Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    09. Srpanj 2019. 18:52

nena1986

Ivonne

https://zivim.gloria.hr/rastem/nova-mama/zbog-svega-sto-sam-prosla-mijenjam-dojenje-za-jos-jedan-porod/8619251/

Horor, majke mi. Boli dok čitam 😢

Eto stavila sam link za ohrabrivanje. Ako je ta žena unatoč svemu nastavila dojit e onda si ja moram opaliti šamar što kukam. Ovo će sve proći samo treba izdurat. 

krino
    09. Srpanj 2019. 19:01

Ja ne znam kak izdurat, a da sam ova zena, odustala bih vec... Svaka joj cast. Ja danas samo masiram i izdajam svoju ranjenu cicu. Jede samo na drugu. Zacarani krug..

09. Srpanj 2019. 19:38

Ovo je stvarno ohrabrujuce nakon sta citam vase muke svaki dan i vec sam bila u soku kako cu ja to, samo se nadam da necu odustati.. 

• Ivonne
    09. Srpanj 2019. 21:15

Nismo svi isti. Ja evo ragade s oba djeteta, jbg takva koža. U bolnici mi je napravila ragadu na desnoj u prvih par minuta sisanja, koja se samo širila. Frendica s posla doji od prve minute bez problema ni jedne ranice. 
    Sve trudnjače koje ovo čitate nemojte se obeshrabriti, krenite malo čitati rodine članke i pogledati mliječnu stazu. Ne mora vas zadesiti isti scenarij ko nas 😖 
    Jedino je 100 % sigurno da će se beba nasisavati svima 🤣🤣🤣🤣

• Ivonne
    09. Srpanj 2019. 21:19

Mene malo strah perioda kad ostanem sama s njih dvoje. Ona će se nasisavati a šta ću onda s malim 😖
    E ajmo o najboljoj ženskoj temi - kilama 😂
    Jeste se vagale? U trudnoći sam se udebljala 17 kg i do sad sam 13 kg izgubila. Dosta mi je trbuha ostalo ovaj put ali još je rano i još se to povlači iako vidim da sam baš nakupila slanine🙄

nena1986
    09. Srpanj 2019. 21:39

Prije trudnoće sam imala oko 76, prva tri mjeseca došla na 70 zbog povraćanja... išla roditi sa 79. I nakon dva tjedna od poroda sam na 72. Koliko sada jedem dobit ću desetak barem 😂 sa zakašnjenjem. Dakle, nisam vam mjerodavna uopće... 😂😂😂 Moglo bi se reći da mi je trudnoća pasala 😂😂😂 Nekako mi je trbuh kožast, ono nema baš sala, baš koža visi s malo sala... Zatezat ćemo tamo nakon zime hahahaha a možda se I popunim 😂

• Kengurica
    10. Srpanj 2019. 00:12

Mozda nekoj sljedecoj rotkinji koja se pojavi ovdje ovo pomogne. 

nena1986
    10. Srpanj 2019. 08:56

Kengurica

Mozda nekoj sljedecoj rotkinji koja se pojavi ovdje ovo pomogne.

Odlična shema! 

• Ivonne
    10. Srpanj 2019. 09:26

Ipak mi sutra dolazi patronažna a baš me zanimalo koliko je prasica dobila u tjedan dana. Čini mi se ko da se izdužila. 

krino
    10. Srpanj 2019. 10:00

nena1986

Prije trudnoće sam imala oko 76, prva tri mjeseca došla na 70 zbog povraćanja… išla roditi sa 79. I nakon dva tjedna od poroda sam na 72. Koliko sada jedem dobit ću desetak barem 😂 sa zakašnjenjem. Dakle, nisam vam mjerodavna uopće… 😂😂😂 Moglo bi se reći da mi je trudnoća pasala 😂😂😂 Nekako mi je trbuh kožast, ono nema baš sala, baš koža visi s malo sala… Zatezat ćemo tamo nakon zime hahahaha a možda se I popunim 😂

Ja nemam doma vagu. Dobila sam 9kg. Ostalo mi isto onak koze na trbuhu, al nist strasno. Vec sad skoro i to nestalo. Al bih mijenjala sve kile svijeta da nemam roblema s dojenjem. Aaaaa 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.