Za kupiti kosu po podu (nemam tepiha) mi je super bio ovaj "štap" kak ga ja zovem. Kupi se drška posebno ili se može od metle prebaciti, i imaju jednokratne krpice koje su malo naelektrizirane, tak da pokupi fino i prašinu i dlake
https://www.dm.de/profissimo-wischsysteme-bodenwischer-p4010355920171.html
Cure moje, malo sam se otkačila ali pratim što piskarate... kosa, hm... nema gdje je nema. 🙈. Sva sreća da mi je gusta pa se ni ne kuži koliko je otpadne, šake i šake... nek stane čim prije 😈.
Mi smo jučer svi čoporativno (djeca i ja) bili kod alergologa sa starijim sino zbog atopijskog dermatitisa. Dakle sin je neprestano dramio i gunđao koliko čekamo..a ova moja cura bila dobra ko kruh, pretezno je bila budna, malo je jela i to je to. Očekivala sam obrnuto. Zajedno smo bili tamo tri sata. 😂
I da, još da se malo hvalim...noćas spavanje, od 21 do 4 u komadu. Probudimo seobzirom, meni sisa ko kamen, mislim si koliko je sati?! 😂👌
Eto kako nas ti klinci nekad iznenade 🙂 kako liječite dermatitis? Jel mu puno rašireno?
😂😂 poznato mi je to sa sisama. Kad je počela spavati duže noću, budila sam se s kamenim sisama, mokra, morala sam se presvlačiti u pola noći. Bilo mi presmiješno kako se ona borila da uhvati tu sisu. Ne zna s koje strane bi prišla 😂😂🙈
Jel se kom događa da bebina stolica smrdi na kiselo? Mojoj unazad 2 tj smrdi jako. Isključivo je dojena, ja ništa nisam mijenjala u prehrani.
Koristite li sušilice rublja? Razmišljam si ju nabaviti, veša sve više. Ja sušim u kući, ne volim vani, pa mi smeta ta vlaga. Kako će tek biti kad se krene grijati.
Da nastavim svoju temu induciranog od jucer 😄 Uglavnom, ako do petka ne krene samo onda ce biti induc. ipak...ne zelim riskirati...
Da nastavim svoju temu induciranog od jucer 😄 Uglavnom, ako do petka ne krene samo onda ce biti induc. ipak…ne zelim riskirati…
Ma krenut će to samo 😉kako god bilo, želim ti sreću i brz i što lakši porod 😊
Da nastavim svoju temu induciranog od jucer 😄 Uglavnom, ako do petka ne krene samo onda ce biti induc. ipak…ne zelim riskirati…
Sretno, ja sam trebala na indukciju pa je dan prije samo krenulo 🙂
Ja osobno ne bi odbila indukciju jer cim prodje termin je rizicno i indukcija se s razlogom predlaze... Iako zvuci grozno, puno zena to prodje i nisu sva iskustva losa... A i mozda ti do petka samo krene 😉
Eto kako nas ti klinci nekad iznenade 🙂 kako liječite dermatitis? Jel mu puno rašireno?
😂😂 poznato mi je to sa sisama. Kad je počela spavati duže noću, budila sam se s kamenim sisama, mokra, morala sam se presvlačiti u pola noći. Bilo mi presmiješno kako se ona borila da uhvati tu sisu. Ne zna s koje strane bi prišla 😂😂🙈
Jel se kom događa da bebina stolica smrdi na kiselo? Mojoj unazad 2 tj smrdi jako. Isključivo je dojena, ja ništa nisam mijenjala u prehrani.
Koristite li sušilice rublja? Razmišljam si ju nabaviti, veša sve više. Ja sušim u kući, ne volim vani, pa mi smeta ta vlaga. Kako će tek biti kad se krene grijati.
Ja imam susilicu-perilicu i ne bi ju dala za nista 😁
Svaki dan perem-susim, nekad i dvije tri masine, i zbilja mi olaksava zivot... Sve bebino susim u susilici, sve je mekano i ne trebam peglati...
Ja imam susilicu-perilicu i ne bi ju dala za nista 😁
Svaki dan perem-susim, nekad i dvije tri masine, i zbilja mi olaksava zivot… Sve bebino susim u susilici, sve je mekano i ne trebam peglati…
Da, i to je velika prednost što se ne mora peglati poslije. Koju imaš? Jel dugo traje sušenje?
Ja ni ne znam kolko mi otpada jer mi je kosa prakticki non stop ili u repu ili pundi. Malo mi bezveze, al ne mogu drukcije, kako god se nagnem da bilo sto napravim kosa je u faci i uzasno smeta.
Shell mojoj inace smrdi kiselo od kako se razbolila.
DijMar ne znam nista o induciranom porodu, al ja do samog pocetka trudova nisam osjetila nikakve indikacije da ce ista uskoro krenuti, tak da te mozda i iznenadi tvoj bebac. Svakako ti zelim da sve sto lakse prode 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji