Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Norules
    29. Kolovoz 2019. 21:35

Ivonne

Norules

Cure kako potaknuti bebu da kaki,evo danas vec 6 dan,dojena beba,zadnji put je na 5 dan kakio pa js krenulo skoro svaki dan pa sad opet zastekalo,ja jedem i sljive,pijem donat,probiotik ne znam dal uzeti nesto u ljekarni na svoju ruku il otici pedijatru ako potraje jos koji dan?

Koliko je stara beba? Dojena beba ne mora kakati deset dana
    Jel trbuh tvrd jel ti se čini da se beba muči? Ako se beba normalno ponaša sve je ok
    Gle možeš masirati bebin trbuh u smjeru kazaljke na satu, ne maziti vec stisnuti malo. To tjera i prdež i kakicu van.

Ima mjesec i 10 dana,znam i ja da ne moraju do 10 dana al mi nije bas svejedno,radije bi da mi svaki dan nego ovako,trbuh mi se ne cini tvrd  a prducka non stop,neke pute se pomuci da prdne,probat cu s masiranjem trbuscica

nena1986
    29. Kolovoz 2019. 22:01

O, i ja se spremam krenuti na pokušaj uvaljivanja dude br. 100 😂.... iščekujem update uspješnosti 👌👍

CiniMINIS
    29. Kolovoz 2019. 22:23

Moj muz je nasoj uspio uvaliti. Makar je jos rano sa 3 tj, al kad ju muci trbuscic samo bi visila na sisi, a luduje s glavicom i rukicama. Da ju ostavim na sisi bome neznam jel bi jos imala bradavicu 🙈🙈. Kad ju trbuscic muci isto cmace dudu kako si Krino opisala, ko da ju zeli pojest, kad ju prestane mucit onda ispljune dudu jer joj ne treba utjeha.
    Nego, ovak kad nju muci probava onda cesto preskoci spavanac ili zaspi u vrijeme sljedeceg hranjenja jer place i ne moze zaspati. A vidi se na njoj da je umorna, okice crvene, na pola koplja itd. Kako vi onda prioritizirate spavanje odnosno hranjenje? Mojoj sad za pola sata vrijeme za hranjenje a uspjela ju uspavat konacno prije 10min i sad mi bezveze budit ju za jelo kad je tek zaspala a treba joj i sna..

krino
    30. Kolovoz 2019. 00:00

Ako ti napreduje po p.s.-u ja je ne bih budila. Moj je isti takav u fazama. Tezak za zaspat. Ali ako zaspi, ja ga ne budim. On se sam probudi kad je gladan. A ako je jako gladan, onda ne moze zaspat. Tako da... Moj ti ima tako faze kad je crknut, a nikako da zaspi preko dana. Sto god probas, jedva 10-15min odspava. Evo ovaj cijeli tj spava i prije i poslije podne. Njima to tak dodje. Moj je dudu dobio prvu noc kad smo dosli kuci i od onda ju koristi kad hoce. Ako ne, pljune ju i napravi onu facu gadjenja. Sad ima preca posla pa ga ne mozeno uspavat jer trpa sake u usta i cmace. Evo danas je jeo u pola 9, zaspo u 10 jedva. Samo te sake zvace, cmace i sl. Dudu pljune pa sake u usta. Pa onda cendra jer hoce obrnuto. I tak... Ima boljih dana, ima gorih dana 😁

krino
    30. Kolovoz 2019. 00:01

Neno, kako vase nuspojave? Je li sve proslo.bez intervencije?

CiniMINIS
    30. Kolovoz 2019. 06:37

krino

Ako ti napreduje po p.s.-u ja je ne bih budila. Moj je isti takav u fazama. Tezak za zaspat. Ali ako zaspi, ja ga ne budim. On se sam probudi kad je gladan. A ako je jako gladan, onda ne moze zaspat. Tako da… Moj ti ima tako faze kad je crknut, a nikako da zaspi preko dana. Sto god probas, jedva 10-15min odspava. Evo ovaj cijeli tj spava i prije i poslije podne. Njima to tak dodje. Moj je dudu dobio prvu noc kad smo dosli kuci i od onda ju koristi kad hoce. Ako ne, pljune ju i napravi onu facu gadjenja. Sad ima preca posla pa ga ne mozeno uspavat jer trpa sake u usta i cmace. Evo danas je jeo u pola 9, zaspo u 10 jedva. Samo te sake zvace, cmace i sl. Dudu pljune pa sake u usta. Pa onda cendra jer hoce obrnuto. I tak… Ima boljih dana, ima gorih dana 😁

Ja svoju uglavnom moram buditi za jelo jer je stvarno uspavana. Prije je valda bila umorna od poroda a sad ju muci probava pa ne moze spavati, pa kas zaspi to bude ko klada. A da, i moja spava tak po par minuta kad ju probava muci. Tocno joj se vidi u ocima panicni pogled odnosno iscekivanje kad ce ju opet zabolit. A zadnjih dana se bas najede i onda bljucne pa nema smisla tjesit ju sa sisom kad je ocito sita. Slicni su nekako ti nasi malci 😅😅

nena1986
    30. Kolovoz 2019. 10:04

krino

Neno, kako vase nuspojave? Je li sve proslo.bez intervencije?

Imala je temperaturu 37,5, nije bila kenjkava ali mi je oko jedan, drugi dan od cijepljenja zaspala u svojoj ležaljci sasvim sama... nikad se to još nije dogodilo, da zaspi iz čista mira, odmah mi je bilo sumnjivo jer i sin (totalni nespavač), ako bi zaspao popodne, odmah znaš da će dobit temp... i imala je... tada 37,3 a predvecer do 37,5. Dala sam joj paracetamol sirup, kako nam je doktorica i rekla, spustila joj se i više se nije dizala. Ništa joj nije oteklo, niti je plakala, sve drugo sasvim normalno. Eto.... Jedino što je stvarno koma kad tako mali imaju temp, vidiš im u očima kako budu siroti 😕

nena1986
    30. Kolovoz 2019. 10:05

CiniMINIS

krino

Ako ti napreduje po p.s.-u ja je ne bih budila. Moj je isti takav u fazama. Tezak za zaspat. Ali ako zaspi, ja ga ne budim. On se sam probudi kad je gladan. A ako je jako gladan, onda ne moze zaspat. Tako da… Moj ti ima tako faze kad je crknut, a nikako da zaspi preko dana. Sto god probas, jedva 10-15min odspava. Evo ovaj cijeli tj spava i prije i poslije podne. Njima to tak dodje. Moj je dudu dobio prvu noc kad smo dosli kuci i od onda ju koristi kad hoce. Ako ne, pljune ju i napravi onu facu gadjenja. Sad ima preca posla pa ga ne mozeno uspavat jer trpa sake u usta i cmace. Evo danas je jeo u pola 9, zaspo u 10 jedva. Samo te sake zvace, cmace i sl. Dudu pljune pa sake u usta. Pa onda cendra jer hoce obrnuto. I tak… Ima boljih dana, ima gorih dana 😁

Ja svoju uglavnom moram buditi za jelo jer je stvarno uspavana. Prije je valda bila umorna od poroda a sad ju muci probava pa ne moze spavati, pa kas zaspi to bude ko klada. A da, i moja spava tak po par minuta kad ju probava muci. Tocno joj se vidi u ocima panicni pogled odnosno iscekivanje kad ce ju opet zabolit. A zadnjih dana se bas najede i onda bljucne pa nema smisla tjesit ju sa sisom kad je ocito sita. Slicni su nekako ti nasi malci 😅😅

Kad se sve vrti oko hrane, i mozda malo spavanja 😂😉

30. Kolovoz 2019. 10:57

Super Neno da si to brzo uspjela riješiti 👍 
    Nego, u šta spremate izdojeno mlijeko? Je li moguće da su te posudice toliko skupe? Mislim, obična plastika, još nisu ni trajne 🙄

nena1986
    30. Kolovoz 2019. 11:36

shell

Super Neno da si to brzo uspjela riješiti 👍
    Nego, u šta spremate izdojeno mlijeko? Je li moguće da su te posudice toliko skupe? Mislim, obična plastika, još nisu ni trajne 🙄

Ne izdajam, ali vidi ovo https://www.babycenter.hr/avent-scf60325-vrecica-za-mlijeko-115412.html

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.