Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    28. Rujan 2019. 14:25

Nema grčeve, fino prducka i kaka. Jako slini i trpa igracke u usta pa se ozlijedi i dere se. Danas je sama sebe uhvatila za ruku i uštipnula pa u dreku😂

krino
    28. Rujan 2019. 14:53

Ivonne

Nema grčeve, fino prducka i kaka. Jako slini i trpa igracke u usta pa se ozlijedi i dere se. Danas je sama sebe uhvatila za ruku i uštipnula pa u dreku😂

Hahahha, tvoja je napredna. Moj ne trpa igracke u usta nego dekice, tetra pelene i odjecu. Bilo kakav tekstil koji mu se nadje pod rukom. Sad je tek poceo bs drzati stvari. Najcesce dudu. I dalje kaka onakp dramaticno, ali sad to traje 15min. Ne vise pola sata. Dajem i malo caja od komoraca (stavim u mlijeko) pa mu je i kakica super. Jeeee...

krino
    28. Rujan 2019. 14:54

MiniCooper26

krino

Ja sam otvorila jedan racun s muzem i tamo buksamo pare. Sve sto dobijemo za njega, stavljamo na taj racun. Ja zelim da je taj novac nama dostupan za ne daj boze. Ovako je jer je to obicni tekuci racun. A njega ne diramo, samo uplacujemo…
    Ivonne, kako ste s grcevima? Meni se cini da moj mali vise nema. Prvo je neko vrijeme inao par puta tjedno, sad vise ni to. Ali sad zulja zube i slini onak gusto i sluzavo. Bude par puta na dan bas razdrazljiv. Taman jedbo proslo, drugo je u pripremi… I dalje po danu nista od spavanja, ali mi je navecer veci razmak prije nego se probudi jesti. Izdrzi cak 7-8h, ali nakon tog hranjenja u zoru, zaspi dosta lose. Onak laganiji san ima i koprca se. Najbolje spava na pocetku. I tako… Za koji dan idemo na avion za ZG. Najradije bih ga stavila u astronautsko odijelo da ga nitko ne kontaminira 😱😱

Isto meni sa spavanjem po noci i po danu.. Meni je sinoc spavao od 9 do 4 i onda u 6 ipo se poceo koprcati i nekkao ga uspavala do 8 i nesto.. Danas nista spavao nije mozda sat vremena sveukupno.evo sad spava u nekoj prastaroj njihaljki koju mi je prija posudila dok ne kupim svoju. I moj trpa ruke u usta, cijeli se zaslini i rukave i sve oko sebe, zar nije malo rano za slinjenje? 🤷‍♀️ Inace je stvarno vesela beba guguce i voli paznju i da mu se priča, prvi je unuk u babe i dide pa mu i oni svu paznju poklanjaju…uglavnom pravi car kako se i rodio. I dalje ne voli setnju u kolicima.. Mislim da bi bilo mozda bolje kad bi mogao gledat… Mialila san probat sa sjedecim dijelom jer je kosaru skoro pa prerastao.. A sjedeci dio ide i u nulti polozaj. Kako vi stavite dole ovu naljepnicu… Probala sam ali meni samo dole piše link

Citala sam da krecu slinit i do 8tj prije nego izbije vrh zubica... To je proces koji traje. 

nena1986
    28. Rujan 2019. 16:05

Slinimo itekako, već jedno tjedan, dva... ko buldog je 😂😂😂 danas mi je pak počela onako guliti po prstu umjesto dosadašnjeg cuclanja... dakle, zubi 🙈

krino
    28. Rujan 2019. 23:05

nena1986

Slinimo itekako, već jedno tjedan, dva… ko buldog je 😂😂😂 danas mi je pak počela onako guliti po prstu umjesto dosadašnjeg cuclanja… dakle, zubi 🙈

Neno, moj je poceo grist dudu, a kad mu stavim prst u usta samo ga zagrize i jezikom po njemu. I sake doslovno cucla i sise jer toliko cmace da umremo od smijeha. Ali zna imat periode razdrazljivosti, pogotovo pred spavanje kada manijakalno cucla sake i cmace. Onda popi* i krene plakat, pa dam dudu i malo ga mazim pa ugasne za par minuta... Tek grcevi prosli, eto nam veselja novog. A mama samo zeli malo odspavati 😂😂

nena1986
    29. Rujan 2019. 10:47

Krino, spavanje je precijenjeno 😂😂😂.... mojoj kolegici je curici izrasao prvi zubic vec sa dva mjeseca! 😱 mom sinu onako školski, sa 6 mj. Tako da treba biti spreman na sve moguće varijante 😉

krino
    29. Rujan 2019. 15:20

nena1986

Krino, spavanje je precijenjeno 😂😂😂…. mojoj kolegici je curici izrasao prvi zubic vec sa dva mjeseca! 😱 mom sinu onako školski, sa 6 mj. Tako da treba biti spreman na sve moguće varijante 😉

Apsolutno 😂😂 Spremni jesmo na sve osim na to kako vise da zabavimo malog razdrazljivog grintavca 🥰

katiesu
    29. Rujan 2019. 15:26

ja se sjećam da je moja mala jako rano slinila i svi govorili zubi su u pitanju. na kraju prvi zub sa 9 mj tako da to nije neki znak. sad opet i mali slini a po zubima se ništa ne vidi, slini već sigurno dva mj

Frajla
    29. Rujan 2019. 18:03

Svi pocnu sliniti tamo negdje oko 2 mjeseca, neki dobiju zube odmah neki s 18 mj 🤪
    Priroda je to tak uredila jer pocinju istrazivati svijet i gurati sve u usta, a nije fino cuclati plišanca "na suho" 🤣

Norules
    30. Rujan 2019. 09:51

Cure kako prepoznati soor kod beba?evo moj ima cesto bijeli jezik i zna poslije jela izbaciti tekucinu s bijelim komadicima,neznam kako da drukcije kazem al citam da kod soora beba odbija i jesti a moj jede bez problema pa ako se koja susrela s time...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.