Moja sad zaspiva oko ponoc, 1,2 i odspava 4,5h al sam mislila na jos duze 😂😂
Hahahahaha nemoj ništa previše misliti 😂😂😂, sin nije spavao noću dok ga nisam prestala dojiti. Cca sa dvije godine 😂😂😂
🥺🥺 Dobro je men i ovako 😁😁
Da nastavim svoju temu induciranog od jucer 😄 Uglavnom, ako do petka ne krene samo onda ce biti induc. ipak…ne zelim riskirati…
Ja ti zelim da krene samo od sebe. Ako ne, onda ti zelim sve suprotno od moga. Sretno i javi se.
P.s. Ja sam bila dosta mirna kad sam znala datum i sat kad ce mi inducirati porod. To je u neku ruku isto dobro ako si takav tip. Ja sam u glavi bila spremna i otisla sa puuunim povjerenjem u svoje tijelo pa kako bude. Najbitnije da sam rodila i da smo svi zivi i zdravi.
Da, to je jedina prednost da se možeš pripremiti...tako je, završiti mora kako god, a najbitnije je ono na kraju
Tako je. A ja si nekako mislim, bolje 9 mjeseci super trudnoce i tih mjesec dana kome nego da mi je i trudnoca bila koma 😊
Mame s bebama oko 3mj... Mi smo sad u fazi da i po noci bas dobro ne spavamo. Prvi dio do budjenja zbog klope super, onda ga jedva uspavamo, samo zulja te desni. Od 5 ujutro je vec opet budan i digne nogice u zrak i puf, onako ih baci nazad na krevet. I tako stalno uz cmakanje sake i grintanje Jel i vase curke i decki to rade? Meni se cijeli kindac zatrese... Stavila sam mu cak jucer ogrlicu od jantara koju sam dobila iako ne znam je li to uopce znanstveno utemeljeno da pomaze.
A čuj, znanstveno utemeljeno nije, ali znam mame koje se kunu da im je pomogla... pa sad... odmoć neće jelda?!
Bacanje nogu? Hahaha nema mira više, ja svoju na prematalici jedva pohvatam. A kad skuži da se sprema kupanje, da samo vidiš to lamatanje, iskoči skoro s toga od sreće 😂. Još malo pa na povodac 😂😂😂, šalim se, ali da, nemai više mira nikako. I pričanje je posatalo in. Gu gu, ga ga, ko golub 🙈 😂, ne hvata još koordinirano igračke pa se ljuti jer ne može, ponekad joj se potrefi da zgrabi i direkt u usta. I da, od pred nekidan, pljuje 😂 radi balone, pa pljune, mislim ono, ko kočijašica skoro. Prava mala seljanka 😱😀
A čuj, znanstveno utemeljeno nije, ali znam mame koje se kunu da im je pomogla… pa sad… odmoć neće jelda?!
Bacanje nogu? Hahaha nema mira više, ja svoju na prematalici jedva pohvatam. A kad skuži da se sprema kupanje, da samo vidiš to lamatanje, iskoči skoro s toga od sreće 😂. Još malo pa na povodac 😂😂😂, šalim se, ali da, nemai više mira nikako. I pričanje je posatalo in. Gu gu, ga ga, ko golub 🙈 😂, ne hvata još koordinirano igračke pa se ljuti jer ne može, ponekad joj se potrefi da zgrabi i direkt u usta. I da, od pred nekidan, pljuje 😂 radi balone, pa pljune, mislim ono, ko kočijašica skoro. Prava mala seljanka 😱😀
Tak treba. Ziva djeca. Ja sam svog pocela prematat na podu na strunjaci. Kad mu stavim pelenu, on se digne na nogice, digne zdjelicu i otpici unazad... I obucemo se jedva. Ali to nogatanje po noci... Spavala sam od polnoc do 3. Onda kad se najeo, jedva ga uspavali. Onda veliki poceo hrkat, mali prdit i bacat noge i u 5 se digo ko ptica. Eto ga sad zaspao na kaucu kad sam stukla 2 salice turske kave i oprala kosu... Mala gica...
Ja sam mu stavila jantar pa cu vidit. Dobila sam od svoje tete neku ogtlicu s Baltika. Ona se kune da je to pomoglo kad je nas bratic bio beba, a meni je samo stres da se ne ugusi i zao mi je sto mu se to onak ulegne u kozu. Ali da mu smeta, morali bismo maknut od dreke. Tak si pretpostavljam... Ja imam 28.10. cijepljenje...ti si isto Neno uskoro jel tako?
A do 29.10. se moram javit u HZZO jer nemam pojma sto cu s doznakom. Dijete ce mi imat 4mj, a prvih 6mj porodiljnog po tim doznakama gotovo...
Curke, kako se zovu vasi bebsteri? Znam da je od Ivonne curica Sofija. Tako bi se zvala i moja da je cura. Ovako je Kosta. 😂
Mi idemo 29.10. Jedva čekam da vidim koliko se udebljala 😂💪
Kosta 😍, ajme koje moćno ime... da je muško bio bi Jan ili Janko, ovako je Lucija ❤. Stariji je Domagoj. Htjela sam joj dati ime Zita, al nisu dečki dali 😞. I još nam je u igri bila Darija. Pa je ipak ispala Luce 😂😍
Moja je Nika 🎀
Znači kad su tako aktivni, presvlačenje najzgodnije na krevetu ili podu? Onda nosite pelene i kreme sa sobom po stanu? Ja još ne koristim vlažne maramice. Vi?
Moja je Nika 🎀
Znači kad su tako aktivni, presvlačenje najzgodnije na krevetu ili podu? Onda nosite pelene i kreme sa sobom po stanu? Ja još ne koristim vlažne maramice. Vi?
Ja ti koristim one vodene vlazne. Water wipes i to samo kad pokakanu guzu brisem. Ne da mi se stalno blazinice tocat u mlaku vodu. Inace ne. I nakremam mu guzu nakon sto se pokaka. Ostane ionak masna pa ne kremam kod svakog presvlacenja. Nikad nismo imali crvenilo.
Mi smo jos uvijek na cistoj vodi i blazinicama, a vl.maramice ako idemo van. Presvlacim je na kutnoj (ogromna je), pa ne moze kidnuti 😉. Za guzu koristimo cisto kokosovo ulje ili shea maslac i namazem joj samo navecer nakon kupanja i to je to 😀, isto nemamo nikakvih problema sa crvenilom.
Sortiraj odgovore
Najstariji