se pa nema potrebe. Al znam joj par put dnevno prat ruke jer joj se u stanju vec nakon kratkog vremena primit niti od tkanine medu prsticima 😅, a i cesto joj ruke budu "prljave" od mlijeka jer prekida dojenje kad krene letdown pa tece niz dojku i kolko god pokrivala njenu ruku tetrom uvijek nesto i na njoj zavrsi pa bude malo ljepljiva.
    Ja se usrala kad mi mala imala negdje mjesec dana jer sam otkrila "ogrebotinu" na nadlaktici. Izgledalo malo kao postrugano ili oziljak kao mala opeklina. Razmisljala ja par dana kako joj se to moglo desiti i bedirala se, da mi ne bi sinulo da su ju tamo cijepili i da je to ocito zakasnjela reakcija 🙈🙈.
    Sto se nosica tice, ja svojoj jos nista nisam spricala. Izvadim joj u jutro stapicem sto se da izvaditi i za sad je ok. Kod nas je dosta suhi zrak u stanu i za sad od njega samo kise. Morat cu uskoro nabaviti one posude za radijator

CiniMINIS
    13. Listopad 2019. 21:07

Zaboravih jos skomentirati za dojenje 😅 ja sam do prije par dana svoju hranila dok nije zaspala i nije se dala vise probuditi laganim poticanjem da jede, a ponekad je sama pustila sisu kad je bila sita. Sad uglavnom zaspi, maknem ju sa sise, pa se razbudi i trazi jos i tako nekoliko puta 😥 dok spava tolko cvrsto da ne trazi vise zakljucim da je sita 😂. Ne trazi tako sto trpa rukice vec glavom trazi sisu. A kolko dobro je jela tek vidim kad upisa pelenu 😅 a s obzirom da u zadnje vrijeme stvarno budu pune ne brinem

nena1986
    13. Listopad 2019. 22:15

Pa da, točno tako je nama izgledalo "uspavljivanje" do prije neki dan.... sada gospođica po novom totalno budna pojede "večeru", pa onda sva vesela krene "pricati". Mi je ignoriramo, kao, jer je vrijeme za spavanje. Onda se naduri, pa se nasloni na mene (sjedimo), i bude mirna, ali promatra, samo čeka da netko napravi kakvu idiotariju, pa se ljuljuškamo dok ne zaspi. Spustim je u krevet, probudi se za 10-15 min pa još jednom jede i onda koooonačno zaspi na cici i to bude to. Traje cca od prvog cicanja do spavanja kako spada sat i pol, do dva sata 😂👌

nena1986
    13. Listopad 2019. 22:18

Super mi je to kada kažu da beba sama pusti sisu kad je sita. Ova moja prvih 3 mjeseca uopće nije puštala sisu! Ja bi je sama čupala, pa vraćala.... tek sad je pomalo počela, ima duže intervale, brže pojede i točno vidiš kada se mazi, umiruje ili kad stvarno jede, pojede i mir. Cicoljupci 😍

CiniMINIS
    13. Listopad 2019. 23:14

nena1986

Super mi je to kada kažu da beba sama pusti sisu kad je sita. Ova moja prvih 3 mjeseca uopće nije puštala sisu! Ja bi je sama čupala, pa vraćala…. tek sad je pomalo počela, ima duže intervale, brže pojede i točno vidiš kada se mazi, umiruje ili kad stvarno jede, pojede i mir. Cicoljupci 😍

😂😂 bas tako. Moja kad ju muci probava krene jest ko mala piranja 😅, kad je umorna onda samo visi na sisi i ko fol jede, povuce malo pa samo minimalno pomice celjust, pa onda opet pojede gutljaj pa opet samo minimalno pomice celjust i tako bi to islo u nedogled da joj ne uvalim dudu 😂. Vecinom zaspi, rijetko kad se dogodilo da je pustila sisu i fakat bila gotova i dalje spavala, uglavnom odma opet trazi sisu. Najjaca mi je kad pusti sisu i isti tren krene plakat jer nema vise sise u ustima 😅 pa moram brze bolje vracat da se jadna smiri konacno 

krino
    13. Listopad 2019. 23:16

nena1986

Pa da, točno tako je nama izgledalo "uspavljivanje" do prije neki dan…. sada gospođica po novom totalno budna pojede "večeru", pa onda sva vesela krene "pricati". Mi je ignoriramo, kao, jer je vrijeme za spavanje. Onda se naduri, pa se nasloni na mene (sjedimo), i bude mirna, ali promatra, samo čeka da netko napravi kakvu idiotariju, pa se ljuljuškamo dok ne zaspi. Spustim je u krevet, probudi se za 10-15 min pa još jednom jede i onda koooonačno zaspi na cici i to bude to. Traje cca od prvog cicanja do spavanja kako spada sat i pol, do dva sata 😂👌

Moj isto sav cvrkuce. Ali meni je problem sto to radi i usrded noci pa to potraje po sat, sat ipo. Kad se najede. Smijesno je, ali ne spavamo od te pricalice. I obavezno dizanje nogu u zrak i bacanje. S tim se razbudi oko pola 5 svako jutro pa krene srkat i cmakat sake i opet malo pricat. Isto potraje po sat vremena. Nije mi jasno... Strgani smo od nespavanja. Ne place ni nista, samo guguce i prica. Kad krene cendrati, onda je vrijeme z dudu pa utihne i nazad zaspi... Itko ili smo mi stvarno specijalni?
    P.s. Poceli smo plakati dok oblacimo bodi. Nema veze jel na preklop ili preko glave...udri u plac. Placemo kad podrigujemo, nakon jela...sav stalbo za sve zivo place. A nije neki placljivi bebo... I taaako. Ja sam sve svjesnija da te "faze" nisu faze jer se moja beba nakon njih ne vrati 😅

krino
    13. Listopad 2019. 23:17

krino

nena1986

Pa da, točno tako je nama izgledalo "uspavljivanje" do prije neki dan…. sada gospođica po novom totalno budna pojede "večeru", pa onda sva vesela krene "pricati". Mi je ignoriramo, kao, jer je vrijeme za spavanje. Onda se naduri, pa se nasloni na mene (sjedimo), i bude mirna, ali promatra, samo čeka da netko napravi kakvu idiotariju, pa se ljuljuškamo dok ne zaspi. Spustim je u krevet, probudi se za 10-15 min pa još jednom jede i onda koooonačno zaspi na cici i to bude to. Traje cca od prvog cicanja do spavanja kako spada sat i pol, do dva sata 😂👌

Moj isto sav cvrkuce. Ali meni je problem sto to radi i usrded noci pa to potraje po sat, sat ipo. Kad se najede. Smijesno je, ali ne spavamo od te pricalice. I obavezno dizanje nogu u zrak i bacanje. S tim se razbudi oko pola 5 svako jutro pa krene srkat i cmakat sake i opet malo pricat. Isto potraje po sat vremena. Nije mi jasno… Strgani smo od nespavanja. Ne place ni nista, samo guguce i prica. Kad krene cendrati, onda je vrijeme z dudu pa utihne i nazad zaspi… Itko ili smo mi stvarno specijalni?
    P.s. Poceli smo plakati dok oblacimo bodi. Nema veze jel na preklop ili preko glave…udri u plac. Placemo kad podrigujemo, nakon jela…sav stalbo za sve zivo place. A nije neki placljivi bebo… I taaako. Ja sam sve svjesnija da te "faze" nisu faze jer se moja beba nakon njih ne vrati 😅

Uglavnom, postao je zivi naporitis kenjasti. 

• Noemi1
    14. Listopad 2019. 00:09

krino

krino

nena1986

Moj isto sav cvrkuce. Ali meni je problem sto to radi i usrded noci pa to potraje po sat, sat ipo. Kad se najede. Smijesno je, ali ne spavamo od te pricalice. I obavezno dizanje nogu u zrak i bacanje. S tim se razbudi oko pola 5 svako jutro pa krene srkat i cmakat sake i opet malo pricat. Isto potraje po sat vremena. Nije mi jasno… Strgani smo od nespavanja. Ne place ni nista, samo guguce i prica. Kad krene cendrati, onda je vrijeme z dudu pa utihne i nazad zaspi… Itko ili smo mi stvarno specijalni?
    P.s. Poceli smo plakati dok oblacimo bodi. Nema veze jel na preklop ili preko glave…udri u plac. Placemo kad podrigujemo, nakon jela…sav stalbo za sve zivo place. A nije neki placljivi bebo… I taaako. Ja sam sve svjesnija da te "faze" nisu faze jer se moja beba nakon njih ne vrati 😅

Uglavnom, postao je zivi naporitis kenjasti.

Hahah sto ja volim tvoje postove. Ni ne pridam i ljetne (po terminu pripadam, ali sam otisla u jesenske, aktivnije su) ali dodjem se ovdje nasmijati 😂 al ono neko dan: dopisujem se sa serverom 😂😂😂😂

krino
    14. Listopad 2019. 08:01

Spavaju li vase bebe s vama u sobi? I muzevi? Mom vec mjesecima sat zvoni u 6, a on se nikako dic. Snooza pa zaspi na posao  ionako. S obzirom da smo u fazi bacanja nogu u pol 5 ujutro, ja siznem kad on snooza. Danas je njegov glupi sat probudio malog koji je pospan i cendrav od 6. A ja ga jedva uspavala. I sad smo se posvadjali. Eto, su*ak galaksije. Kao, tesko mu se dic. Ok, al navij sat kasnije ako vec imas klizno radno vrijeme. Ali ne, jer pazite sad, on zeli otic ranije na posao da se ranije vrati!!! On zeli! Jedino sto svaki dan dodje u 6 popodne jer umjesto da se digne kad zvoni, on zeli... Super, ne?
    Kakve vi rutine imate s malcima? Mi se dignemo, papamo, igramo 2h uvrh glave i krece sizika od umora. Onda nosiljka i van. Da bar malo zaspi. 
    Po noci mi se zakaslje od te sline. Ko puz je. Pobljyca i par sati nakon jela bas dosta. Presvlacim ga 3x na dan jer je mokar koliko slini i bljuca. Nemam toliko onih partiklica oko vrata. ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.