Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    12. Listopad 2019. 15:25

katiesu

moj dragi puno sudjeluje, evo bas je uspavao sebe i kćer 😂🤣puno put se desi da ona dođe iz sobe i kaže: mana tiho budi tata spava 🙈

Pa ovo je prejakoo 

• Noemi1
    12. Listopad 2019. 15:28

mateja8822

Kako znate da djete vise nije gladno poslije bočice ?

Ili zaspe ili se makne kad nece vise, ili se pocne trzat dok jede (ako se pocne trzat nakon 4,5min ja ga podignem da podrigne i ponudim ostatak bocice) nekad prihvati ostatak, nekad ne. Uglavnom nastavi jest dok ne pojede koliko ima 😂 ali tesko da ce bit gladan nakon bocice od 100, 135ml. Ne znam koliko pravis. 

• Noemi1
    12. Listopad 2019. 15:30

Nikolina95

Razgovor sve rijesava, samo se ti opusti, kako i ostale cure kazu sretna mama sretna beba 😀
    Moj je prvih dana bio malo ukocen, bojo se uhvatit ga uzet u ruke i sve ostalo. Ali sad se i igra s njim i sve. Mali ga obožava kad dode s posla onda njih dvoje "pričaju" 😀
    I on sve obavlja od trgovine do doktora 😊

Kod mene identicno 😊 njih dvoje "pricaju" i mama ne smije cut 😂

• Noemi1
    12. Listopad 2019. 15:32

mmamma

Ma slazem se, ali nekad me bas tako ulovi los dan i onda vidim sve samo lose… Al prodje i to pa je dr dan bolji… 😘

Ma svi imamo los dan. Sve to prodje 😊 kad malo naraste ce se muz sigurno vise ukljuciti, kad bude mogao ostvariti neku interakciju s djetetom. Mozda mu je ovo ovako apstraktno 🙃

• Marina111
    12. Listopad 2019. 15:42

Noemi1

mateja8822

Ili zaspe ili se makne kad nece vise, ili se pocne trzat dok jede (ako se pocne trzat nakon 4,5min ja ga podignem da podrigne i ponudim ostatak bocice) nekad prihvati ostatak, nekad ne. Uglavnom nastavi jest dok ne pojede koliko ima 😂 ali tesko da ce bit gladan nakon bocice od 100, 135ml. Ne znam koliko pravis.

Moja ne podrigne svaki put. Sad se mučimo i s tjemenicama na obrvi. 90 ml slažem

• Noemi1
    12. Listopad 2019. 15:44

mateja8822

Noemi1

mateja8822

Moja ne podrigne svaki put. Sad se mučimo i s tjemenicama na obrvi. 90 ml slažem

Si probala napravit vise od 90? Tj 90ml ti je kolicina vode, gotov obrok ti bude 100ml. Ja svom obrve namazem becutan kremom, isto su bile suhe. A tjemenicu mustela pjenom (ostavim da djeluje minut, dva i isperem)

• Marina111
    12. Listopad 2019. 15:48

Jesam al mi onda bljucne 

• Noemi1
    12. Listopad 2019. 16:32

mateja8822

Jesam al mi onda bljucne

Ne smeta sto bljucne, oni bljucnu visak. Osim ako ne povrati bas ono u mlazovima 😐

• Ivonne
    12. Listopad 2019. 16:34

mmamma

8 god, od tog 3 u braku..
    Nije da on nije zainteresiran, ali nije onoliko koliko bi ja voljela da bude..
    Sve sam sama birala za bebu, on to nije ni gledao ni nista u tom smislu, samo smo zajedno isli kupiti.. a puno toga sam i ja sama kupila jer me veselilo to.. mene ljuti npr sto ne zna koje pelene koristimo, koju kremu, ne zna sto mala ima za obuci, kad mu kazem da donese nesto ne zna uopce sto je to i tak neke stvari.. ja kupujem kozmetiku i vodim brigu o doktorima i svemu.. ne mogu mu ja nametnuti te neke stvari ako to njega ne zanima..
    Drago mi je da vasi muzevi puno sudjeluju… To je lijepo cuti i vidjeti 🙂

Ma i moj ti nema pojma ni jel čega fali nit šta oblače nit koje pelene. To su ti muški, oni opušteno.
    Od frendice muž je malu odnio u vrtic samo u štramplama jer je mislio da su tajice/ hlačice. 
    Moj je odveo malog u pidzami- pa stajalo je u ormaru je bio izgovor.
    Ja sam davno prihvatila da moj muž nece nikad pokazati inicijativu za ništa, ali ako mu se nešto kaže on će to napraviti nije mu problem. Nekad umori to da sve moram crtati pa se posvađamo, pa onda opet po starom i tak u ciklusima. Nije zavraga ona stara da žena drži tri kuta kuće

12. Listopad 2019. 16:51

mateja8822

Noemi1

mateja8822

Ja ju riješila baby uljem. Nakapala na blazinicu i prelazila preko obrva jednom dnevno. Ne znam je li ispravno, ali ja ju tako riješila 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.