Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    10. Rujan 2019. 15:55

Prijavak!!! Stigla nam je duuuugo iščekivana gajba žuje za tatu, i smjesa za brownie (zdravija verzija ali smo dodali svega da ne bude zdrava 😂😂😂) i panna cottu od Dorine za mamu... Idemo se opit 😬😉

CiniMINIS
    10. Rujan 2019. 17:44

nena1986

Može se i češljićem masirati, odnosno četkom… ma bilo kako samo da se poboljša prokrvljenost.

Budemo onda krenuli praviti frizurice 😊😊

nena1986

Prijavak!!! Stigla nam je duuuugo iščekivana gajba žuje za tatu, i smjesa za brownie (zdravija verzija ali smo dodali svega da ne bude zdrava 😂😂😂) i panna cottu od Dorine za mamu… Idemo se opit 😬😉

krino
    10. Rujan 2019. 18:23

Ja zaboravljam prijavit tatu za tu vrazju gajbu. Mozda ak sad napravim, dodje do bozica pa ce isto bit lijepo iznenadjenje 😅 Vi ste uploadale rodni list djeteta na taj web? Meni to malo nekak nije sjelo najbolje. Al ako se mora, a boze moj

CiniMINIS
    10. Rujan 2019. 20:02

Ja svog nisam prijavljivala jer i onako ne pije pivo. A sad kad kazes da se rodni list mora poslat, sad pogotovo ne bi..

Norules
    10. Rujan 2019. 20:19

Ciniminis moj ima stolicu svakih 4-6 dana i pedijatrici sam to rekla i kaze da ona ne bi nista uvodila,samo da pratim i isto rekla za voznju bicikla i masiranje trbuscica al meni vise nije toliko frka radi toga,prducka redovito i dobiva na tezini to mi je najbitnije

Norules
    10. Rujan 2019. 20:20

Jel zna netko gdje se imaju za kupit one naljepnice beba u autu?

10. Rujan 2019. 21:02

nena1986

Prijavak!!! Stigla nam je duuuugo iščekivana gajba žuje za tatu, i smjesa za brownie (zdravija verzija ali smo dodali svega da ne bude zdrava 😂😂😂) i panna cottu od Dorine za mamu… Idemo se opit 😬😉

Super! I mi se prijavili. Čini mi se da je pisalo da će stići kroz 70 dana. Muž ne pije pivo, pa sam to izgleda naručila za sebe. Kad si budem mogla priuštiti da popijem koje 😂🍻 njemu će ostati gajba 🙈😀

nena1986
    10. Rujan 2019. 22:52

krino

Ja zaboravljam prijavit tatu za tu vrazju gajbu. Mozda ak sad napravim, dodje do bozica pa ce isto bit lijepo iznenadjenje 😅 Vi ste uploadale rodni list djeteta na taj web? Meni to malo nekak nije sjelo najbolje. Al ako se mora, a boze moj

A čuj, nekakav dokaz moraš imati 😂

CiniMINIS
    11. Rujan 2019. 05:15

Norules

Ciniminis moj ima stolicu svakih 4-6 dana i pedijatrici sam to rekla i kaze da ona ne bi nista uvodila,samo da pratim i isto rekla za voznju bicikla i masiranje trbuscica al meni vise nije toliko frka radi toga,prducka redovito i dobiva na tezini to mi je najbitnije

Hvala ti na informacijama. Ja do sad isto nisam brinula, al sad mi vec postaje puno pa gledam kako potaknuti (bez nekih invazivnih metoda). Al mala je zadovoljna i nije nista drukcija nego prije. 

nena1986
    11. Rujan 2019. 07:43

Norules

Jel zna netko gdje se imaju za kupit one naljepnice beba u autu?

Imaju ih u dječjim/beba trgovinama, obično budu kao reklamni materijal, pa se ne kupuju... pronjuškaj malo, beba centar i sl... 😉. Imaš pak i onih presonaliziranih, magnetnih, one su pak oko 100-tinjak kn, fora su, al malo skupo za moj pojam 😀, al tko voli... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.