Moja je ispocetka samo spavala/jela/spavala itd. Sad u meduvremenu (zadnjih tjedan/tjedan i pol) zna biti i budna izmedu dva podoja, onda ju prevari i dobi grceve pa preskoci i sljedeci spavanac i totalno joj se vidi da joj fali sna. Danas (i jucer) je luda i nervozna, samo bi visila na sisi, a za 5 (do15) min zaspi, stavim ju spavati i za 10min budna opet i opet bi jela i tako u krug. Moguce da ima skok u razvoju. Ne znam..
Po noci uglavnom spava i da ju ne odem premotati mislim da bi prespavala cjelu noc. Al nisam jos pokusala ostaviti ju cijelu noc i vidit dal ce se probuditi sama. Nisam se usudila.. bojim se da nece dobiti dovoljno na tezini, i ako ima nekad i svakih sat/dva totalno mokru pelenu, kamoli svaka tri/cetiri kako traze.
Dojim ju uglavnom (u normalnim danima) svaka dva i pol sata. Po noci ju ostavim da potegne i tri, tri i pol sata, a po danu se zna i za sat i pol do dva sata sama probuditi i traziti.
Da, tako i moja. Ima dana kad je stalno na sisi, ima dana kad super spava... Nijedan dan nije isti kod nas. Nadam se da ćemo u skorije vrijeme stvoriti bar neki ritam
Ja si nadobudno zabrijavam da kao imamo neki ritam 😂😂 al realno, u periodu od dva i pol sata je vjerojatnost jako velika da ti se vrijeme okvirno poklopi 😅
u biti u čudu sam jer mi je djelovao dosta lijen. kad on samo iznenadi 😁
Nismo ni svjesni kako bebice brzo napreduju..tako smo mi sa mladjim sinom ostali sokirani..nista nista i odjedanput samo sto smo se udaljili na par sekundi malac se lijepo okrenuo i zavrsio na podu sreca na deblji tepih je sletio pa nije bilo posljedica.bio je isto jako mali da smo mislili nema sanse da se okrene kad ono🙄🙉😉
da, sva sreca pa je bio na pola kreveta. inače bi i on pao dolje heheh
ja imam toliko vremena dok mali sisa pa sam pogledala hrpu serija na netflixu i hbo. jel imate kakvih preporuka? odgledala sam dark, walking dead, lost in space itd itd
uglavnom volim fantazije 🤣🤣
Bome treba rano poceti paziti s tim klincima i dobro ih ograditi. Bolje sprijeciti nego lijeciti.
Katiesu predlazem the 100, jane the virgin, younger, mom.
Dali vase bebe stucaj? Moja nakon jela pocme stucati i traje po 10-15min mene zivcira to stucanje a vidim da i nju
ja imam toliko vremena dok mali sisa pa sam pogledala hrpu serija na netflixu i hbo. jel imate kakvih preporuka? odgledala sam dark, walking dead, lost in space itd itd
uglavnom volim fantazije 🤣🤣
Ja isto 😂😂😂... working mom's 👌
Dali vase bebe stucaj? Moja nakon jela pocme stucati i traje po 10-15min mene zivcira to stucanje a vidim da i nju
Štucala je prvi mjesec svakodnevno, i noću... po nekoliko puta, ali je nije smetalo. Sada svaki dan jednom ili svaki drugi dan. To ti je sasvim normalno, samo što živcira... 😉 ponekad je tako razbudi da nema šanse da zaspi, a koma je 🙄
u biti u čudu sam jer mi je djelovao dosta lijen. kad on samo iznenadi 😁
Nismo ni svjesni kako bebice brzo napreduju..tako smo mi sa mladjim sinom ostali sokirani..nista nista i odjedanput samo sto smo se udaljili na par sekundi malac se lijepo okrenuo i zavrsio na podu sreca na deblji tepih je sletio pa nije bilo posljedica.bio je isto jako mali da smo mislili nema sanse da se okrene kad ono🙄🙉😉
da, sva sreca pa je bio na pola kreveta. inače bi i on pao dolje heheh
🙉🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji