Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    12. Listopad 2019. 14:19

katiesu

mkrino

katiesu

Ivonne

Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣

i ja volim biti ovdje i volim se družiti s vama , iako ne mogu vas uhvatiti eto sam na 237 str hehehhe
    ja zapravo i ne spadam u ove ljetne bebe nego čak u proljetne ali ih nisam nasla i ovdje sam skoro od početka 😀
    kaos mi je u zadnje vrijeme, preko noći se bidi 4,5 puta a već je počeo cijelu noć spavati nedavno. znaci nešto ga muci. curi mu nos, neki dan je imao temp 38,3 u guzi sad već tri dana ima neki sitni osip po tijelu iako temp uopće nema, preko dana je nemoguć ja jedva stignem skuhati i jesti. nervozna sam za popizdit, mala kad dođe iz vrtića krene tražit svoje a ja luda, pa nije dijete krivo i znam da se trebam baviti s njom a ja sam na izmaku snaga. 😩

Suosjecam. Ja nemrem s jednim, luda sam. Kamoli s dva. Ak ti sto pomaze, ja ti svog kad ima zutu minutu koja traje satima (kao neki dan) ostavim u kindacu 20min i sjednem u boravak. Pojacam radio i odigram koji candy crash ili citam forum. On ionako cendra, krici ili sto vec, bila tu ili ne, a tih 20min dobro dodje da se okrenes na nulu. Eto. Neka kaze tko sto hoce, ali imam i ja dusu 🤗

joj znam i napravim to nekad. al ovih dana mi bas tesko. ja i muž smo na noževima već. ja i mengu dobila znaci sve me snašlo. 😩🥴

Drži se, proći će😘😘

12. Listopad 2019. 14:20

Meni se cini da jako malo sudjeluje... Preko tj radi, dodje kasno doma, mozda su sat vremena skupa... Za vikend ima svoje aktivnosti, ali je malo vise s njom, dva, tri sata mozda... Meni se to cini jako malo u odnosu na mene koja sam s njom stalno i na mene se bas navikla i stalno mene trazi... Nema neke inicijative s njegove str, par puta sam mu rekla da ju preskine pa je reko nes tipa zasto on mora tako da je to moj posao, a on ne shvaca da se na taj nacin povezuje s njom...Svi misle da je dovoljno par puta dnevno rec "buci-buci" i to je to... 

• Ivonne
    12. Listopad 2019. 14:30

mmamma

Meni se cini da jako malo sudjeluje… Preko tj radi, dodje kasno doma, mozda su sat vremena skupa… Za vikend ima svoje aktivnosti, ali je malo vise s njom, dva, tri sata mozda… Meni se to cini jako malo u odnosu na mene koja sam s njom stalno i na mene se bas navikla i stalno mene trazi… Nema neke inicijative s njegove str, par puta sam mu rekla da ju preskine pa je reko nes tipa zasto on mora tako da je to moj posao, a on ne shvaca da se na taj nacin povezuje s njom…Svi misle da je dovoljno par puta dnevno rec "buci-buci" i to je to…

Koliko ste vas dvoje zajedno? Je li pokazivao interes dok si bila trudna? 
    Muškima se inače teže povezati jer nisu bili trudni, pa ako još loše iskazuju emocije piši kući propalo.
    Znaš i sama da je razgovor jedino rjesenje, ovako se samo ti ždereš a on misli da je sve ok.
    Ja nemam u okruženju takvih muškaraca, svi naši frendovi očevi sudjeluju jednako tako da ti ne bi znala reći kako da se postaviš osim da otvoreno porazgovaraš o tome što te muči.
    Tebi želim samo da ne jedeš sebe, djetetu si potrebna zdrava i sretna.

• Ivonne
    12. Listopad 2019. 14:34

Moj je s prvim 6 mjeseci bio na roditeljskom dopustu a sad će dva. Stariji je povezaniji s tatom, naravno da voli i mene i da me traži ali tata je tata. Mislim da je to do ovih drugih 6 mjeseci gdje mu je on bio glavni staratelj😅 a šta sad, zato je ova moja 🤣🤣

katiesu
    12. Listopad 2019. 14:38

moj dragi puno sudjeluje, evo bas je uspavao sebe i kćer 😂🤣puno put se desi da ona dođe iz sobe i kaže: mana tiho budi tata spava 🙈

• Marina111
    12. Listopad 2019. 14:49

katiesu

mkrino

katiesu

Ivonne

Volim vas čitati nemojte bježati na jesenske jer ja ne mogu toliko visit na forumu 🤣🤣

i ja volim biti ovdje i volim se družiti s vama , iako ne mogu vas uhvatiti eto sam na 237 str hehehhe
    ja zapravo i ne spadam u ove ljetne bebe nego čak u proljetne ali ih nisam nasla i ovdje sam skoro od početka 😀
    kaos mi je u zadnje vrijeme, preko noći se bidi 4,5 puta a već je počeo cijelu noć spavati nedavno. znaci nešto ga muci. curi mu nos, neki dan je imao temp 38,3 u guzi sad već tri dana ima neki sitni osip po tijelu iako temp uopće nema, preko dana je nemoguć ja jedva stignem skuhati i jesti. nervozna sam za popizdit, mala kad dođe iz vrtića krene tražit svoje a ja luda, pa nije dijete krivo i znam da se trebam baviti s njom a ja sam na izmaku snaga. 😩

Suosjecam. Ja nemrem s jednim, luda sam. Kamoli s dva. Ak ti sto pomaze, ja ti svog kad ima zutu minutu koja traje satima (kao neki dan) ostavim u kindacu 20min i sjednem u boravak. Pojacam radio i odigram koji candy crash ili citam forum. On ionako cendra, krici ili sto vec, bila tu ili ne, a tih 20min dobro dodje da se okrenes na nulu. Eto. Neka kaze tko sto hoce, ali imam i ja dusu 🤗

joj znam i napravim to nekad. al ovih dana mi bas tesko. ja i muž smo na noževima već. ja i mengu dobila znaci sve me snašlo. 😩🥴

Točno znam kako ti je 

• Marina111
    12. Listopad 2019. 14:51

Kako znate da djete vise nije gladno poslije bočice ?

12. Listopad 2019. 15:00

8 god, od tog 3 u braku.. 
    Nije da on nije zainteresiran, ali nije onoliko koliko bi ja voljela da bude.. 
    Sve sam sama birala za bebu, on to nije ni gledao ni nista u tom smislu, samo smo zajedno isli kupiti.. a puno toga sam i ja sama kupila jer me veselilo to.. mene ljuti npr sto ne zna koje pelene koristimo, koju kremu, ne zna sto mala ima za obuci, kad mu kazem da donese nesto ne zna uopce sto je to i tak neke stvari.. ja kupujem kozmetiku i vodim brigu o doktorima i svemu.. ne mogu mu ja nametnuti te neke stvari ako to njega ne zanima..
    Drago mi je da vasi muzevi puno sudjeluju... To je lijepo cuti i vidjeti 🙂

Nikolina95
    12. Listopad 2019. 15:12

Razgovor sve rijesava, samo se ti opusti, kako i ostale cure kazu sretna mama sretna beba 😀
    Moj je prvih dana bio malo ukocen, bojo se uhvatit ga uzet u ruke i sve ostalo. Ali sad se i igra s njim i sve. Mali ga obožava kad dode s posla onda njih dvoje "pričaju" 😀
    I on sve obavlja od trgovine do doktora 😊

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

12. Listopad 2019. 15:21

Ma slazem se, ali nekad me bas tako ulovi los dan i onda vidim sve samo lose... Al prodje i to pa je dr dan bolji... 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.