Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TonkicaPrrr
    10. Rujan 2019. 09:56

krino

Nego, curke, tko je i kada dobio mengu? Ja, naime, jos nisam pa ne znam sta se ceka…

Evo ja dobila mjesec dana od poroda. Bar bi rekla da je menga jer boli kao menga (i prije sam imala bolne) i leđa me rasturaju, naročito križa. Prije par dana sam prestala krvariti.. zapravo nemam pojma jel to menga ali rekla bi da je 😁😆 dojila sam cca 2 tjedna..

• Ivonne
    10. Rujan 2019. 09:56

Te pelene pans su fora za navlačiti i skidati kad su veći ali su mi se pokazali uzas za zadržavanje sadržaja haha kako beba petsto puta sjedne ustane se pa puže ko da se pomaknu previše i onda kaos

katiesu
    10. Rujan 2019. 11:39

Ivonne

Ja dojim na zahtjev pa vec dvije menge odradila a mala ima malo više od 2 mjeseca. Nema to nikakve veze s dojenjem.
    Kad smo kod toga ginicka mi je rekla da se pripazi😂😂 prije prve menge jer prije menge uvijek prvo dolazi ovulacija.
    18.9. idemo opet na pregled i cijepljenje. Stariji nije imao reakcija na prva dva nego na kasnije. Najgora reakcija je bila na Prevenar.
    Jel vaši plaču kod kupanja? Moja još uvijek da, ko da ju koljem pa brže bolje to odradim

jel imaš razmake između dojenja, recimo noćnih dojenja vise od 4 sata? onda zna menga doći, meni je s prvom bebom došla 3 mjesec, jedino sto sam primjetila da je manje obilna menga. da da, i meni rekla moja dokt. da pripazim na tu ovulaciju jer je to zajebano i tako žene ostanu trudne. moj mali je sad 3,5 mj ja već imam odnose nekih mjesec dana možda i duže. iako u pocetku sam bila ukočena , a sad eto odrađujem radi reda. najrađe bi mu rekla da mi se neda i da sam umorna al bojim se i muza zapostavljati 😂🤣😂
    moj mali ostaje bez zraka dok se kupa, operem ga tako malo da se to ne može niti zvati kupanjem, sunce mamino prljavo 🤣
    i da već vidim ima tjemenicu, mažem mu uljem ali mi se čini da ću morati kupiti mustelu. jel tko kupovao taj šampon i jel dobar? 

• Ivonne
    10. Rujan 2019. 11:43

Sad već imam veće razmaka kod dojenja ali na početku nisam pa je došla, i s prvim isto tako s tim da se on budio svaki sat dva.
    Mustela je zakon, malac mi još uvijek ima tjednici onu tvrdu i vec nakon prvog pranja se smanjila za 50%, još uvijek mu perem s tim i ima je ali to je zato jer on ne da iscetkati 

krino
    10. Rujan 2019. 11:45

Moj ima jako blagi oblik tjemenice. Nemij kupovat mustelu, probaj prirodno. Ne maslinovo ulje nego bademovo. Onak mu malo nakvasi glavicu p na mokru kosu utrljaj puno bademovog ulja. Ali pazi da je prirodno. Ja mu to popodne stavim pa stoji par sati. I odspava s tim. I onda s grubljim frotirom trljam po malo. Jucer sam prvi put i vec je trecina osla.
    P.s. Svaka cast za seks. Ja se osjecam jos totalno rastureno. Idem kod ginica u cetvrtak. A moj ce imat 3mj... 😂

katiesu
    10. Rujan 2019. 11:46

Ivonne

Te pelene pans su fora za navlačiti i skidati kad su veći ali su mi se pokazali uzas za zadržavanje sadržaja haha kako beba petsto puta sjedne ustane se pa puže ko da se pomaknu previše i onda kaos

nisu loše te pelene kao gaćice, no meni nisu štimale kad mi je mala bila već veća jer s običnim pelenama sam joj samo svukla hlačice onako do gležnjeva i nisam skidala cipelice, a s ovim gaćicama pelenama sam joj morala sve skidati i cipelice i hlačice, tako da mi je to bilo gubljenje vremena.  meni su super i dm i muller čak i u bipi kupila neke njihove. sad sa sinom jedino koje nisam probala violetine jer mi nisu štimale s kćerkom i te nove pampers. javite kakve su da znam 😉😀

krino
    10. Rujan 2019. 11:47

Moj malac ima taaako prljavo ispod noktica... Brrr. I pne fuzlice mu se skupe medju prstima. A to je tek borba ocistit. Mozda jednom tjedno kad spava. A kad se to slijepi...ma joj... Prljavac mali 😂

katiesu
    10. Rujan 2019. 11:48

Ivonne

Sad već imam veće razmaka kod dojenja ali na početku nisam pa je došla, i s prvim isto tako s tim da se on budio svaki sat dva.
    Mustela je zakon, malac mi još uvijek ima tjednici onu tvrdu i vec nakon prvog pranja se smanjila za 50%, još uvijek mu perem s tim i ima je ali to je zato jer on ne da iscetkati

hvala na info, budem i ja kupila. eee ta menga, meni uopće ne fali 🥴

krino
    10. Rujan 2019. 11:50

Ni meni. Al jos manje mi fali sto je nema pa ostanem trudna hahahah

katiesu
    10. Rujan 2019. 11:51

krino

Moj ima jako blagi oblik tjemenice. Nemij kupovat mustelu, probaj prirodno. Ne maslinovo ulje nego bademovo. Onak mu malo nakvasi glavicu p na mokru kosu utrljaj puno bademovog ulja. Ali pazi da je prirodno. Ja mu to popodne stavim pa stoji par sati. I odspava s tim. I onda s grubljim frotirom trljam po malo. Jucer sam prvi put i vec je trecina osla.
    P.s. Svaka cast za seks. Ja se osjecam jos totalno rastureno. Idem kod ginica u cetvrtak. A moj ce imat 3mj… 😂

hehe prvi put je najgore, kao da si opet nevina 🤣🤣🙈
    da, za sad pokušavam prirodno, isto tako namažem ga da sve zamasti i moje majice i posteljinu pa me to živcira zato sam mislila mustelu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.