Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Listopad 2019. 12:15

Kad su vam dječica pocela duze spavati preko noci oko kojeg tj? Da znam kad ce moja sad odspava po 3,4,5 h 

nena1986
    02. Listopad 2019. 12:33

shell

Eto kako nas ti klinci nekad iznenade 🙂 kako liječite dermatitis? Jel mu puno rašireno?
    😂😂 poznato mi je to sa sisama. Kad je počela spavati duže noću, budila sam se s kamenim sisama, mokra, morala sam se presvlačiti u pola noći. Bilo mi presmiješno kako se ona borila da uhvati tu sisu. Ne zna s koje strane bi prišla 😂😂🙈
    Jel se kom događa da bebina stolica smrdi na kiselo? Mojoj unazad 2 tj smrdi jako. Isključivo je dojena, ja ništa nisam mijenjala u prehrani.
    Koristite li sušilice rublja? Razmišljam si ju nabaviti, veša sve više. Ja sušim u kući, ne volim vani, pa mi smeta ta vlaga. Kako će tek biti kad se krene grijati.

Liječimo ga kortikosteroidima jer drugačije ne ide. Probali u 12 godina sve i svašta i na kraj uvijek završimo na kortićima... održavamo jednom mašću koju sama radim, na prirodnoj bazi bez ikakvih aditiva, konzervansa i sl. Sad je u lošijoj fazi, noge krcate... muka živa. Najgore je to što ga svrbi, a tu pomoći nema 😢

02. Listopad 2019. 12:34

ayla

Kad su vam dječica pocela duze spavati preko noci oko kojeg tj? Da znam kad ce moja sad odspava po 3,4,5 h

Moja se budi jednom noću, ali ona kasno zaspe. Tako je počela negdje otprilke kad je napunila mj dana. Mislim da je super što ti toliko spava, mnoge bebe noću jedu jednako često kao i danju 🙂

02. Listopad 2019. 12:36

nena1986

shell

Eto kako nas ti klinci nekad iznenade 🙂 kako liječite dermatitis? Jel mu puno rašireno?
    😂😂 poznato mi je to sa sisama. Kad je počela spavati duže noću, budila sam se s kamenim sisama, mokra, morala sam se presvlačiti u pola noći. Bilo mi presmiješno kako se ona borila da uhvati tu sisu. Ne zna s koje strane bi prišla 😂😂🙈
    Jel se kom događa da bebina stolica smrdi na kiselo? Mojoj unazad 2 tj smrdi jako. Isključivo je dojena, ja ništa nisam mijenjala u prehrani.
    Koristite li sušilice rublja? Razmišljam si ju nabaviti, veša sve više. Ja sušim u kući, ne volim vani, pa mi smeta ta vlaga. Kako će tek biti kad se krene grijati.

Liječimo ga kortikosteroidima jer drugačije ne ide. Probali u 12 godina sve i svašta i na kraj uvijek završimo na kortićima… održavamo jednom mašću koju sama radim, na prirodnoj bazi bez ikakvih aditiva, konzervansa i sl. Sad je u lošijoj fazi, noge krcate… muka živa. Najgore je to što ga svrbi, a tu pomoći nema 😢

Baš mi je žao ☹️ može li se to trajno iskorijeniti? Nisam baš puno upućena

krino
    02. Listopad 2019. 12:40

Ivonne

Jutro 😁
    Stigla mi tinktura i odmah sam prvu dozu sprašila, baš mi ovo s kosom nije normalno. Jako me veseli i frizer u subotu.
    A ginića još nisam posjetila 🙄 moram i to brzo riješiti.
    Pretpostavljala sam da možeš odbit intuiciju, kao što na vlastitu odgovornost možeš izaći iz bolnice - samo potpiši. Samo mene bi bilo strah tak nešt napraviti.
    Žao mi je Krino što si imala toliko traumatično iskustvo. Meni je prvo isto bilo gadno, a drugo je već sasvim druga priča

Trece bu pjesma 😉🥰

nena1986
    02. Listopad 2019. 12:48

ayla

Pa recimo da je nakon cca 2 mjeseca imala ture po 4-5 sati nikada duže. Ovo sada se za sada dogodilo samo jednom. I dalje joj je prosjek nocnog spavanja oko 4 sata u komadu, kojo put 2, koji put 3 a koji put 5 sati, kako kada, stvarno nema pravila 😀

02. Listopad 2019. 12:51

Moja sad zaspiva oko ponoc, 1,2 i odspava 4,5h al sam mislila na jos duze 😂😂 

nena1986
    02. Listopad 2019. 12:53

shell

nena1986

shell

Liječimo ga kortikosteroidima jer drugačije ne ide. Probali u 12 godina sve i svašta i na kraj uvijek završimo na kortićima… održavamo jednom mašću koju sama radim, na prirodnoj bazi bez ikakvih aditiva, konzervansa i sl. Sad je u lošijoj fazi, noge krcate… muka živa. Najgore je to što ga svrbi, a tu pomoći nema 😢

Baš mi je žao ☹️ može li se to trajno iskorijeniti? Nisam baš puno upućena

Nije izlječivo, nažalost. Liječi se najčešće simptomatski i, preventivno se redovno njeguje. Još ajde cure, koje se ionako lickaju, a ovo moje, rogove dobije dok ga namažem, i tako već godinama. Ponekad jednostavno samo od sebe nestane, u pubertetu npr. A ponekad potraje cijeli život 😟, nadam se da ćemo biti u ovoj prvoj skupini. 🙈🤗

krino
    02. Listopad 2019. 12:54

DijMar

Da nastavim svoju temu induciranog od jucer 😄 Uglavnom, ako do petka ne krene samo onda ce biti induc. ipak…ne zelim riskirati…

Ja ti zelim da krene samo od sebe. Ako ne, onda ti zelim sve suprotno od moga. Sretno i javi se.
    P.s. Ja sam bila dosta mirna kad sam znala datum i sat kad ce mi inducirati porod. To je u neku ruku isto dobro ako si takav tip. Ja sam u glavi bila spremna i otisla sa puuunim povjerenjem u svoje tijelo pa kako bude. Najbitnije da sam rodila i da smo svi zivi i zdravi.

nena1986
    02. Listopad 2019. 12:55

ayla

Moja sad zaspiva oko ponoc, 1,2 i odspava 4,5h al sam mislila na jos duze 😂😂

Hahahahaha nemoj ništa previše misliti 😂😂😂, sin nije spavao noću dok ga nisam prestala dojiti. Cca sa dvije godine 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.