Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    08. Srpanj 2019. 18:52

Boli me minut dvije, onda me boli kad cvokće. Ako fino uhvati ne boli me nakon tog početnog bola. 
    Ali s prvim me je bolilo i tijekom dojenja ta lijeva sisa sve dok nisam presjekla i počela ju izdajat a na desnu dojit. Tek kad je skroz zaraslo sam mu opet dala na lijevu sisati.
    Rana ti je vjerojatno prevelika a on je stalno žvače.
    I da krenulo mi je sve zarastati kad sam opet počela nositi odjeću. Namažem ih mlijekom posušim na zraku i strpam pod odjeću 

• Ivonne
    08. Srpanj 2019. 18:54

krino

Ivonne

krino

Ivonne

krino

Ivonne

srećica

Eto baš mi je drago da sam svratila i pročitala od prve do zadnje stranice sve i jedan post.
    Sad me napokon više nije strah poroda, samo dojenja 🙈😂

😂😂😂a možda si jedna od onih sa savršenim bradavicama za dojenje😂😂😂

P.s. Moja prija tvrdi da nam ragde predugo traju. Da su njoj znale doc na 4-5 dana i to je tops. I taaaako… A moja jedna cicw je vec 15. dan ukomirana. I nemam pojma kad ce na bolje. Sad se pitam da nije to nesto nenormalno ili ona ima srece? Pa ja bih bila ragada free vec prije 10 dana da sam kao ona…

Možda je ona imala sitne ranice pa je zato brzo prošlo. Meni je pol bradavice odvaljeno, vidim da zarasta ali dosta sporo.

Ja svoje ne mogu gledat. Place mi se i od toga. Vidim i ja da su krastice manje, ali svejedno je bol veeeelika. Kad si pogledam to, imam osjecaj kao da mi je rupa u bradavici. Pola fali. Uzasno je. I da, proslo je 2tj, a odlucila sam.pricekat jos 2 dok ne bacim oko dolje. Sve mi je 🤮🤮😫😫😖

E to rupa, pol fali. Ona plače gladna a ja se znpjim jer joj moram dati sisu.
    Nisam pogledala dolje, tek sam počela kontrolirati pišanje 😂😂

Cekaj dok dodjes na broj 2. Tu ni sama ne znam tko koga kontrolira 🤭🤭

Hahahaha znaš da sam to uspjela obaviti u bolnici bez dukolaksa. Muž mi donio borovnice i soka od crnog ribizla i udri😂😂

srećica
    08. Srpanj 2019. 18:56

Stiže vam još jedna beba! 😃 Bebamala je rodila dečkima na carski i preskočila nas 6-7 po terminu 😁

nena1986
    08. Srpanj 2019. 19:05

srećica

Stiže vam još jedna beba! 😃 Bebamala je rodila dečkima na carski i preskočila nas 6-7 po terminu 😁

Bravo!! Čestitke!!

nena1986
    08. Srpanj 2019. 19:09

Cure drage, ovako kad vas čitam s tim ragadama stvarno mi se čini super ideja poštediti jednu sisu neko vrijeme (izdajati i zaliječiti)... ali je koma kombinacija s bočicom, pogotovo tebi Ivonne, ako ti cokće. Vrlo lako se prešaltaju na bočicu ili se, zbune, pa još gore sišu  😒

• Ivonne
    08. Srpanj 2019. 19:31

nena1986

Cure drage, ovako kad vas čitam s tim ragadama stvarno mi se čini super ideja poštediti jednu sisu neko vrijeme (izdajati i zaliječiti)… ali je koma kombinacija s bočicom, pogotovo tebi Ivonne, ako ti cokće. Vrlo lako se prešaltaju na bočicu ili se, zbune, pa još gore sišu 😒

Evo koliko god ja nju ispravljala ona cvokce, za poludit

nena1986
    08. Srpanj 2019. 19:38

Ivonne

nena1986

Cure drage, ovako kad vas čitam s tim ragadama stvarno mi se čini super ideja poštediti jednu sisu neko vrijeme (izdajati i zaliječiti)… ali je koma kombinacija s bočicom, pogotovo tebi Ivonne, ako ti cokće. Vrlo lako se prešaltaju na bočicu ili se, zbune, pa još gore sišu 😒

Evo koliko god ja nju ispravljala ona cvokce, za poludit

Isto i kod mene, već treći dan za redom. Stalno joj gledam u usta (zbog soora). Na kontroli smo kod pedijatrice u ponedjeljak, pa ću to malo s njom raspraviti... jer stvarno ne kužim

08. Srpanj 2019. 19:40

Mozete li mi pojasniti sta je soor? Citam vas al nezz sta je to

nena1986
    08. Srpanj 2019. 19:44

ayla

Gljivična infekcija u usnoj šupljini djeteta... pojave se bijele točkice po jeziku, mora se liječiti dijete i mama. A može zbog te upale dijete loše sisati

08. Srpanj 2019. 19:47

nena1986

ayla

Gljivična infekcija u usnoj šupljini djeteta… pojave se bijele točkice po jeziku, mora se liječiti dijete i mama. A može zbog te upale dijete loše sisati

Hvala 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.