Dobar dan 😊
Evo muž sprema peku, dio njih odlazi danas dio sutra, a fešta jučer je bila odlična. Muž zadovoljan- ne znam zašto fotke se više ne mogu poslati.
Moj cvrčak je jučer bila turbo nervozna od grčeva, dom se nije isprdila nije prestala plakat a ona inace nije baš plačljiva. mame čije bebe baš ne spavaju ovo preskoče: odspavala je od 22i 30 i onda sam je u 7 i 40 digla iz kindica i priključila na sisu i potegla je opet skoro do 11. Sise su mi procurile kroz jastucice i postavljeni grudnjak za dojenje 😂😂
Šta ima kod vas, Krino ti si isto u gostima…
E da jucer smo dobili robice 50 56 😂😂😂😂 prerasla je to odavno 😎
hahah stvarno su smješni, pa bolje kupovati veću robicu jer ovo malo jako brzo prerastu 🤣🤣
možda joj je bilo malo nervoza od hrpe ljudi, tko zna 🥴
moj sva sreca spava jako dobro budi se samo jednom po noći i tako od početka
Cak ni moja vise ne stane u 50 a rodena sa 47 😅😅. Cure, svaka vam cast na gostima, takva druzenja su zabavna a ne kad jedna osoba trci okolo i ugoscuje sve a ostali dodu, sjednu, jedu i odu..
Jutro 🙂
Vi sve tolke goste primate, a kod nas nitko ni ne pita da dodje 😂
Ja sam mislila da ce to biti navala, ali valjda misle da je rano jos.
Vase bebe su malo starije, vjerojatno ce tako i kod nas posjete krenuti.
Krino, tvoji su bas gosti za pozeljeti. Kod nas nema takvih, nazalost. Ali ja ionako ne mislim pripremati nista posebno, kekse, sok i kavu. 😄
Pa da, poanta družena bi trebalo biti druženje, a ne da se svi druže osim domaćina/domaćice.... Ja obožavam punu kuću ljudi, oduvijek, moj muż pak voli al nek oni odu kući 😂... i da, obožavam goste sa jestivim poklonima 👌👏
Jutro 🙂
Vi sve tolke goste primate, a kod nas nitko ni ne pita da dodje 😂
Jelda, mogle smo mi barem "pod prozore" kak je to negdje obicaj bio kad su bili svatovi 😂😂.
Mi smo do sad 4 put imali posjetu. Dva put se zaredale po dvije obitelji, a druga dva puta moji dosli ponovno jer se nisu mogli nagledat bebice 😅 bilo je za sad podnosljivo 😂. Makar, prva posjeta je bila vec 5 dana nakon poroda 😵 prvo stigli moji i osli nakon pristojnih dva sata, pa stigli muzevi sat vremena nakon mojih i ostali skoro do 8 sati.. bome sam jedva cekala da odu. Kad im je muz ponudio veceru htjela sam i njega i njih naglavacke izbaciti iz stana. Dobro da su odbili 😂😂.
Još danas pa mir jedno vrijeme.
Od muža još nitko osim svekrva nije bio a i ona je svratila samo zato što je bila na proputovanju do Slavonije. Jbg to je zato što smo "daleko", pa eto škola ce pa će viroze pa ce....Ma smislit će oni vec razlog. A to što su imali pol godine i više da se prirede za babinje ... Ali valjda je nama uvijek lakše svima ici iz zg nego nama u zg.
I da budemo načisto, uopće se oko toga ne nervira, dođu - dođu, ne dođu- ne dođu, svakome na njegov obraz
Mame, koja je od vas isla homeopatu zbog grceva? Ne mogu sad naci taj post. Bilo je davno. I koliku potenciju te koliko kuglica je bebac dobio? Mislim da je kamilica bila. Je li to ucinkovito? Mi smo dobili od tih homeopatskih kuglica belladonnu i kamilicu c30. Imamo par medicinara u obitelji koji su za homeopatiju. Ja nemam nista protiv samo me zanima je li pomoglo?
Sortiraj odgovore
Najstariji