Eto mene s pitanjem 😁 sinoc nakon tusiranja kad sam mazala cicke primjetila sam kao nekakvu kvrzicu na desnoj i onda sam ja obadvi isla masirati da vidim ima li di jos koja al nije bilo i poslje su tako gorile i jedna i druga najvjerojatnije od masiranja, e mene sad zanima dal je preporucljivo da se masiraju vec sada da mi bude bolji protok mljeka? I jos pitanje neznam kako su vama bradavice prije izgledale al na mojima ima onako ko nekakve ajmo reci krastice tj drugi sloj koze koji se dade guliti al kako sam ja osjetljiva i nisam bas za cackanje po njima dali to treba skidati nije bolno al mi nije ni ugodno bas 😄
Eto mene s pitanjem 😁 sinoc nakon tusiranja kad sam mazala cicke primjetila sam kao nekakvu kvrzicu na desnoj i onda sam ja obadvi isla masirati da vidim ima li di jos koja al nije bilo i poslje su tako gorile i jedna i druga najvjerojatnije od masiranja, e mene sad zanima dal je preporucljivo da se masiraju vec sada da mi bude bolji protok mljeka? I jos pitanje neznam kako su vama bradavice prije izgledale al na mojima ima onako ko nekakve ajmo reci krastice tj drugi sloj koze koji se dade guliti al kako sam ja osjetljiva i nisam bas za cackanje po njima dali to treba skidati nije bolno al mi nije ni ugodno bas 😄
Nemoj dirati prsa prije poroda da ne izazoves kontrakcije, osim normalnog pranja kao i inace.. Mozes mazati bradavice nekakvom kremicom ako su suhe ali nista posebno oko njih prckati i mozda su te krastice mlijeko, tj kolostrum koji u kapima zna prije poroda krenuti, kod nekoga vise, kod nekoga manje
url=https://lilypie.com]
Ja imam zuckasto po bradavicu i oko nje skoreno i pretpostavljam da je kolostrum. Ne diram to. Čitala sam da nista ne treba dirati cice prije poroda, sve na njima se s razlogom dogadja.
Nemoj dirati prsa prije poroda da ne izazoves kontrakcije, osim normalnog pranja kao i inace.. Mozes mazati bradavice nekakvom kremicom ako su suhe ali nista posebno oko njih prckati i mozda su te krastice mlijeko, tj kolostrum koji u kapima zna prije poroda krenuti, kod nekoga vise, kod nekoga manje
Na grudnjaku mi uopce nema naznaka da mi ista curi, jedino sta to imam, oke onda ih vise ne diram osim sta cu mazati jer rastu pa da nepopucaju i svrbe me
Ja imam zuckasto po bradavicu i oko nje skoreno i pretpostavljam da je kolostrum. Ne diram to. Čitala sam da nista ne treba dirati cice prije poroda, sve na njima se s razlogom dogadja.
E bas tako i meni zuckasno u sredini a okolo smedkasto
E ni meni nista na grudnjaku. Imam osjecaj da bih to mogla izgrebat da otpadne, ali ne radim to.
Da, i ja to isto imam. Kao i tragove mlijeka na grudnjaku ili majici ako ne nosim grudnjak. Meni to traje već tjednima (ne baš svakodnevno). Je li to ok?
Da, i ja to isto imam. Kao i tragove mlijeka na grudnjaku ili majici ako ne nosim grudnjak. Meni to traje već tjednima (ne baš svakodnevno). Je li to ok?
Sve je to normalno, i da ima, i da nema...
Joj žene taman ste pogodile temu koja me zanimala. Znači nisam si nikad baš tak detaljno proučavala bradavice dok mi patronažna nije rekla nek ih poslje tuširanja trljam ručnikom. Kao priprema za dojenje da očvrsnu. Ajd Reko, starija žena pa valda zna. Aha, luda žena! Pa to je grozno, koža osjetljiva, kako sam probala tako sam odustala.
Ali sam isto tako primjetila da sama bradavica nije onako glatka i cijela iste boje nego kao da ima te pukotine tj neke žute suhe mrvice ajmo reći. I poslije jednog tuširanja ja to pomalo jednu po jednu maknula, namazala kremom za bradavice, to se lijepo stislo sve u hrpu i super. Cicke ko za bilboard! Al neš ti muke, eto toga za par dana opet i onda sam odlučila ne dirati više. I kako god guglala nisam našla ni slike ni opisa za to i sad me vi utješila. 🙃 Ali da, isto mi na majci ili grudnjaku ne ostaju tragovi i ništa vidljivo ne curi.
Sortiraj odgovore
Najstariji