Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    07. Rujan 2019. 15:44

krino

ayla

CiniMINIS

Noemi1

ayla

Da se nadovezem, dobro kad neko iz obitelji pita za dojenje ja uletila u trg po kruh i dode men prodavacica ni 5 ni 6 esil ju brze ostavila i dal ja dojim ja blenula reko ne dojim.. Toliko koliko su ljudi znatizeljni i kako vole zabosti svoj nos svagdi to je uzas a niko se nije sitio pitat kako si, kako beba. 🙄🙄

Hahaha dobro, ovo je jos gore kad te prodavacica krene ispitivat 😂

CiniMINIS

Mene su do sad samo pitali jel doji. Ostalo nisam imala cast odgovarati. Ljudi se u svasta mijesaju sto uopce nije njihova briga. Ja podrzavam sve zene! Nekima je dojenje kikiriki, neki se muce, neki ne zele, a nekima uopce neide i to je sve ok.
    Evo, ja sam zaradila upalu 😣. Nesto sam uspjela izmasirati, al mi je ostala jos pokoja zlijezda duboko unutra upaljena i ne znam uopce kako to izmasirati 🙈 cijelu noc se zezala s tim dok je mala spavala ko top. Zaspala tek u 5 i odspavala sat vremena do sljedeceg podoja i nakon toga jos koji sat uspjela odspavati.. Dojenje nije lako 😥

Polakoo, sigurno ces imat i ti tu cast 😂😂

Vjerujem 😂 samo cekam. Za sad nismo puno vani, al kad krenemo malo u svijet svasta ocekujem 😅. Za sad me samo iznenadilo kad me muzev ujak pitao jel dojim. Ajd od zena (iz obitelji) jos nekako ocekujem to pitanje, onako kao solidarno zena zeni jer znaju kako je (tako su do sad uglavnom i tekli razgovori da bi one ispricale i svoje iskustvo). Al bas od muskarca koji nit zna kako je nit je ikad dojio 🤔

Hahahahahaha ma covjek se iznenadi u zivotu 1000 puta, tako su i mene braca pitala dal ja dojim el doslo mljeko pa na kraju zasto ne dojim i jos scena dal te boli dobro lipo sto to pitaju al kako cu ja njima rec da boli me dole sve 🙄🙄 nekad mi bude stvarno neugodno da ista odgovorim 😞

Ja bi im bas u detalje opisala cijeli porod, pa koliko sam pukla ili rezana, koliko savova…ma sve 😆 to ti je lijek za takve 🤣🤣🤣
    Uvijek mozes pitat jel oce vidit kak izgleda jer da mjesec dana nisi sjela 🤣🤣

Hahahahaha mislim da onda više definitivno nitko ne bi imao pitanja... 👍👌

• Alea
    07. Rujan 2019. 15:52

Drage mame, 
    imam pitanje za vas, beba mi je stara 2 mj i u zadnjih par dana ima sluz i krv u stolici koja je inace normalne boje...beba jede i spava te se ponasa najnormalnije, dojim.ga i nadohranjujem povremeno, ima li tko kakav savjet ili slicno iskustvo... ped.planiram ici u pon

07. Rujan 2019. 16:53

Tako nekako da sam pocela prepricavati kako sam 24 sata cekala da rodim i 3 sata rikanja na dripu a pol sata pokusaja da rodim mislim da bi im se zeludac okreno od svih detalja, al meni je bilo stvarno neugodno ikome reci nisam ni muzu jos stigla prepricati da vidi sto sam prosla jer nije htio na porod mada ga nebi ni vodila jer bi od moga urlikanja najvjerojatnije pobjegao 😂😂 ja nisam tila pitat koliko ima savova al samo sam rezana 🙈 ja sam odma sjedila bilo mi je lakse sjediti ravno nego li nakoso i brzo sam se od toga oporavila stvarno nemogu reci

MiniCooper26
    07. Rujan 2019. 18:08

CiniMINIS

Mene su do sad samo pitali jel doji. Ostalo nisam imala cast odgovarati. Ljudi se u svasta mijesaju sto uopce nije njihova briga. Ja podrzavam sve zene! Nekima je dojenje kikiriki, neki se muce, neki ne zele, a nekima uopce neide i to je sve ok.
    Evo, ja sam zaradila upalu 😣. Nesto sam uspjela izmasirati, al mi je ostala jos pokoja zlijezda duboko unutra upaljena i ne znam uopce kako to izmasirati 🙈 cijelu noc se zezala s tim dok je mala spavala ko top. Zaspala tek u 5 i odspavala sat vremena do sljedeceg podoja i nakon toga jos koji sat uspjela odspavati.. Dojenje nije lako 😥

Ma uzas... Mene su isto dezurne babe pitale jel dojim.. Niti kako si niti kako je beba nego jel dojis... Koda znaju da nisan i da san se posteno izmucila oko toga.. Ne razumin zasto ih to zanima 🤦‍♀️

MiniCooper26
    07. Rujan 2019. 18:09

MiniCooper26

CiniMINIS

Ma uzas… Mene su isto dezurne babe pitale jel dojim.. Niti kako si niti kako je beba nego jel dojis… Koda znaju da nisan i da san se posteno izmucila oko toga.. Ne razumin zasto ih to zanima 🤦‍♀️

Zadnja 2 dana nece i uopce cicu.. Prije bi bar po 10 tak minuta 🤦‍♀️

07. Rujan 2019. 18:57

Pitanja o dojenju sam i ja puno dobila. To je valjda prvo pitanje koje se "mora" postaviti.
    Ayla, koja si ti meni legenda, umirem dok čitam tvoje postove 😂 već imam sliku kako to uživo izgovaraš 😂😂

07. Rujan 2019. 19:01

shell

Pitanja o dojenju sam i ja puno dobila. To je valjda prvo pitanje koje se "mora" postaviti.
    Ayla, koja si ti meni legenda, umirem dok čitam tvoje postove 😂 već imam sliku kako to uživo izgovaraš 😂😂

😂😂😂 😘

CiniMINIS
    07. Rujan 2019. 19:49

Jooj, moj muz je bio na porodu i sve dozivio i vidio 🙈🙈 malo malo mi isprica neki detalj sto je vidio tijekom poroda, naprimjer kako me babica zarezala, kolko dug je bio rez, kako je izgledalo kad je beba izlazila, bacio je i pogled kad je rezao pupcanu vrpcu, a ja si samo mislim - zasto si pobogu gledao??? 🙈🙈 jos pogotovo tako detaljno..

krino
    07. Rujan 2019. 21:05

Moj je isto bio. Kaze kad je vidio porodjaj posteljice da moze i protiv aliena 😂 sve je vidio. I sve je gledao. I kad mu je babica rekla: aaa, vidi se kosica, tata dodjite vidit. Pfff
    Meni je drago da ja to nisam vidila. Ja bih se ispovracala i onesvijestila. Uopce me ne zanima 😂😂
    Prezivjeli smo ovih dana, jos sutra zadnja tura. Ni ne znam koliko ce nas biti u stanu. Prava je avantura nac pola sata privatnosti. Dijete ce posizit od toliko faca i glasova... 
    Kako ste vi mame? Nas opet grcevi jako jako muce zadnjih dva dana i veceras. A ja sam mislila kako smo izasli na malo bolje. Nema pravila

07. Rujan 2019. 21:15

Krino, izdrži još malo. Nisam shvatila, oni ostaju kod vas na spavanju?
    Kod nas ovih dana super. Super spava, jedini problem imamo sa uspavljivanjem navečer, ali evo dva dana i navečer zaspe bez problema i puno ranije nego inače. Vidjet ćemo je li to čista slučajnost ili smo uspostavili red 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.