Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Kolovoz 2019. 17:41

Frajla

shell

Frajla

shell

Super Neno da si to brzo uspjela riješiti 👍
    Nego, u šta spremate izdojeno mlijeko? Je li moguće da su te posudice toliko skupe? Mislim, obična plastika, još nisu ni trajne 🙄

Kak nisu trajne? Ja sam ih imala (tj još imam) i otkuhavala i prala i sve i ništ im nije….
    Čitala sam da su neke cure smrzavale u one za urin, one budu sterilne

Ja sam negdje pročitala da se one mogu koristiti samo par puta. Nisam nikad tako pohranjivala mlijeko pa ne znam. Znači nije istina.
    Neno, te vrećice su jednokratne?

Nemam pojma, ja uzela tommee tippee i stvarno im nista nije. Doduse, nisam ih puno zamrzavala, ali sam se u njih izdajala i tako cuvala u hladnjaku.
    Btw. Na sajmu beba oni daju 40% popusta, bit ce u 11 mj u zg pa ako ti nije dugo za cekati posaljes nekoga

Aha, jel njihovu i izdajalicu imaš? Ja imam aventovu, danas sam u dmu tražila njihove posudice ali nema. Ako ne nađem uzet ću tommee tippee.

Frajla
    30. Kolovoz 2019. 18:16

shell

Frajla

shell

Frajla

shell

Super Neno da si to brzo uspjela riješiti 👍
    Nego, u šta spremate izdojeno mlijeko? Je li moguće da su te posudice toliko skupe? Mislim, obična plastika, još nisu ni trajne 🙄

Kak nisu trajne? Ja sam ih imala (tj još imam) i otkuhavala i prala i sve i ništ im nije….
    Čitala sam da su neke cure smrzavale u one za urin, one budu sterilne

Ja sam negdje pročitala da se one mogu koristiti samo par puta. Nisam nikad tako pohranjivala mlijeko pa ne znam. Znači nije istina.
    Neno, te vrećice su jednokratne?

Nemam pojma, ja uzela tommee tippee i stvarno im nista nije. Doduse, nisam ih puno zamrzavala, ali sam se u njih izdajala i tako cuvala u hladnjaku.
    Btw. Na sajmu beba oni daju 40% popusta, bit ce u 11 mj u zg pa ako ti nije dugo za cekati posaljes nekoga

Aha, jel njihovu i izdajalicu imaš? Ja imam aventovu, danas sam u dmu tražila njihove posudice ali nema. Ako ne nađem uzet ću tommee tippee.

Da, imam njihovu izdajalicu
    Kod njih je napravljeno tako da stavis posudicu u bocu i onda se boca nasarafi na izdajalicu. Mlijeko ide u posudicu, pa se boca ne isprlja i nema pretakanja. Imas aventove po baby trgovinama, oko 120 kn 10 kom

• Kengurica
    30. Kolovoz 2019. 18:19

Ciniminis upravo te dileme imam i nisam mislila kao izdajalicu koju bih koristila dugorocno nego da narucim da imam odmah iza poroda u slucaju da zatrebam. Ako skuzim da cu imati mlijeka i dojiti te se izdajati tek bih tad kupila avent ili onu neku medela ili kako se vec zove. Ovo sam mislila s obzirom da je 100kn da mi nije zao sto sam ju uzela ako ju necu trebati, a provjerila sam jednu i na nju idu aventove bocice pa bih svakako bocicu odmah promijenila no je znam koje jos dijelove mlijeko dodiruje pri pumpanju. Ne znam jesam li ovo uopce razumljivo napisala.

• Ivonne
    30. Kolovoz 2019. 19:37

Kod izdajanja mlijeko ti dodiruje skoro sve dijelove. Ako ne želiš potrošiti puno para imaš na njuškalu polovne - obično su to od mama koje su koristile samo par puta, vidiš po fotkama.
    Da nisam ulovila aventovu na sniženju kad se Kozmo zatvarao kupila bi ju na njuškalu. Ionako sve dijelove izdajalice prokuhaš...  
    Posudice sam kupila u baby centru, skupe su ali ja sam ih baš iskoristila. Kako sam krenula na posao nakon 6 mjeseci trebale su mi za pohranu mlijeka. Kasnije sam ih koristila za kašice i za keksice.
    Evo i sad su ko nove. 

CiniMINIS
    30. Kolovoz 2019. 20:24

Bas kako Ivonne kaze, to strcka unutra i dodiruje skoro sve dijelove i cijedi se u posudu.
    Sto se bolnice tice, ne znam u kojoj ces roditi, al meni su u Merkuru posudili svoju izdajalicu (isto Aventovu. Sterilizirane su im i zapakirane). Makar sam rekla da imam doma svoju, al do posjeta (da mi muz donese) je bilo jos dosta vremena a trebala se izdojiti.
    Shell avent ti isto ima taj princip sa posudicama. Ima dio koji ide izmedu izdajalice i posudice i izdajas se direkt u posudu da ne moras prelijevati. Evo imas na philipsovim stranicama info gdje mozes kupiti:
    https://www.philips.hr/c-p/SCF618_10/avent-casice-za-spremanje-izdojenog-mlijeka

30. Kolovoz 2019. 20:31

CiniMINIS

Bas kako Ivonne kaze, to strcka unutra i dodiruje skoro sve dijelove i cijedi se u posudu.
    Sto se bolnice tice, ne znam u kojoj ces roditi, al meni su u Merkuru posudili svoju izdajalicu (isto Aventovu. Sterilizirane su im i zapakirane). Makar sam rekla da imam doma svoju, al do posjeta (da mi muz donese) je bilo jos dosta vremena a trebala se izdojiti.
    Shellavent ti isto ima taj princip sa posudicama. Ima dio koji ide izmedu izdajalice i posudice i izdajas se direkt u posudu da ne moras prelijevati. Evo imas na philipsovim stranicama info gdje mozes kupiti:
    https://www.philips.hr/c-p/SCF618_10/avent-casice-za-spremanje-izdojenog-mlijeka

Hvala, naručila maloprije na e kupi 😊 super što su kvalitetne i traju, znači da je bila dezinformacija da su za samo nekoliko korištenja

• Kengurica
    30. Kolovoz 2019. 20:48

Ciniminis Petrova. Raspitat cu se malo kako je tamo. Necu onda uzimati kineze.

CiniMINIS
    31. Kolovoz 2019. 01:07

Jel neko od vas pije neke cajeve da bi olaksali probavu vasim bebicama? Ili imate neke informacije o tome? Nesto mi zvoni da je caj od kima dobar, al ne mogu pronaci ni jedan clanak o tome.

• Ivonne
    31. Kolovoz 2019. 06:54

Da čaj od kima, ali dobro su ti i ovi čajevi za dojilje- svašta ima u njima.

CiniMINIS
    31. Kolovoz 2019. 08:08

Ivonne

Da čaj od kima, ali dobro su ti i ovi čajevi za dojilje- svašta ima u njima.

Koji ti pijes? Imas neki prijedlog sto nabaviti? Hippov mozda?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.