Nego, curke, tko je i kada dobio mengu? Ja, naime, jos nisam pa ne znam sta se ceka…
ja još nisam. mali je 3,5 mj. nadam se da će doći sto kasnije jer dojimo na zahtjev. ali ti bi mogla dobiti, kažu da su poslije poroda menge manje bolne. ja nikad nisam imala bolne pa me bas briga po tom pitanju 😁
Nego, curke, tko je i kada dobio mengu? Ja, naime, jos nisam pa ne znam sta se ceka…
ja još nisam. mali je 3,5 mj. nadam se da će doći sto kasnije jer dojimo na zahtjev. ali ti bi mogla dobiti, kažu da su poslije poroda menge manje bolne. ja nikad nisam imala bolne pa me bas briga po tom pitanju 😁
a možda si trudna opet 😜🤣
ja još nisam. mali je 3,5 mj. nadam se da će doći sto kasnije jer dojimo na zahtjev. ali ti bi mogla dobiti, kažu da su poslije poroda menge manje bolne. ja nikad nisam imala bolne pa me bas briga po tom pitanju 😁a možda si trudna opet 😜🤣
Jedino po duhu svetom 😂😂😂
Dojila jesam prvi mjesec, ali sad vec skoro 2mj ne dojim, a neeeema... isto nisu bile bolne pa me briga. Al je nema pa je svejedno 😂
Curke pozdrav ❤️ evo mi danas 2 mjeseca 🙏💙na kontroli kod pedijatra 64 cm i 6350 kg… Kaze doktor sve super, napredno dite, drzi lipo glavicu smije se i guguče. Dobili smo 2 cjepiva… Uf srce me zabolilo kad su ga boli 🤦♀️😣 ima li koja mama iskustva sa cjepivima,? Sestra mu je odma stavila pola čepića i rekla meni da mu stavim opet pola čepića popodne.. Nisam mu mjerila temperaturu… Nisam primjetila da je ima,ponasao se kao inače.. Nadam se da je neće ni dobiti 🤦♀️🙏
Kako divno raste ❤… mi smo prošli to prije dva tjedna, imala je temperaturu drugi dan, do 37,5. Dala sam joj sirup, spustila se i to je to. Nije oticalo, sve ok. Nisu joj davali čepić tamo, rekli su da joj ništa ne dajem ako ne bude trebalo. Nismo ni obogla stavljali, bila jeje stvarno dobre volje pa sam pretpostavila da je ne boli 😉
Kako si mjerila temp? U guzu ili
Trebalo bi u guzu, ali mi smo ispod pazuha, digitalnim, dok sam je dojila, tako mi je najmirnija. Kad je previjam hopše pa nikako uloviti 😂
Cure, da li tko koristi pampers pure protection pelene? Zanima me kako se ponašaju? One obične pampers su nam bile koma, s vanjske strane su znale biti vlažne, baš koma. Premium care mi je super, violetine super, babylove super, al ove još nismo probali pa ako je tko isprobao.... 🙏😬
Ja dojim na zahtjev pa vec dvije menge odradila a mala ima malo više od 2 mjeseca. Nema to nikakve veze s dojenjem.
Kad smo kod toga ginicka mi je rekla da se pripazi😂😂 prije prve menge jer prije menge uvijek prvo dolazi ovulacija.
18.9. idemo opet na pregled i cijepljenje. Stariji nije imao reakcija na prva dva nego na kasnije. Najgora reakcija je bila na Prevenar.
Jel vaši plaču kod kupanja? Moja još uvijek da, ko da ju koljem pa brže bolje to odradim
Cure, da li tko koristi pampers pure protection pelene? Zanima me kako se ponašaju? One obične pampers su nam bile koma, s vanjske strane su znale biti vlažne, baš koma. Premium care mi je super, violetine super, babylove super, al ove još nismo probali pa ako je tko isprobao…. 🙏😬
Neno, i ja se spremam isprobat te. Imam jos onaj kupon od DM za dodatne bodove. Meni su premium najbolje. Od tete violete mi je sav zapisan. Prijedje sve na odjecu i promoci. Babylove jos nisam probala no lidlove lupilu. Vidila sam kod nas u ljekarbi neke Trudi na 20% popusta. Ni to je znam. Za sad imam i pampers pants pa cu o to isprobat. Ako kupim prije i probam, javim dojmove 😂
Kad stavljate pelene, da li izvučete ona krilca van ili ih ostavite unutra?
Kad stavljate pelene, da li izvučete ona krilca van ili ih ostavite unutra?
Koja krilca - ako misliš ono oko nogu to Ide van. Ako misliš na one oko kukova to ide unutra.
Sortiraj odgovore
Najstariji