Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • laopwoai013
    08. Rujan 2019. 10:51

美国原版学位证书$UCR毕业证成绩单〔Q微信770882133〕加州大学河滨分校UCR“毕业证成绩单学历认证使馆认证“学历学位认证留信网认证University of California, Riverside

CiniMINIS
    08. Rujan 2019. 11:15

Ja svoju za sad kupam samo u vodi. Kad krenem sa kupkom sam planirala pripremiti neku posudu/vrc s cistom vodom i na kraju ju s tim splaviti

08. Rujan 2019. 11:46

CiniMINIS

Ja svoju za sad kupam samo u vodi. Kad krenem sa kupkom sam planirala pripremiti neku posudu/vrc s cistom vodom i na kraju ju s tim splaviti

Ja isto, ali bi sad probala s malo sampona, tek tolko da nije samo voda... Ovo je dobra ideja s posebnom posudom...

• Ivonne
    08. Rujan 2019. 13:42

Dobar dan 😊
    Evo muž sprema peku, dio njih odlazi danas dio sutra, a fešta jučer je bila odlična. Muž zadovoljan- ne znam zašto fotke se više ne mogu poslati.
    Moj cvrčak je jučer bila turbo nervozna od grčeva, dom se nije isprdila nije prestala plakat a ona inace nije baš plačljiva. mame čije bebe baš ne spavaju ovo preskoče: odspavala je od 22i 30 i onda sam je u 7 i 40 digla iz kindica i priključila na sisu i potegla je opet skoro do 11. Sise su mi procurile kroz jastucice i postavljeni grudnjak za dojenje 😂😂
    Šta ima kod vas, Krino ti si isto u gostima...
    E da jucer smo dobili robice 50 56 😂😂😂😂  prerasla je to odavno 😎

• Ivonne
    08. Rujan 2019. 13:46

Ja se opet ispričavam- ja inače nisam ovako nepismena 😂😂to malo mobitel malo zato što sam brza pa sam tipkam, bez zareza i točke 

Norules
    08. Rujan 2019. 14:09

Sto se tice kupanja meni ga je patronazna prvi put dobro nasapunala kupkom i samponom  pa sam i ja tako nastavila s time da ga ne kupam svaki dan mozda dva puta tjedno jer njima ne treba puno,nisu prljavi, tek toliko

08. Rujan 2019. 15:19

Cure, imam jedno pitanje. Kada je najbolje izdajati, prije ili nakon što beba jede? Moja beba sisa često preko dana, a ja bi htjela zalediti nešto mlijeka za slučaj kada nekad budem morala izbivati kratko iz kuće ili poslije za kašice. Ne znam kada je to najbolje napraviti. Ako izdajam nakon što ona sisa, nekako mi jako dugo treba da napunim bočicu. A ako izdojim prije nego ona sisa, bojim se da neće biti dovoljno mlijeka za nju. Zakomplicirala sam ali nadam se da ćete shvatiti.

krino
    08. Rujan 2019. 17:11

Ivonne

Dobar dan 😊
    Evo muž sprema peku, dio njih odlazi danas dio sutra, a fešta jučer je bila odlična. Muž zadovoljan- ne znam zašto fotke se više ne mogu poslati.
    Moj cvrčak je jučer bila turbo nervozna od grčeva, dom se nije isprdila nije prestala plakat a ona inace nije baš plačljiva. mame čije bebe baš ne spavaju ovo preskoče: odspavala je od 22i 30 i onda sam je u 7 i 40 digla iz kindica i priključila na sisu i potegla je opet skoro do 11. Sise su mi procurile kroz jastucice i postavljeni grudnjak za dojenje 😂😂
    Šta ima kod vas, Krino ti si isto u gostima…
    E da jucer smo dobili robice 50 56 😂😂😂😂 prerasla je to odavno 😎

Moji svi odlaze sutra do 10 ujutro. Super sve podnosimo. Beba spava, svi ga nunaju, hrane imam za iducih tjedan dana. To su ti gosti. Sve su donijeli sa sobom. Ruckove, strudle, kolace, cugu... Ma sve. Robice najmanje dobila 68, pa na dalje. I hrpu pelena. I to od 3 na dalje. Imam srecu da su svi u unucima ilo vlastitoj djeci pa sve potrefili. Zacudjujuce dobro ide. Najumorniji smo nas dvoje jer je dizanje rano i od svih gostiju nema spavanja popodne ili kad beba spava. Onda pazis na malu djecu da nisu sama s bebom. Uvijek nesto. Ali dobro je. 

Shell, sto ne izdojis kad imas? Pa to ti je najbolje. Nevezano s time kad beba jede. Kad popapa ionak nemas puno za izdojit pa moras malo pricekat 😊

08. Rujan 2019. 17:21

Koji divni gosti 😊😊 ako sam dobro shvatila, vi ne budete u Hrv?
    Morat ću onda prije nego ona jede. Čini mi se da ona vuče bolje nego izdajalica 🙈

CiniMINIS
    08. Rujan 2019. 17:33

Ivonne i krino, bravo za goste i super sto je sve tak dobro proslo.
    Shell, ja izdajam ono sto je ostalo i sto je visak i to uglavnom bude malo po malo. Kad se sve ohladi stavim u jednu posudu. Za zamrzavanje ne znam kako bi to izvela. Nisam do sad zamrzavala. Kad sam imala zacepljen kanalic sam davala maloj uglavnom tu sisu da jede, pa izdojila i opet joj dala "praznu" da jede i totalno se ljutila jer se morala jako truditi da navuce mlijeka i nije islo ko kad je puna sisa pa mislim da joj ne bi vise davala nakon sto sam izdojila jer bi ju samo izmrcvarila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.