Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    03. Listopad 2019. 10:21

Svi imamo lijepa imena 😍😍😍 Sve mi je lijepo. Ja sam htjela Sofiju ili Tenu. I jedina sam bila za Kostu. Svi su me popljucali kao, negativne konotacije bla sra. Kad je moj muz prezivio porod i ono sve sto je gledao, samo je mrtav hladan rekao da je mamina zadnja 😂

03. Listopad 2019. 10:26

Kakva je to ogrlica i cemu ona sluzi? 

krino
    03. Listopad 2019. 10:27

nena1986

Mi smo jos uvijek na cistoj vodi i blazinicama, a vl.maramice ako idemo van. Presvlacim je na kutnoj (ogromna je), pa ne moze kidnuti 😉. Za guzu koristimo cisto kokosovo ulje ili shea maslac i namazem joj samo navecer nakon kupanja i to je to 😀, isto nemamo nikakvih problema sa crvenilom.

Vidis, kokosovo ulje imam doma.  Nisam se toga ni sjetila... Kad potrosim ove kreme, probat cu. Ono je navodno super za bebi kozu. Imam ono za kuhanje, bio bio. Ako se smije jest, valjda je dobro i za guzu. Bas cu probat. Super ideja!

krino
    03. Listopad 2019. 10:29

ayla

A kazu da pomogne kod bolova kad ih svrbe i bole desni prije nego izbiju zubici. Ja sam svome stavila pa cu vidit. Ne skida se ni kod kupanja. 

krino
    03. Listopad 2019. 10:31

Bas sam se raspisala 😂😂😂 Ipak sam budna od 5. Zato on sada spava i dalje. Cudo. Kad pomislis da si ista skuzio, nisi.

03. Listopad 2019. 10:33

krino

ayla

A kazu da pomogne kod bolova kad ih svrbe i bole desni prije nego izbiju zubici. Ja sam svome stavila pa cu vidit. Ne skida se ni kod kupanja.

Jel to mozda ona ogrlica sta ju ima u dm uzeti? Narandzasta kao s kamencicima 

nena1986
    03. Listopad 2019. 10:33

Hahahahahaha nama podne bilo u 6 .... e za kokosovo ulje, samo pazi da ti je ekstradjevicansko i onda moze stvarno bez straha na kozu ❤

krino
    03. Listopad 2019. 10:34

ayla

krino

ayla

Jel to mozda ona ogrlica sta ju ima u dm uzeti? Narandzasta kao s kamencicima

Mislim da da. Ima i mueller. 

krino
    03. Listopad 2019. 10:35

nena1986

Hahahahahaha nama podne bilo u 6 …. e za kokosovo ulje, samo pazi da ti je ekstradjevicansko i onda moze stvarno bez straha na kozu ❤

👍😘😘😘

03. Listopad 2019. 10:45

Super za kokosovo ulje, baš ću probati i ja, imam ga kući 
    Neno, preko dana ne mažeš uopće?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.