Mozete li mi pojasniti sta je soor? Citam vas al nezz sta je to
http://www.roda.hr/portal/dojenje/problemi-i-poteskoce-u-dojenju/mlijecac-ili-soor.html
Mozete li mi pojasniti sta je soor? Citam vas al nezz sta je to
Gljivična infekcija u usnoj šupljini djeteta… pojave se bijele točkice po jeziku, mora se liječiti dijete i mama. A može zbog te upale dijete loše sisati
Hvala 😘
Ništa... ❤
Cure drage, ovako kad vas čitam s tim ragadama stvarno mi se čini super ideja poštediti jednu sisu neko vrijeme (izdajati i zaliječiti)… ali je koma kombinacija s bočicom, pogotovo tebi Ivonne, ako ti cokće. Vrlo lako se prešaltaju na bočicu ili se, zbune, pa još gore sišu 😒
Evo koliko god ja nju ispravljala ona cvokce, za poludit
Isto i kod mene, već treći dan za redom. Stalno joj gledam u usta (zbog soora). Na kontroli smo kod pedijatrice u ponedjeljak, pa ću to malo s njom raspraviti… jer stvarno ne kužim
Šta već ima mjesec dana? Kako je to brzo prošlo
Jesi li se ti naručila giniću?
Meni je to nakon prvog poroda stvaralo takav stres da sam ja to malo odgodila, srećom je sve bilo ok. I sad se isto bojim tog prvog pregleda opet jer sam šivana i ne mogu si zamisliti da gura onaj metal tamo 😖😖
Cure drage, ovako kad vas čitam s tim ragadama stvarno mi se čini super ideja poštediti jednu sisu neko vrijeme (izdajati i zaliječiti)… ali je koma kombinacija s bočicom, pogotovo tebi Ivonne, ako ti cokće. Vrlo lako se prešaltaju na bočicu ili se, zbune, pa još gore sišu 😒
Evo koliko god ja nju ispravljala ona cvokce, za poludit
Isto i kod mene, već treći dan za redom. Stalno joj gledam u usta (zbog soora). Na kontroli smo kod pedijatrice u ponedjeljak, pa ću to malo s njom raspraviti… jer stvarno ne kužim
Šta već ima mjesec dana? Kako je to brzo prošlo
Jesi li se ti naručila giniću?
Meni je to nakon prvog poroda stvaralo takav stres da sam ja to malo odgodila, srećom je sve bilo ok. I sad se isto bojim tog prvog pregleda opet jer sam šivana i ne mogu si zamisliti da gura onaj metal tamo 😖😖
Da mjesec dana će joj biti prekosutra!! 😱 Moj gin. me naručio na zadnjoj kontroli kod njega, tako da imam termin negdje oko 12.08. Totalno se bojim tog prvog pregleda 😢
Boli me minut dvije, onda me boli kad cvokće. Ako fino uhvati ne boli me nakon tog početnog bola.
Ali s prvim me je bolilo i tijekom dojenja ta lijeva sisa sve dok nisam presjekla i počela ju izdajat a na desnu dojit. Tek kad je skroz zaraslo sam mu opet dala na lijevu sisati.
Rana ti je vjerojatno prevelika a on je stalno žvače.
I da krenulo mi je sve zarastati kad sam opet počela nositi odjeću. Namažem ih mlijekom posušim na zraku i strpam pod odjeću
Ja ne mogu toliko izdojiti. Bas me boli cijelo vrijeme i za vrijeme dojenja. Je da maaaalo popusti, ali boli. Svih 20-30min. I to mi je stvarno uzasno. Ne mogu to vise trpit, a ne mogu si pomoc nikako nego da ga stavljam na cicu. Naprav3 mi se takve bolne kvrge, ne mogu to ni izmasirat. A on sve fino pocica i milina. Osim sto ja padam u nesvijest. Zato je meni to ziva muka. Ajd da bar boli malo na pocetku pa splasne, nego cijelo vrijeme... Koma sam
I non stop mi cice cure. Ko neki prastari sifon. Pa to je ubitacno. Nije sto mogu kupit novi madrac, popkun i jastuk, nego sam sve podove po stanu ulastila s mlijekom. I sve stolove i kuhinju i... Ma sveeee
Uzasna mi je ta hiperprodukcija. Jedva cekam da se to malo smiri. Sad smo na 15 dana i ndam se da ce za bar 10 se nekako stabilizirat. Majko mila...
Stize jos jedna bebica iz trudnica? Jeeeee, eto vas. Kapate pomalo, ali dodjite nam da se smijemo i placemo od muke skupa hahahahha
Drugo nam.ne preostaje.
Kad smo kod placa, jucer nisam uopce 0lakala, ali danas pod tusem ridam. Probudila muza, beba spava, on ulazi u kupaonu, a ja ko neki psiho slucaj u kadi na koljenima, pokusavam izmasirati kvrgu i ne mogu i placem jer me zivot boli. Sad sam bolje. Al izgledam koma. I tak.
Boli me minut dvije, onda me boli kad cvokće. Ako fino uhvati ne boli me nakon tog početnog bola.
Ali s prvim me je bolilo i tijekom dojenja ta lijeva sisa sve dok nisam presjekla i počela ju izdajat a na desnu dojit. Tek kad je skroz zaraslo sam mu opet dala na lijevu sisati.
Rana ti je vjerojatno prevelika a on je stalno žvače.
I da krenulo mi je sve zarastati kad sam opet počela nositi odjeću. Namažem ih mlijekom posušim na zraku i strpam pod odjeću
Ja ne mogu toliko izdojiti. Bas me boli cijelo vrijeme i za vrijeme dojenja. Je da maaaalo popusti, ali boli. Svih 20-30min. I to mi je stvarno uzasno. Ne mogu to vise trpit, a ne mogu si pomoc nikako nego da ga stavljam na cicu. Naprav3 mi se takve bolne kvrge, ne mogu to ni izmasirat. A on sve fino pocica i milina. Osim sto ja padam u nesvijest. Zato je meni to ziva muka. Ajd da bar boli malo na pocetku pa splasne, nego cijelo vrijeme… Koma sam
Kupus ti nije pomogao? Meni u kombinaciji sa masažom bio odličan.
Krino ja čitam ovo tvoje i ko da gledam reprizu nakon svog prvog poroda. Mlijeko mi je tak curilo oko tebi, a evo sad nist ne curi, ova posisa toliko da su mi sise palačinke pa me strah lovi da ne povuče ono masno zadnje mlijeko. A opet ne bi tak spavala i kakala. U srijedu dolazi patronažna pa budem vidjela koliko dobiva na težini.
I dobro ti to sve hendlaš s obzirom da te svašta opizdilo zadnjih desetak dana. Kasnije ćemo se sprdat s ovim početnim periodom.
Daj me samo podsjeti na ovaj ocaj radi kojeg ne mogu vidjeti taj dan kada cemo se sprdat. Mislim, i sad je tragikomicno. Red placa, red urlanja od smijeha, ali histericnog jer je mogu vjerovat sto se dogadja.
Neno, kupus stavljam i masiram i nis. Ja valjda nemam hrabrosti stisnut sebe tako jako. Nema druge
P.s. Moje dijete kad pojede i zaspi, spava po 5 sati u komadu. 5 sati. Cijeli dan. Ali zato po noci do 4 nemamo mira. Onda zaspi. Od 22-04 je njegovo vrijeme. Inace ko mali buda. Pojede, odmah zaspi i fucka mu se zivo. Ne znam da li da budem sretna radi toga ili da zavidim svima vama kojima klinci vise na cicama pa se ne upale i ne nastanu kvrge. Al isto je robija. Na drugi nacin. Sad cekam mini goapodina da se probudi jer je zaspao u 18h nakon sto se najeo ko veliki. I da mi pomogne sa najbolnijom cicom i ragadom i kvrgom. I nemrem vjerovat da se veselim sto ce me zivot bolit kad krene opet na tu cicu. Pa sta to nije za nasmijat se? Danas mi je valjda neka.promjena vremena. Sva sam ispremijesana. Vidim samo svoje postove 😁🤭 Dobit cu ogranicenje od admina
Sortiraj odgovore
Najstariji