Joj žene taman ste pogodile temu koja me zanimala. Znači nisam si nikad baš tak detaljno proučavala bradavice dok mi patronažna nije rekla nek ih poslje tuširanja trljam ručnikom. Kao priprema za dojenje da očvrsnu. Ajd Reko, starija žena pa valda zna. Aha, luda žena! Pa to je grozno, koža osjetljiva, kako sam probala tako sam odustala.
Ali sam isto tako primjetila da sama bradavica nije onako glatka i cijela iste boje nego kao da ima te pukotine tj neke žute suhe mrvice ajmo reći. I poslije jednog tuširanja ja to pomalo jednu po jednu maknula, namazala kremom za bradavice, to se lijepo stislo sve u hrpu i super. Cicke ko za bilboard! Al neš ti muke, eto toga za par dana opet i onda sam odlučila ne dirati više. I kako god guglala nisam našla ni slike ni opisa za to i sad me vi utješila. 🙃 Ali da, isto mi na majci ili grudnjaku ne ostaju tragovi i ništa vidljivo ne curi.
I te patronažne su stvarno svakakve 🙄
Kako ste cure, kakva vam je sitiuacija sa cicama... 😌 je li išta bolje?
Ajd dobro je da nisam jedina jer reko doci cu u bolnicu i jos ce mi tamo rec kakva sam to ako neodrzavam higijenu 😂😂 al uvjek gledam i promatram i trazim odg a njega nema..
Srećica ima li pomaka oces li brzo, ja sve nesta cekam da rodis da cujem tvoje iskustvo da se malo ohrabrim 🤪
Ja ne znam kak izdurat, a da sam ova zena, odustala bih vec… Svaka joj cast. Ja danas samo masiram i izdajam svoju ranjenu cicu. Jede samo na drugu. Zacarani krug..
Baš čitam muke koji proživljavaš sa tim dojenjem. Ja sam probala dva tjedna dojit i pitala sam se jel hoće moj mali sretnu mamu i bocu ili hoće ukomiranu mamu i mlijeko. Jednu večer sam.shvatila da nema smisla, smućkala bocu i kao da sam.se preporodila. Svaka čast na trudu!
Kako ste cure, kakva vam je sitiuacija sa cicama… 😌 je li išta bolje?
Ko da su mi krenule zacijeljivati ragade. Pucaju i krvare ali ko da se polako sužavaju. I dalje vidim zvijezde one prve dvije minute kad krene dojit.
Bila mi patronažna. Mala je na 3570g.
Za cvoktanje kaže da je možda veliki nalet mlijeka a da pričekam još koji simptom za soor osim cvoktanja, jer mene sise bole od ragada pa sad ne mogu reći jel to i od gljivica.
Priča o sisama - ja sam kod tuširanja i brisanja micala te mrvice od kolostruma. Mene je to nerviralo plus taj miris kiselog mlijeka 😂😂
Ja si stedim vec 2. dan cicu. Samo placem i masiram kvrge. Sva je crvena i plava. Muka je to, ali krasta mi je otpala. Sad cu jos dan dva pricekat prije nego ju dam da je ne razvali. Usrala sam cijeli stan s kapanjem iz te cicke koju stedim. Mogu komotno kupit novi madrac. Ostalo se srecom da oprat 😆 A na drugu dojim. Nije mi ugodno, imam osjecaj kao da imam masnicu svaki put kad krene cicat. Jedva cekam da postanu ko dzon kako kaze Ivonne. Jos se i rimuje... Nadam se da ce se to uskoro dogodit.
Ja ne znam kak izdurat, a da sam ova zena, odustala bih vec… Svaka joj cast. Ja danas samo masiram i izdajam svoju ranjenu cicu. Jede samo na drugu. Zacarani krug..
Baš čitam muke koji proživljavaš sa tim dojenjem. Ja sam probala dva tjedna dojit i pitala sam se jel hoće moj mali sretnu mamu i bocu ili hoće ukomiranu mamu i mlijeko. Jednu večer sam.shvatila da nema smisla, smućkala bocu i kao da sam.se preporodila. Svaka čast na trudu!
Pa ja bih davno odustala, ali tooooliko mi se pune cice i naprave mi se kvrge za 2h tako da sam zapravo primorana dojit. Kazem ja vama, pola rodilista mogu nahranit. Cudo... Uzas. Jedva cekam kad ce se izregulirat
Ja si stedim vec 2. dan cicu. Samo placem i masiram kvrge. Sva je crvena i plava. Muka je to, ali krasta mi je otpala. Sad cu jos dan dva pricekat prije nego ju dam da je ne razvali. Usrala sam cijeli stan s kapanjem iz te cicke koju stedim. Mogu komotno kupit novi madrac. Ostalo se srecom da oprat 😆 A na drugu dojim. Nije mi ugodno, imam osjecaj kao da imam masnicu svaki put kad krene cicat. Jedva cekam da postanu ko dzon kako kaze Ivonne. Jos se i rimuje… Nadam se da ce se to uskoro dogodit.
Kak ti je ragada tak brzo prošla? Super super
Sortiraj odgovore
Najstariji