s prvim djetetom mi kosa nije ništa opadala, a sad mi ništa ne pomaze, nikakvi vitamini nit šamponi. uglavnom krenulo je, bit ću ćelava. inače sad je i vrijeme kad svima kosa opada tako da nikakvo čudo.
s prvim djetetom mi kosa nije ništa opadala, a sad mi ništa ne pomaze, nikakvi vitamini nit šamponi. uglavnom krenulo je, bit ću ćelava. inače sad je i vrijeme kad svima kosa opada tako da nikakvo čudo.
Bas tako. I inace se linjam pred jesen, ali ovo je strasno. Ne znam hoce li ista ostat. Citala sam da se to stabilizira do, pazi sad - bebinog 1. rodjendana 😫😫😱
Meni cijelu trudnocu kosa otpadala kao da ni nisam trudna, al ja je imam hvala Bogu pa se ni ne primjeti osim sto mi kose na pocetku fali jer mi je do dupeta pa kako vezem rep tako od tezine ju vuce zada i cupa ju, ja sam bolesna za dugom kosom pa nikako se ohrabriti i otici osisati izvlacim se da nemam kad, samo nezz dokad ce to paliti nemam kad 😂 nego da vas pitam nesto, men je dns 28 dan od poroda juce mi je izgleda dosla menga jeli to moguce? Prije par dana je isla nekakva sluz i bilo je smeđarenje i tu i tamo malo krvi a jucer je krenula samo krv i dns me boli trbuh kao kad bi imala mengu e sad dal je to jos uvijek od poroda ciscenje ili menga sto vi mislite?
Bas tako. I inace se linjam pred jesen, ali ovo je strasno. Ne znam hoce li ista ostat. Citala sam da se to stabilizira do, pazi sad - bebinog 1. rodjendana 😫😫😱
kupit ću periku, i to u par boja da mogu mjenjati 🤣🤣
Pa nije losa ideja. Svaki dan bides neka druga zena. Malo plava, malo crna, malo crvena 😊
Mi smo vec 4 dana i 3 noci razdrazljivi. Cvrkucemo i to se pretvori u plac u roku keks. Ne spava nam se nikako. Danas budan od 8 ujutro. Nikako nije spavao. Popodne skroz odlijepio i udri u plac. Stavili ga u nosiljku i van. Nosila ga 2,5h. Spavao je ko top. Od nekih 18h. Dosli kuc, izvadili ga, spava i dalje. Treba jest, ne budi se. Spava kao da nema sutra. Ja se nadam da je taj skok zavrsio i da se nece probudit u 3 ujutro naspavan kao ptica... Jos si mislim, racuna li se skok po tjednima ili bas po mjesecima? Ja se nadam po tjednima, a ne da me za 10ak dana ceka real deal. A ja mislila kako smo to sada odradili. Crknuta sam...
Jel nisu skokovi u 3-6-9 intervalima? Znaci 3-6-9 dana 3-6-9 tjedna i 3-6-9 mjeseca? Mislim da smo i mi taman u skoku jer je bas cendrava i samo visi na meni, al jos je podnosljivo.
Katiesu, muz ce ti svaki dan imat novu zenu 😉😄😄
Kad krece skok u razvoju?
Nisam sigurna, al mislim da ide po nekim brojevima 3,6,9. Znaci 3 tj, 6 tj, 9tj, 3mj, 6mj,9mj. Nek me netko ispravi ak nije tako 🤔
Ma kuzim ja da pratimo 3-6-9, ali ne znam racuna li se pod tri mjeseca 12 tjedana bebinog zivota ili kalendarski po datumu. Razlika je. Meni je kalendarski za 10ak dana, a po tjednima je 12tj za 2 dana. Skokovi dodju koji dan prije/poslije. Samo ne znam od cega racunam. Iako sam poprilicno sigurna da je nama sada.
A bas razbijamo glave s glupostima 🤣🤣🤣 Ako nije skok, onda je faza. Hahahha
Sortiraj odgovore
Najstariji