Pozdrav mame,
Već sam bila pisala u jednoj grupi za ljetne bebe, ali vidim da ste se tu prebacile..
Prvorotkinja sam, termin mi je bio 23.08. i još uvijek nema pomaka, ctg uredan, nisam otvorena, plodne vode ima dovoljno..
Danas sam bila na pregledu i sljedeći imam u petak. Ukoliko do petka ne bude ništa, rekli su mi da ćemo se dogovorit kada da dodjem u ponedjeljak i da će mi inducirat porod. To bi znaci bilo na 41+3. Je li koja od vas imala inducirani porod? Po forumima sam puno puta pročitala da žene ne žele inducirati porod ako je sve uredu sa njima i sa bebom, da li da pitam da još pričekamo ako do tada ne rodim spontano ili se nema više šta čekati?
Ja sam imala inducirani jer sam bila otvorena 1 prst, a plodna voda zamucena..
Bas sam maloprije napisala svoje iskustvo na Trudnoci pod Splitsko rodiliste pa procitaj ako te zanima 🙂
Ja bih trudnicama prwporucila da nw citaju 😁
Mislim da nakon poroda tijelo pretrpi velike promjene i vise nikad ne moze biti 100% kako je bilo prije… Makar je to prirodno, to je veliki sok i napor za tijelo… Sve se prosiri i rastegne, celulit itd… A prije smo kukale kako nismo zadovoljne tijelom, haha… Sad ga vise cijenim nakon sto je bilo u "ratu" nego prije…
Definitivno!! Ja nisam puno kila dobila, ali celulita sam dobila za 2 zivota. Noge koma. Od koljena do dupeta s prednje i straznje strane. I koza mi sva neka mlitava. A prije sam stalno kenjkala. Sad samo cekam jesen jer u hlacama se ne kuzi 🤣🤣
Još ti je sve friško pa te zato boli, pretpostavljam ne stalno. Ja sam imala osjećaj da mi je sve oteceno još dobrih mjesec i po. Sad osjecam peckanje na mjestima gdje su bili šavovi.
Kengelove radim kad se sjetim ali evo jučer sam malo jače potrčala za malim i malo je otišlo😏
Sa 69 kg sam krenula sad sam na 74, nije strašno još je rano skinut cu ja to sve. Problem je što sam se i nakon prvog poroda vratila na staro ali je tijelo ostalo nekak deformirano tako da u staru odjeću nisam stala. Dio leđa se nekak proširio i bokovi.
Da, boli samo povremeno. Bome sam svakakve bolove ocekivala, al me ovo malo iznenadilo.
Sto se kilaze tice, ne znam kolko trenutno imam niti me zanima 😅 spekaste noge, bokovi i trbuh su definitivno tu, celulit postojan, sise malo tvrde, malo mlohave 😂😂. Za sad mi je bitno da mala lijepo napreduje, a kasnije cu brinut o liniji i formi na raznoraznim mjestima 😅. A sto se vaginoplastike tice, nakon sto sam vidla svoj rez mislim da cu i ja morat pocet stedit 🙈🙈.
Cula sam da neki ljudi za babinje pokraj bebe stave kasicu prasicu (kao za pare), ja cu staviti jednu i oznaciti sa "nova pipica za mamu" 😂😂 a cujem da je i crowdfunding popularan 😂😂😂
Još ti je sve friško pa te zato boli, pretpostavljam ne stalno. Ja sam imala osjećaj da mi je sve oteceno još dobrih mjesec i po. Sad osjecam peckanje na mjestima gdje su bili šavovi.
Kengelove radim kad se sjetim ali evo jučer sam malo jače potrčala za malim i malo je otišlo😏
Sa 69 kg sam krenula sad sam na 74, nije strašno još je rano skinut cu ja to sve. Problem je što sam se i nakon prvog poroda vratila na staro ali je tijelo ostalo nekak deformirano tako da u staru odjeću nisam stala. Dio leđa se nekak proširio i bokovi.
Da, boli samo povremeno. Bome sam svakakve bolove ocekivala, al me ovo malo iznenadilo.
Sto se kilaze tice, ne znam kolko trenutno imam niti me zanima 😅 spekaste noge, bokovi i trbuh su definitivno tu, celulit postojan, sise malo tvrde, malo mlohave 😂😂. Za sad mi je bitno da mala lijepo napreduje, a kasnije cu brinut o liniji i formi na raznoraznim mjestima 😅. A sto se vaginoplastike tice, nakon sto sam vidla svoj rez mislim da cu i ja morat pocet stedit 🙈🙈.
Cula sam da neki ljudi za babinje pokraj bebe stave kasicu prasicu (kao za pare), ja cu staviti jednu i oznaciti sa "nova pipica za mamu" 😂😂 a cujem da je i crowdfunding popularan 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣
Hahahahahhahaaaaa crowfunding 🥰🥰🥰🥰 pa tog se nisam ni sjetila 😁😁😁
Cure kako potaknuti bebu da kaki,evo danas vec 6 dan,dojena beba,zadnji put je na 5 dan kakio pa js krenulo skoro svaki dan pa sad opet zastekalo,ja jedem i sljive,pijem donat,probiotik ne znam dal uzeti nesto u ljekarni na svoju ruku il otici pedijatru ako potraje jos koji dan?
Cure kako potaknuti bebu da kaki,evo danas vec 6 dan,dojena beba,zadnji put je na 5 dan kakio pa js krenulo skoro svaki dan pa sad opet zastekalo,ja jedem i sljive,pijem donat,probiotik ne znam dal uzeti nesto u ljekarni na svoju ruku il otici pedijatru ako potraje jos koji dan?
Koliko je stara beba? Dojena beba ne mora kakati deset dana
Jel trbuh tvrd jel ti se čini da se beba muči? Ako se beba normalno ponaša sve je ok
Gle možeš masirati bebin trbuh u smjeru kazaljke na satu, ne maziti vec stisnuti malo. To tjera i prdež i kakicu van.
I da imaš staru dobru foru ak misliš da joj smeta što ne kaka - toplomjer u guzu
Kod nas je oštro krenula oralna faza. Tak cmače te ruke da je to strašno pa se zna i izrigati.
Evo prokuhavam dude i idem iskoristiti to da ju naučim na dudu - wish me luck da se ne izriga😂
Kod nas je oštro krenula oralna faza. Tak cmače te ruke da je to strašno pa se zna i izrigati.
Evo prokuhavam dude i idem iskoristiti to da ju naučim na dudu - wish me luck da se ne izriga😂
Sretno. Moj i dudu i saku gurne u usta. I slini nenormalno. Mogla bih ga presvlacit svakih dva sata od tog slinjenja. Zaslini sebe, mene, dekicu, sake, tetra pelenu...ma sveeee
I cmace i mljacka dok spava. Osim onih zvukova grcenja, stenjanja, plakanja, sad jos i mljacka i cmace. Jeeeee 🤣
A kad mu das dudu, onda ju toliko silovito cuca da imam osjecaj da ce ju progutat. Bas ko mali siledzija
Sortiraj odgovore
Najstariji