Super za kokosovo ulje, baš ću probati i ja, imam ga kući
Neno, preko dana ne mažeš uopće?
Ne, ostane ti koža masna, vidiš kod previjanja da ima sloj koji odbija vodu i ne crveni se a koza fino meka. Nakon kupanja ju svu namazem s time, ne samo guzu. Samo to ovisi o kozi, ne pase svima sve... sad trenutno mazem sa shea maslacem.
Evo i mi slinimo sad vec dobro i zadnja dva dana mu se bijele desni bas kao da ce zubi izbiti.. 9.10 ceml napuniti 3 mjeseca. Stavljala sa mu da grize ono za zubice i godilo mu je... I prije 2 3 dana mi je poceo plakati kad bi mi bocu davala i ja trcim hladim mlijeko iako bi bilo savršene temperature.. Pa kontam mozda sam ga opekla. Ali vjerovatno bi ga mozda povrijedila sa sisačem pa bi on pocep plakat i dok ga nisam smirila nije htio jesti. Moja mama mu je dirala desni i kaze da je tvrdo.. Pa sad hoce li zubici ili nece 🤷♀️
Jos jedno pitanjce.. Jutros sad san ga presvlacila vidjela sam da ima na donjoj strani kožice nekkav ko pristic, bas tako izgleda bijele boje.. Cistila sam i dirala ali mi se ne cini da mu smeta? Znate li mozda sta bi moglo biti 🤦♀️🤷♀️
Kakva je to ogrlica i cemu ona sluzi?
A kazu da pomogne kod bolova kad ih svrbe i bole desni prije nego izbiju zubici. Ja sam svome stavila pa cu vidit. Ne skida se ni kod kupanja.
Jel to mozda ona ogrlica sta ju ima u dm uzeti? Narandzasta kao s kamencicima
Mislim da da. Ima i mueller.
Okii 😘😘
Je li normalno ako se beba zakašlje par puta dnevno?
Moj se isto zakaslje par puta dnevno i po noci dok spava, zna i kihat isto. Ali ne curi mu nosic. Mislim da nije prehladjen. Vjerujem da je to zbog suhog zraka 🤷
Je li normalno ako se beba zakašlje par puta dnevno?
I moja se zakaslje al vecinom dok jede i dok pije vodu/caj jer je toliko lakoma
Ime je dobila po mojoj baki, davno sam joj rekla ako ikad dobijem curicu da će nositi njezino ime. Tada to nije bilo tako popularno ime, malo me čak smetalo što ih sad puno ima ali ipak nisam odustala.
Kad je gledam nekako mi i pristaje.
Kosta zvuči jako močno, ne možeš ga kratiti što mi se isto sviđa. Shvaćam zašto su ti komentirali, više je ime koje susjedi koriste, ali muž ti je to dobro rekao tvoja je zadnja.
Pisat ću u intervalima jer kad duže pišem me izbaci.
Malena je aktivna ko i vaši, pljuje slini i grize sve. Nekak ne mislim da su to zubi više nove fore koje uči. Svaki čas ce se i okrenuti pa se stalno savija u bananu što mi ide na nerve jer se kao to ne smije. Već duže spava na leđima i tak me strah te zaležene glavice jer je tu netko napisao da bi do 6 mjeseci trebao paziti. Malog smo stalno na bok vrtili a nju ne, ona si frajerica na leđima a tak je i meni lakše samo je spustim.
Presvlačim je na kutnoj, na onim jednokratnim podlogama. Kupila sam ja sa starijim onu tvrdu spužvenu što ide na prematalice ali je onaj plastični omotač pukao i nisam je ni puno koristila. Drago mi je što nisam kupila one komode za presvlačenje to bi mi baš bili bačeni novci.
Našla i kiše, ne bi rekla da je to i dalje prehlada već ko i mi, prašina ti zagolica nos ili ti se slina malo zatrče pa kašlješ.
Koristim vlažne maramice od početka isto samo kod kakanja i samo nakon kakanja joj mažem dupe. Imam kremu za dupe iz ljekarne. A kokosovo ulje je protuupalno djelovanje slično antibiotiku ali naravno na prirodnoj bazi i jako je učinkovito kod gljivičnih infekcija.
Počela sam piti tinkturu od koprive, kupila fitoval šampon i losion i u borbu protiv ispadanja haha
Tako se radujem frizeru u subotu, već sam i mlijeko priredila - danas izdojila 125ml iz jedne sise 👍
Ivonne, zašto ne uzmeš jastuk onaj za bebe protiv zaležane glave? A jesam i objasnila 😂😂😂 kad uopće smiju na jastuk? Ja imam taj s rupim skroz tanki, ali ne koristim jer spava na boku.
Šta ako se popiški ili ukaka tijekom presvlačenja? To propusti?
Super za mlijeko, moja više ne želi bočicu ☹️☹️
Svi se radujemo tom prvom odlasku kod frizera, meni se učinilo kao da sam vratila svoj stari život 😂 barem na tren 😆🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji