Vidim da ti bebač sutra puni 11 tjedana. Nadam se da je istina ono što kažu da najčešće grčevi prestaju sa 3 mjeseca i da ga ni u najgorem slučaju neće mučiti još dugo 🙂
Vidim da ti bebač sutra puni 11 tjedana. Nadam se da je istina ono što kažu da najčešće grčevi prestaju sa 3 mjeseca i da ga ni u najgorem slučaju neće mučiti još dugo 🙂
Ostaju kod nas, nego sta. Ne svi, ali dio njih. I j sam citala za grceve i 3mj. A onda mi je netko rekao do kraja 3.mj da prestaje... Pa to je jos 5 tj !! Ne znam jel da stavim 😂😂😂 ili 😭😭😭 hahahah
Bravo krino sto si prezivjela dan 😅 tako ces i sljedeca dva, mozes ti to 💪💪 jos malo i opet imas svoj zivot za sebe. Ivonne sigurno jos slavi.
Kod nas je danas predvecer katastrofa. Dan je bio odlican i u 12 sam joj prvi put dala babytol kapi i od 18 do sad malo malo zacmizdri i to prilicno intenzivno, cak i tijekom podoja se ne smiruje. Ne znam jel od toga, al jedino se to promjenilo. Jel ima neko iskustva a tim kapima? Kad krecu grcevi? Jel traju neko vrijeme ili su konstantni?
Kada pricate o grcevima dali ih beba bas mora imati? Mojoj dns 3 tj nadam se da ni nece imati grcice, jedino ju zrak muci al joj dajem espumisan i super je stvar da nije njega najvjerojatnije bi dobila zivcani slom
Moja do sad nije imala klasicne grceve (to je i patronazna potvrdila). Povremeno ju malo mucila probava, kad bi trebala prdnut ili kakit. Pa bi malo stenjala, malo zacmizdrila, al to bi trajalo par minuta, najvise 15 i najvise dva put dnevno i zadnja tri dana se dosta smanjilo i skoro da nije ni imala smetnje a danas evo ludnica, bas se muci mala 🙈 vidit cemo jos par dana, ako se tako nastavi mijenjamo kapi. Do danas smo samo davali biogaiu
Jutro 🙂
Kada ste počele kupati bebu šamponom/kupkom? I na koji način? Kako ju isperete? Ako stavim u kadicu, ostat će joj na koži? 🤔
Jutro 🙂☕
Kada je došla patronažna i okupala ju, stavila je kap šampona, i od tada i ja tako radim. Prvo ju smočim, pa joj stavim jako malo kupke, rastrljam po kosi i tijelu, i onda dobro isperem.
Ja svog kupam i toploj vodi s kapi do dvije maslinovog ulja. Ne treba njima nikakbih sampona jer im je koza osjetljiva i cista. Kosicu samo s vodom. Danas zadnja runda i ponedjeljak fajrunt. Ivonne, jaaaavi seee 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji