Dali vase bebe stucaj? Moja nakon jela pocme stucati i traje po 10-15min mene zivcira to stucanje a vidim da i nju
Štucala je prvi mjesec svakodnevno, i noću... po nekoliko puta, ali je nije smetalo. Sada svaki dan jednom ili svaki drugi dan. To ti je sasvim normalno, samo što živcira... 😉 ponekad je tako razbudi da nema šanse da zaspi, a koma je 🙄
u biti u čudu sam jer mi je djelovao dosta lijen. kad on samo iznenadi 😁
Nismo ni svjesni kako bebice brzo napreduju..tako smo mi sa mladjim sinom ostali sokirani..nista nista i odjedanput samo sto smo se udaljili na par sekundi malac se lijepo okrenuo i zavrsio na podu sreca na deblji tepih je sletio pa nije bilo posljedica.bio je isto jako mali da smo mislili nema sanse da se okrene kad ono🙄🙉😉
da, sva sreca pa je bio na pola kreveta. inače bi i on pao dolje heheh
🙉🤣
Dali vase bebe stucaj? Moja nakon jela pocme stucati i traje po 10-15min mene zivcira to stucanje a vidim da i nju
Moja stuca stalno..iako je dignem da se svaki put podrigne dzaba opet isto
Evo ja svoju hvalila a ima vec dva sata kako je na rukama..primilo je neko ludilo a i mene skupa s njom😫😫😫😫
A ova dva i pol tjedna je nisam cula kako place..ali danas je nadoknadila sve🤣🤣
Evo ja svoju hvalila a ima vec dva sata kako je na rukama..primilo je neko ludilo a i mene skupa s njom😫😫😫😫
Pricaj mi i moja evo kmelji 🥴
Pricaj mi i moja evo kmelji 🥴
Ovo kao u filmovima..taman je umirim spustim i krenem se dic otvori jedno oko kao da zna da idem i opet sve ispocetka i tako jedno sat vremena😫🙉
Najsmjesniji muz brzo je digni da ne place jer ako skuzi da moze plakati naucit ce se 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ali nije ni cudo pa jel vidite vi kakvo je vani vrijeme..cijeli dan vrucina sparina za poluditi..i ja sam nervozna a ne oni tak mali..trudim se klimu ne drzati upaljenom stalno ali cim ugasim kako mi iz cica krene curiti mlijeko kad mala mora jesti cice daju znak da je vrijeme tako mi kaad ugasim klimu krene curiti odmah znoj niz guzicu tijelo javlja da upalim😫🤣🤣🤣 maloprije mislim nije toliko vruce vise pa reko idem malo prozor otvoriti..curee kao da sam pecnicu otvorila..🙉🙉🙄🙄 kaze muz cijelu trudnocu si kukala i jedva cekao da rodim da prestanem kad kaze sad danima kukas kako je vruce..a on jadan vozi dostave bez klime i dodje mrtav i mokar kao cep a ja ga cekam na krevetu pod klimom i kazem jojj kako je danas vruce🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji