Cime vi pokrivate svoje bebe?moj stalno mlatara rukicama pa ga ne mogu pokriti do vrata jer onda vuce prema sebi a rukice mu budu ledene,dobro da i noge ostanu unutar dekice😄a kod mene u sobi vec svjezije
Ja ti svog zagradim. Napravim od velikog srolanog rucnika ispod plahte gnijezdo. Tako ti nece mlatarat. Onda kad ga stavim pricekam malo pa ga pokrijem s nekom dekicom od flisa koju sam kupila u pepcu za 50kn. Imam i zimsku vrecu za spavanje pa nekad i to koristim. Nemam jastuke ni poplune. Al zato imam srolani rucnik i jastuk za dojenje kojim ga podbocim kad je na boku. I dalje mi je to novo pa nidlsam skroz opustena dok spava, ali on je super. Mirnije spava, brze zaspi i ne budi se kad ga stavimo u kindac
Ja svoju pokrijem dekicom, ali ne preko ruku... Za spavanje joj obucem bodi dugih rukava i plis pidjamu... Ispod madraca je jastuk tako da je malo povisena... Stavljam ju bocno spavati, a iza nje stavim mali jastucic... Nemam popluna ni ogradica i s kreveta ju vidim u svakom trenu... Sad kad jos malo zahladi koristit cemo vrecu za spavanje...
moj spava u pidžami dugih rukava i jedna dekica deblja ali ubrzo će u vreću za spavanje jer znam da će sad krenuti ono nemirno spavanje kad bude sve razbacao sa sebe.
Ma mome su uvijek rukice u visini glavice pa su uvijek ledene,a ima podbocen krevetic sa svih strana,jedino kad cvrsto zaspi uspijem ga pokriti al ujutro ga opet nadem otkrivenog
Nego da pitam jel smijemo jesti kajganu?na netu nalazim samo za tvrdo kuhana jaja da se smiju pa znam dal bi malome moglo zasmetati?
U principu možeš sve jesti... a da li smeta ili ne, morat ćeš probati da bi znala... 😉
Ja sam svoju prije swaddlala i super je spavala, sad je malo zahladilo pa sam ju ubacila u vrecu za spavanje, al ona nema rukave pa ju dodatno pokrijem dekicom i pokusavam prebaciti preko rukica jer isto uvijek mlatara i ima ih iznad glave pa joj cesto budu hladne.
Malo se ubacujem, ali primjetila sam da neke od vas baš dosta debelo oblače bebe... znam da do nekih 6 tj beba ne može regulirati temp, ali nakon toga je normalno oblačiti ko sebe... a po hladnim ručicama se ne može znati jel joj hladno jer su im ručice većinom hladne. Treba im provjeriti trup i stražnji dio vrata... mogu imat hladne ručice, a znojit se i onda nismo niš napravili pametno s tim utopljavanjem...
Ma mome su uvijek rukice u visini glavice pa su uvijek ledene,a ima podbocen krevetic sa svih strana,jedino kad cvrsto zaspi uspijem ga pokriti al ujutro ga opet nadem otkrivenog
Nego da pitam jel smijemo jesti kajganu?na netu nalazim samo za tvrdo kuhana jaja da se smiju pa znam dal bi malome moglo zasmetati?
Ja sam bas danas za dorucak jela kajganu i uopce mi nije palo na pamet da ne bi smjela 😏
Inace sve jedem i nisam jos primjetila da joj nesto smeta...
Dakle, da se vratimo na kakice.... dakle, toliko se danas usrala da nam je probilo sa svih strana, nogice, leđa, trbuh. Strašno. Stavila sam njenu kadicu u veiku kadu, otvorila toplu vodu i sapirala je malo pomalo. Moja majica usrana, potrošila bezbroj tetri i ručnika. Prvi put sam je sa onim dječjim sapunom oprala na šta je ličila, strašno. Ono kliže pod prstima, dobro da mi nije pala 🙈. Još joj stavila bodi obični i majicu, dok sam to prevukla preko glave.... kakica u uhu, po kosi.... horor. Dal se to računa ko ono kad te ptica posere, da to znači da ćeš dobit neke pare?! Da idem odmah uplatiti loto 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji