Meni se ipak cini nakon 2mj samo 20ml vise da je premalo. Probaj joj dat prvu ispod tih 150ml. Ne znam koliko je to ovak napamet, ali vise je od 90ml. Ako ti ne popije sve, pa nista zato. Moj i danas ne popije sve, a mrcina je. Ima dana i da jede samo 4x, preporuca se 5. Nema pravila, ali meni se cini ipak premalo. Osim ako ti tako nije savjetovao pedijatar. Onda me nista ne slusaj.
I htjela sam vam svima nesto reci o muzevima. Moj je zbilja divan. Sve zna, u svemu sudjeluje. Ipak, oni su nekada potpuni i najveci su*ci u galaksiji. I to nema veze s ulogom oca. To je serijska greska, jer men to the left because women are always right 😂😂😂
hahah pre smiješna si, skoro sam gaće popisala od smijeha. moj je danas najveći supak u galaksiji a i sire
Meni se ipak cini nakon 2mj samo 20ml vise da je premalo. Probaj joj dat prvu ispod tih 150ml. Ne znam koliko je to ovak napamet, ali vise je od 90ml. Ako ti ne popije sve, pa nista zato. Moj i danas ne popije sve, a mrcina je. Ima dana i da jede samo 4x, preporuca se 5. Nema pravila, ali meni se cini ipak premalo. Osim ako ti tako nije savjetovao pedijatar. Onda me nista ne slusaj.
I htjela sam vam svima nesto reci o muzevima. Moj je zbilja divan. Sve zna, u svemu sudjeluje. Ipak, oni su nekada potpuni i najveci su*ci u galaksiji. I to nema veze s ulogom oca. To je serijska greska, jer men to the left because women are always right 😂😂😂
hahah pre smiješna si, skoro sam gaće popisala od smijeha. moj je danas najveći supak u galaksiji a i sire
Ima dana da se zelis naslonit na jastuk dok pajki 🤣 ja sam tako htjela sinoc kad je moj drobio. Ujutro se digo on, mali, cvrkucu kako su si slatki, a ja ko zadnji grumpy cat sva nadrndana. Odmah sam se izderala na starog da cijelu noc hrce ko slon i da ne mogu spavat od njega, a on, 2m i 100kg: A meni je zacepljen nosic. I slozi najtuzniju facu na svijetu.
I sad reci. Pa kako da se naljutis? Pa urnebesan je 😉
Drage žene, jel ima netko da je predao zahtjev za novčani poklon od grada? Kada bi grad to trebao isplatiti? Naime, od HZZO smo dobili vec nakon 10-tak dana, stvarno su ažurni, a grad kaska izgleda….
Joooj, pa ja to i zaboravila. Za ZG?
Cure evo ja malom slucajno zakacila kozu kod noktica sa noktaricom.zaustavili smo krvarenje i ocistili fizioloskom,ne znam dal je trebalo necim dezinficirati,bilo mi je pretjerano ic na hitnu,ima skoro 3 mjeseca
Ma vrištala je dan i pol, visila po nama. Nocu sve ok, danju, samo daj sisu 😂
Ma vrištala je dan i pol, visila po nama. Nocu sve ok, danju, samo daj sisu 😂
Pitala bih, pa sta je, ali nema smisla 😂 Drzi se Neno!
Sortiraj odgovore
Najstariji