Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    03. Listopad 2019. 06:53

Tako je. A ja si nekako mislim, bolje 9 mjeseci super trudnoce i tih mjesec dana kome nego da mi je i trudnoca bila koma 😊
    Mame s bebama oko 3mj... Mi smo sad u fazi da i po noci bas dobro ne spavamo. Prvi dio do budjenja zbog klope super, onda ga jedva uspavamo, samo zulja te desni. Od 5 ujutro je vec opet budan i digne nogice u zrak i puf, onako ih baci nazad na krevet. I tako stalno uz cmakanje sake i  grintanje Jel i vase curke i decki to rade? Meni se cijeli kindac zatrese... Stavila sam mu cak jucer ogrlicu od jantara koju sam dobila iako ne znam je li to uopce znanstveno utemeljeno da pomaze. 

nena1986
    03. Listopad 2019. 08:01

A čuj, znanstveno utemeljeno nije, ali znam mame koje se kunu da im je pomogla... pa sad... odmoć neće jelda?! 
    Bacanje nogu? Hahaha nema mira više, ja svoju na prematalici jedva pohvatam. A kad skuži da se sprema kupanje, da samo vidiš to lamatanje, iskoči skoro s toga od sreće 😂. Još malo pa na povodac 😂😂😂, šalim se, ali da, nemai više mira nikako. I pričanje je posatalo in. Gu gu, ga ga, ko golub 🙈 😂, ne hvata još koordinirano igračke pa se ljuti jer ne može, ponekad joj se potrefi da zgrabi i direkt u usta. I da, od pred nekidan, pljuje 😂 radi balone, pa pljune, mislim ono, ko kočijašica skoro. Prava mala seljanka 😱😀

krino
    03. Listopad 2019. 08:56

nena1986

A čuj, znanstveno utemeljeno nije, ali znam mame koje se kunu da im je pomogla… pa sad… odmoć neće jelda?!
    Bacanje nogu? Hahaha nema mira više, ja svoju na prematalici jedva pohvatam. A kad skuži da se sprema kupanje, da samo vidiš to lamatanje, iskoči skoro s toga od sreće 😂. Još malo pa na povodac 😂😂😂, šalim se, ali da, nemai više mira nikako. I pričanje je posatalo in. Gu gu, ga ga, ko golub 🙈 😂, ne hvata još koordinirano igračke pa se ljuti jer ne može, ponekad joj se potrefi da zgrabi i direkt u usta. I da, od pred nekidan, pljuje 😂 radi balone, pa pljune, mislim ono, ko kočijašica skoro. Prava mala seljanka 😱😀

Tak treba. Ziva djeca. Ja sam svog pocela prematat na podu na strunjaci. Kad mu stavim pelenu, on se digne na nogice, digne zdjelicu i otpici unazad... I obucemo se jedva. Ali to nogatanje po noci... Spavala sam od polnoc do 3. Onda kad se najeo, jedva ga uspavali. Onda veliki poceo hrkat, mali prdit i bacat noge i u 5 se digo ko ptica. Eto ga sad zaspao na kaucu kad sam stukla 2 salice turske kave i oprala kosu... Mala gica...
    Ja sam mu stavila jantar pa cu vidit. Dobila sam od svoje tete neku ogtlicu s Baltika. Ona se kune da je to pomoglo kad je nas bratic bio beba, a meni je samo stres da se ne ugusi i zao mi je sto mu se to onak ulegne u kozu. Ali da mu smeta, morali bismo maknut od dreke. Tak si pretpostavljam... Ja imam 28.10. cijepljenje...ti si isto Neno uskoro jel tako? 
    A do 29.10. se moram javit u HZZO jer nemam pojma sto cu s doznakom. Dijete ce mi imat 4mj, a prvih 6mj porodiljnog po tim doznakama gotovo... 
    Curke, kako se zovu vasi bebsteri? Znam da je od Ivonne curica Sofija. Tako bi se zvala i moja da je cura. Ovako je Kosta. 😂

nena1986
    03. Listopad 2019. 09:16

Mi idemo 29.10. Jedva čekam da vidim koliko se udebljala 😂💪 
    Kosta 😍, ajme koje moćno ime... da je muško bio bi Jan ili Janko, ovako je Lucija ❤. Stariji je Domagoj. Htjela sam joj dati ime Zita, al nisu dečki dali 😞. I još nam je u igri bila Darija. Pa je ipak ispala Luce 😂😍

TonkicaPrrr
    03. Listopad 2019. 09:32

I mi imamo Sofiju 😍😍

03. Listopad 2019. 10:10

Moja je Nika 🎀
    Znači kad su tako aktivni, presvlačenje najzgodnije na krevetu ili podu? Onda nosite pelene i kreme sa sobom po stanu? Ja još ne koristim vlažne maramice. Vi?

krino
    03. Listopad 2019. 10:14

shell

Moja je Nika 🎀
    Znači kad su tako aktivni, presvlačenje najzgodnije na krevetu ili podu? Onda nosite pelene i kreme sa sobom po stanu? Ja još ne koristim vlažne maramice. Vi?

Ja ti koristim one vodene vlazne. Water wipes i to samo kad pokakanu guzu brisem. Ne da mi se stalno blazinice tocat u mlaku vodu. Inace ne. I nakremam mu guzu nakon sto se pokaka. Ostane ionak masna pa ne kremam kod svakog presvlacenja. Nikad nismo imali crvenilo. 

nena1986
    03. Listopad 2019. 10:21

Mi smo jos uvijek na cistoj vodi i blazinicama, a vl.maramice ako idemo van. Presvlacim je na kutnoj (ogromna je), pa ne moze kidnuti 😉. Za guzu koristimo  cisto kokosovo ulje ili shea maslac i namazem joj samo navecer nakon kupanja i to je to 😀, isto nemamo nikakvih problema sa crvenilom. 

krino
    03. Listopad 2019. 10:21

Svi imamo lijepa imena 😍😍😍 Sve mi je lijepo. Ja sam htjela Sofiju ili Tenu. I jedina sam bila za Kostu. Svi su me popljucali kao, negativne konotacije bla sra. Kad je moj muz prezivio porod i ono sve sto je gledao, samo je mrtav hladan rekao da je mamina zadnja 😂

03. Listopad 2019. 10:26

Kakva je to ogrlica i cemu ona sluzi? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.