Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    09. Rujan 2019. 16:38

Homeopatu zbog bebinib grceva, ne 😄

• Ivonne
    09. Rujan 2019. 18:17

Mislim da je napisala da je pomoglo, a probaj nije otrov 😂😂

MiniCooper26
    09. Rujan 2019. 19:40

Curke pozdrav ❤️ evo mi danas 2 mjeseca 🙏💙na kontroli kod pedijatra 64 cm i 6350 kg... Kaze doktor sve super, napredno dite, drzi lipo glavicu smije se i guguče. Dobili smo 2 cjepiva... Uf srce me zabolilo kad su ga boli 🤦‍♀️😣 ima li koja mama iskustva sa cjepivima,? Sestra mu je odma stavila pola čepića i rekla meni da mu stavim opet pola čepića popodne.. Nisam mu mjerila temperaturu... Nisam primjetila da je ima,ponasao se kao inače.. Nadam se da je neće ni dobiti 🤦‍♀️🙏

nena1986
    09. Rujan 2019. 20:57

MiniCooper26

Curke pozdrav ❤️ evo mi danas 2 mjeseca 🙏💙na kontroli kod pedijatra 64 cm i 6350 kg… Kaze doktor sve super, napredno dite, drzi lipo glavicu smije se i guguče. Dobili smo 2 cjepiva… Uf srce me zabolilo kad su ga boli 🤦‍♀️😣 ima li koja mama iskustva sa cjepivima,? Sestra mu je odma stavila pola čepića i rekla meni da mu stavim opet pola čepića popodne.. Nisam mu mjerila temperaturu… Nisam primjetila da je ima,ponasao se kao inače.. Nadam se da je neće ni dobiti 🤦‍♀️🙏

Kako divno raste ❤... mi smo prošli to prije dva tjedna, imala je temperaturu drugi dan, do 37,5. Dala sam joj sirup, spustila se i to je to. Nije oticalo, sve ok. Nisu joj davali čepić tamo, rekli su da joj ništa ne dajem ako ne bude trebalo. Nismo ni obogla stavljali, bila jeje stvarno dobre volje pa sam pretpostavila da je ne boli 😉

MiniCooper26
    09. Rujan 2019. 21:04

nena1986

MiniCooper26

Curke pozdrav ❤️ evo mi danas 2 mjeseca 🙏💙na kontroli kod pedijatra 64 cm i 6350 kg… Kaze doktor sve super, napredno dite, drzi lipo glavicu smije se i guguče. Dobili smo 2 cjepiva… Uf srce me zabolilo kad su ga boli 🤦‍♀️😣 ima li koja mama iskustva sa cjepivima,? Sestra mu je odma stavila pola čepića i rekla meni da mu stavim opet pola čepića popodne.. Nisam mu mjerila temperaturu… Nisam primjetila da je ima,ponasao se kao inače.. Nadam se da je neće ni dobiti 🤦‍♀️🙏

Kako divno raste ❤… mi smo prošli to prije dva tjedna, imala je temperaturu drugi dan, do 37,5. Dala sam joj sirup, spustila se i to je to. Nije oticalo, sve ok. Nisu joj davali čepić tamo, rekli su da joj ništa ne dajem ako ne bude trebalo. Nismo ni obogla stavljali, bila jeje stvarno dobre volje pa sam pretpostavila da je ne boli 😉

Kako si mjerila temp? U guzu ili

krino
    09. Rujan 2019. 21:31

Ivonne

Mislim da je napisala da je pomoglo, a probaj nije otrov 😂😂

A ne znam koliko hahahhaa. To je tak sitno da moze i 10 😅

kzeli
    09. Rujan 2019. 22:02

Nas čeka u ponedjeljak cijepljenje,  ja sam vec sad nervozna 😭 moram priredit i obloge i čepice,  imam onaj toplomjer za celo al sad razmisljam da skocim kuput onaj obicni digitalni pa da mu mjerim u guzi.  Kako vi mjerite?  Sta uzimate za temp?  Ja dobila preporuku za eferalgan cepice

krino
    09. Rujan 2019. 22:32

Nama je pedi rekao da samo u guzu mjerit kod male djece. Najpouzdanije je. Nemoj biti u stresu. Ja sam se pripremila na besanu noc i kupila eferalgan 80mg, i one komprese s gelom...na kraju je moglo bez icega. Spavao cijelu noc. Ako je temp imao, nije bila velika i prespavali smo ju. Ne mora ti znacit da ce imat reakciju. Cak kod tog prvog cjepiva najcesce nema reakcije (tako su bar nama rekli). Think pink. 
    Ja sam u stresu jer se spremam avionom na put s bebom. I onda jos barem 1,5h do destinacije autom. Ovisim o dobroj volji prijatelja. Jedna ima sjedalicu, drugi ce doc po nas, a tko ce nas vratit na avion...bog zna... Sama se sebi smijem jer ne znam sto mi to treba... Al sta sad. 

krino
    09. Rujan 2019. 22:35

Nego, curke, tko je i kada dobio mengu? Ja, naime, jos nisam pa ne znam sta se ceka... 

katiesu
    09. Rujan 2019. 22:36

MiniCooper26

zašto cepici ako nije temperatura u pitanju meni moja doktorica rekao da ne dajemo čepiće bez potrebe. kod veće djece isto tako neke mame daju sirupe već za temp od 37,5 a tijelo se zapravo samo treba izboriti i tako stvarati imunitet. svašta 🥴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.