Jel rodila neka od vas na Sv. Duhu? Jel se treba naručiti za prvi pregled u trudničkoj ili se samo dođe?
Nešto mi zvoni da se kod njih samo dođe....
Jel rodila neka od vas na Sv. Duhu? Jel se treba naručiti za prvi pregled u trudničkoj ili se samo dođe?
Nešto mi zvoni da se kod njih samo dođe….
moraš se naručiti. ja sam ih zvala 😉
Super, hvala
Zvala si u onom vremenu 13-15 baš u trudničku? Ili centralno naručivanje?
Cure kako prepoznati soor kod beba?evo moj ima cesto bijeli jezik i zna poslije jela izbaciti tekucinu s bijelim komadicima,neznam kako da drukcije kazem al citam da kod soora beba odbija i jesti a moj jede bez problema pa ako se koja susrela s time…
To što ti izbaci (tekućina sa bijelim komadićima) ti je takoreć "usireno" mlijeko, poluprobavljeno, nema veze sa soorom. Soor ti se pojavi u obliku bjelih naslaga na sluznici usta i jeziku, probaj jezik očistiti pelenicom, ako ide dole, to ti je mijeko, ako ne ide onda je vjerovatno soor. Obično nisu u pitanju samo naslage, već i odbijanje hrane (zbog boli i/ili nelagode) i peckanje bradavica (ako dojiš) i tako...
Super, hvala
Zvala si u onom vremenu 13-15 baš u trudničku? Ili centralno naručivanje?
zvala sam u trudničku
Cure kako prepoznati soor kod beba?evo moj ima cesto bijeli jezik i zna poslije jela izbaciti tekucinu s bijelim komadicima,neznam kako da drukcije kazem al citam da kod soora beba odbija i jesti a moj jede bez problema pa ako se koja susrela s time…
To što ti izbaci (tekućina sa bijelim komadićima) ti je takoreć "usireno" mlijeko, poluprobavljeno, nema veze sa soorom. Soor ti se pojavi u obliku bjelih naslaga na sluznici usta i jeziku, probaj jezik očistiti pelenicom, ako ide dole, to ti je mijeko, ako ne ide onda je vjerovatno soor. Obično nisu u pitanju samo naslage, već i odbijanje hrane (zbog boli i/ili nelagode) i peckanje bradavica (ako dojiš) i tako…
Aha a onda nije to jer oce papati i mene nista ne boli,bunile su me samo te siraste naslage sto zna nekad izbacivat
To što ti izbaci (tekućina sa bijelim komadićima) ti je takoreć "usireno" mlijeko, poluprobavljeno, nema veze sa soorom. Soor ti se pojavi u obliku bjelih naslaga na sluznici usta i jeziku, probaj jezik očistiti pelenicom, ako ide dole, to ti je mijeko, ako ne ide onda je vjerovatno soor. Obično nisu u pitanju samo naslage, već i odbijanje hrane (zbog boli i/ili nelagode) i peckanje bradavica (ako dojiš) i tako…
Bok svima.
Beba ima 2 i pol mjeseca, ne dojim, jede AD. I u zadnje vrijeme, samo popodne kad papa(izmedu 17 - 20h), malo vuce pa u plac, i tako jedva popapa bocu. Nema tih naslaga ni nista, bili kod dr, sve uredu. Grcice ima, sad vec slabije, al ima ih ujutro ugl...
Jel moguce da joj vise ne pase hrana ili? 😕
Hvala na odgovorima unaprijed 🤗
Bok svima.
Beba ima 2 i pol mjeseca, ne dojim, jede AD. I u zadnje vrijeme, samo popodne kad papa(izmedu 17 - 20h), malo vuce pa u plac, i tako jedva popapa bocu. Nema tih naslaga ni nista, bili kod dr, sve uredu. Grcice ima, sad vec slabije, al ima ih ujutro ugl…
Jel moguce da joj vise ne pase hrana ili? 😕
Hvala na odgovorima unaprijed 🤗
Meni ovo zvuči ko večernja nervoza kada su umorni a i gladni pa bi sve odjednom pa cvile. Mislim da to nema veze sa hranom jer bi ti odbijao i u jutarnjim satima.
Krino jesi li sjetila?😂
Ajmo malo o meni...
Kosa mi otpada u ogromnim količinama, svjesna sam da je to normalno, ali gadno je za vidjeti pogotovo što opet imam rupe (imala sam i nakon prvog poroda). Ovaj put se i suprug zabrinuo jer je neki dan on usisavao po stanu. Uglavnom naručila sam si tinkturu od koprive, je alkoholna ali rode kažu da može uz dojenje. Sad čekam da dođe da krenem pit i moram kupit fitoval šampon.
I još nešto da se pohvalim u subotu idem frizeru 🤩 što znači da se moram izdojiti da mi mišica ima što jest dok me nema a to opet znači i flašicu- bit ce suprugu veselo ali neću si nabijati grižnju savjesti jer malo me time nece obitelj propast😂😂
E da, skuzila sam da mi je beba na svaka dva sata za hranjenje po danu nekad i kraće, ne može duže od toga krene plač a ona nikad ne plače više negoduje. Buckica se i krsti u nedjelju i to će isto biti izazov.
Šta mi vi radite? Svi ste se utišali...
Jutro 🙂
A idu dani, vise-manje smo stalno same pa ne stignem bas nista, za vikend uvijek neki gosti...
Po noci spava, a po danu skoro nista... I dalje jede svako malo... 😁
Ivonne kako si organizirala krstitke, kolko ljudi? Cijene? crkva ima kakve uvjete posebne? To i nas ceka, radje bi da mi je manja nego veca kad se krsti... Tako da ce vjv biti jos ove godine...
Sortiraj odgovore
Najstariji