Cure kako vasi bebaci spavaju??imaju li grceve..koliko dnevnog sna i nocnog u komadu odspavaju..najvise me zanimaju ove cure sto imaju bebace mladje od 3 mj..moja mala 3 tjedna i jos se cudim da samo papa i spava..najvise sto je budna izmedju sna je sat vremena..sve ostalo spava..i kad jede to je zatvorenih ociju..sa deckima imam ih dvojicu nisam znala sta znaci san prvih par mjeseci..stariji je imao grceve do 4 mj.a mladji je plakao i kad je imao grceve i kad nije..miskim i dok je spavao da je plakao zato mi je ovo sad sok pozitivan naravno..mala dobro napreduje.za 10 dana je dobila oko 600 gr
Moja je u početku stalno spavala, nakon 15-20 dana počela je često biti budna. I odjednom je stalno htjela na ruke, iako ju ranije nismo uopće nosili i ne znam kako se navikla. Jučer i prekjučer je spavala puno bolje, danas cijeli dan. Milina. Noću oduvijek dobro spava, budi se samo dva puta. Nekad se dogodi da se razbudi ako ju presvlačim, pa malo teže zaspe.
Grčevi su joj krenuli jako rano, ali smo ih riješili Torminalisom.
Danas ima čak mjesec i jedan dan 😊😁
Moja je ispocetka samo spavala/jela/spavala itd. Sad u meduvremenu (zadnjih tjedan/tjedan i pol) zna biti i budna izmedu dva podoja, onda ju prevari i dobi grceve pa preskoci i sljedeci spavanac i totalno joj se vidi da joj fali sna. Danas (i jucer) je luda i nervozna, samo bi visila na sisi, a za 5 (do15) min zaspi, stavim ju spavati i za 10min budna opet i opet bi jela i tako u krug. Moguce da ima skok u razvoju. Ne znam..
Po noci uglavnom spava i da ju ne odem premotati mislim da bi prespavala cjelu noc. Al nisam jos pokusala ostaviti ju cijelu noc i vidit dal ce se probuditi sama. Nisam se usudila.. bojim se da nece dobiti dovoljno na tezini, i ako ima nekad i svakih sat/dva totalno mokru pelenu, kamoli svaka tri/cetiri kako traze.
Dojim ju uglavnom (u normalnim danima) svaka dva i pol sata. Po noci ju ostavim da potegne i tri, tri i pol sata, a po danu se zna i za sat i pol do dva sata sama probuditi i traziti.
Da, tako i moja. Ima dana kad je stalno na sisi, ima dana kad super spava... Nijedan dan nije isti kod nas. Nadam se da ćemo u skorije vrijeme stvoriti bar neki ritam
Ja si nadobudno zabrijavam da kao imamo neki ritam 😂😂 al realno, u periodu od dva i pol sata je vjerojatnost jako velika da ti se vrijeme okvirno poklopi 😅
u biti u čudu sam jer mi je djelovao dosta lijen. kad on samo iznenadi 😁
Nismo ni svjesni kako bebice brzo napreduju..tako smo mi sa mladjim sinom ostali sokirani..nista nista i odjedanput samo sto smo se udaljili na par sekundi malac se lijepo okrenuo i zavrsio na podu sreca na deblji tepih je sletio pa nije bilo posljedica.bio je isto jako mali da smo mislili nema sanse da se okrene kad ono🙄🙉😉
da, sva sreca pa je bio na pola kreveta. inače bi i on pao dolje heheh
ja imam toliko vremena dok mali sisa pa sam pogledala hrpu serija na netflixu i hbo. jel imate kakvih preporuka? odgledala sam dark, walking dead, lost in space itd itd
uglavnom volim fantazije 🤣🤣
Bome treba rano poceti paziti s tim klincima i dobro ih ograditi. Bolje sprijeciti nego lijeciti.
Katiesu predlazem the 100, jane the virgin, younger, mom.
Dali vase bebe stucaj? Moja nakon jela pocme stucati i traje po 10-15min mene zivcira to stucanje a vidim da i nju
ja imam toliko vremena dok mali sisa pa sam pogledala hrpu serija na netflixu i hbo. jel imate kakvih preporuka? odgledala sam dark, walking dead, lost in space itd itd
uglavnom volim fantazije 🤣🤣
Ja isto 😂😂😂... working mom's 👌
Sortiraj odgovore
Najstariji