Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    11. Rujan 2019. 16:13

Neno kad je zadnji put kakala?
    Moj stariji je tako svakih 10 dana kakao i onda taj dan ne bi izlazila dok se ne pokaka jer tog bi bilo valjda cijela lopata 🤣🤣🤣
    Ova sad normalno kaka - mislim da je samo jednom procurilo 

nena1986
    11. Rujan 2019. 16:36

Ivonne

Neno kad je zadnji put kakala?
    Moj stariji je tako svakih 10 dana kakao i onda taj dan ne bi izlazila dok se ne pokaka jer tog bi bilo valjda cijela lopata 🤣🤣🤣
    Ova sad normalno kaka - mislim da je samo jednom procurilo

Prekjučer 😂😂😂 .... ne znam šta bi bilo nakon deste dana 😂😂😂🙈

11. Rujan 2019. 16:48

Curke dali je koga od vas bolila trtica nakon poroda? Ja jedva hodam koliko me boli i kao da mi nesto preskace dok hodam 🙄

nena1986
    11. Rujan 2019. 17:12

ayla

Curke dali je koga od vas bolila trtica nakon poroda? Ja jedva hodam koliko me boli i kao da mi nesto preskace dok hodam 🙄

Aha, i kukovi, i stidna kost i svašta nešto dole 🙈. To ti je sve normalno s obzirom na to šta ti je tijelo preživjelo... proći će dok završe babinje 😉

11. Rujan 2019. 17:56

nena1986

ayla

Aha, i kukovi, i stidna kost i svašta nešto dole 🙈. To ti je sve normalno s obzirom na to šta ti je tijelo preživjelo… proći će dok završe babinje 😉

Ja bas gledam kako jedva hodam idem koda me j.... 😂😂

kzeli
    11. Rujan 2019. 22:03

Bole me krsta,  kukovi,  leda u sredini,  leda gore kod ramena jer se zgrbavim svako malo...  Sve me boli,  al si kontam proci ce dok mali krene u školu pa ono 😂😂😂

CiniMINIS
    11. Rujan 2019. 23:03

Evo, mi danas obavili prvi izletic na selo i odlicno je proslo. Put od sat i pol ona prespavala u oba smjera, a krenuli kad je bila budna. Kod bake i djeda ocito tolko dobar zrak da se uspjela i ukakat nakon tjedan dana 😂 nisu to bile neke lude kolicine kako kod vas, al je bila lijepo puna pelena. Iskoristili smo priliku i isprobali poklon paket violeta pelena koji smo dobili jos u rodilistu, pelene su dosta manje odnosno plice od pampersa, mekane su i ovako mi se cine sasvim ok, al nemaju onaj cicak kao pampersice nego se lijepe i to mi se bas ne svida. 
    Sto se bolova tice, mene bas krenulo zadnja par dana u krizima boljet, pogotovo malo vise na desno. Trtica me odma od pocetka totalno boljela od vjecitog sjedenja i dojenja. Imam osjecaj da non stop samo sjedim. Bolove u ratnoj zoni i ne brojim trenutno, mislim da je to sve normalno dok ne zacijeli kako treba.

nena1986
    11. Rujan 2019. 23:29

Ma super za izletić ciniMINIS, promjena zraka uvijek dobro dođe... i malima i velikima. 
    Jučer mi je mama uzela u lidlu onu jaknu za trudnice/mamu sa bebom, u nedjelju idem k njoj pa ću probati, baš me zanima kakva je... Ima je već možda netko? 😀
    A sad malo o spavanju... navršili smo tri mjeseca, pokušavam joj uspostaviti kakvu takvu rutinu, kupanje oko 20, spavanje oko 21. Polako se privikava, al što me malo brine, uspavljuje se isključivo dojenjem s malo nosanja (ne puno), obično zaspi na cici, dignem je, nosam 5 mim max pa u krevetac, koji put iz prve koji put iz treće al eto. Probala sam je budnu stavljati u krevetac, ne preumornu, presvučenu, čistu i situ, međutim toliko bude nemirna da se na kraju razljuti i moramo na cicu, ništa ne pali osim cice. Ponekad mi se to čini super jednostavno, ponekad me brine 🙄... Kako se vaše bebice uspavljuju? Nama bez cice ne ide 🙁😂

nena1986
    11. Rujan 2019. 23:34

I da, dnevno spavanje nula bodova ako nije u nosiljci ili na cici. Probala sam je vozati u kolicima, ići s njom leći, zamračena soba, svjetla soba, bijela buka, tišina, ma svašta, ne ide. Odspava 10 min i to je to. A nije joj dovoljno, onda se u neko doba toliko unervozi da je moram držati da odspava da ne bude dernek do kraja. Muke po spavanju 🙈. I sa sinom smo muke mučili ali na drugi način, ništa pametno nismo iz toga naučili 🙄😂🤗 a jesam se raspričala 😂

katiesu
    11. Rujan 2019. 23:39

nena1986

Ma super za izletić ciniMINIS, promjena zraka uvijek dobro dođe… i malima i velikima.
    Jučer mi je mama uzela u lidlu onu jaknu za trudnice/mamu sa bebom, u nedjelju idem k njoj pa ću probati, baš me zanima kakva je… Ima je već možda netko? 😀
    A sad malo o spavanju… navršili smo tri mjeseca, pokušavam joj uspostaviti kakvu takvu rutinu, kupanje oko 20, spavanje oko 21. Polako se privikava, al što me malo brine, uspavljuje se isključivo dojenjem s malo nosanja (ne puno), obično zaspi na cici, dignem je, nosam 5 mim max pa u krevetac, koji put iz prve koji put iz treće al eto. Probala sam je budnu stavljati u krevetac, ne preumornu, presvučenu, čistu i situ, međutim toliko bude nemirna da se na kraju razljuti i moramo na cicu, ništa ne pali osim cice. Ponekad mi se to čini super jednostavno, ponekad me brine 🙄… Kako se vaše bebice uspavljuju? Nama bez cice ne ide 🙁😂

moj mali sisa 2 sata pusti sisu i spava. u biti zaspi na sisi, bez ikakvog nosanja. ne znam ga drugačije uspavati i to me bas brine. rutinu imamo već jako dugo i to mi je super al me umori to nasisavanje tako dugo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.