Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    28. Kolovoz 2019. 22:13

sara2019

krino

Necete izbjec komentare. Nije dobro kad kupujes hranu za bebu, a onda ti neka nepoznata zena iskomentira da je bolje da dojis. To se meni u DM dogodilo. Kad izadjete, opet ce vam neka (vjerojatno zena) prigovorit jer se to radi kod kuce. Ne daj boze da cicu izbacite bez marame ili nekog pokrivala, to ce bit jos gore. Uvijek ih ima. Samo se okrenut na nulu i ne dozivit. Sjetite se da vasa beba treba papati i jebe vam se zivo jel to nekome pase ili ne. Uostalom, sta koga briga. Pa necw dijete biti gladno jer netko ima potrebu nes rec? Budete se sve ushemile, znam ja to 😊 Samo se ne obeshrabrit. Nikad nisam kuzila da netko kenja zeni jer hrani svoju bebu u javnosti. Moja je frendica na tkav jedan komentar pitala zenu da zasto ona gleda u njenu sisu. E onda je bio neugodnjak 🙃

Znam zenskicu koja je sjedila u parku i dojila svoje djete i prisla joj je neka nadobudna seljanka sa komentarom da ipak park nije mjesto gdje bi trebala dojiti svoje dijete a ona je u tom trenu jela neku kiflu i ova sto je dojila se fino digne odlozi bebu u kolica dodje do ove babe uzme joslj kiflu iz ruke i kaze..pa ako nije ovo mjesto gdje moje dijete treba jesti onda boga mi neces ni ti..🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Odlicno!!! 😂

krino
    28. Kolovoz 2019. 22:16

Zoe1234

Pozdrav mame,
    Već sam bila pisala u jednoj grupi za ljetne bebe, ali vidim da ste se tu prebacile..
    Prvorotkinja sam, termin mi je bio 23.08. i još uvijek nema pomaka, ctg uredan, nisam otvorena, plodne vode ima dovoljno..
    Danas sam bila na pregledu i sljedeći imam u petak. Ukoliko do petka ne bude ništa, rekli su mi da ćemo se dogovorit kada da dodjem u ponedjeljak i da će mi inducirat porod. To bi znaci bilo na 41+3. Je li koja od vas imala inducirani porod? Po forumima sam puno puta pročitala da žene ne žele inducirati porod ako je sve uredu sa njima i sa bebom, da li da pitam da još pričekamo ako do tada ne rodim spontano ili se nema više šta čekati?

Sretno! Ja sam imala inducirani porod jer mi se nista nije pomaklo zadnjih 2mj. Prvo sam prerano bila otvorena prst. Moj ginic je bio sav u stresu d cu prerano rodit. A ja selila, krecila, kupovala namjestaj, sastavljala namjestaj... Nema sta ne. I na kraju tak istala i preko termina. Meni su inducirali nakon 8 dana zbog gestacijakog dijabetesa. Bas kako je netko rekao, rodit moras, ovako i onako. A kad sve rodino, tam negdje do kraja 9mj., e onda mozemo razmijenit iskustva s poroda 😂😂😂

• Ivonne
    28. Kolovoz 2019. 22:33

krino

Zoe1234

Pozdrav mame,
    Već sam bila pisala u jednoj grupi za ljetne bebe, ali vidim da ste se tu prebacile..
    Prvorotkinja sam, termin mi je bio 23.08. i još uvijek nema pomaka, ctg uredan, nisam otvorena, plodne vode ima dovoljno..
    Danas sam bila na pregledu i sljedeći imam u petak. Ukoliko do petka ne bude ništa, rekli su mi da ćemo se dogovorit kada da dodjem u ponedjeljak i da će mi inducirat porod. To bi znaci bilo na 41+3. Je li koja od vas imala inducirani porod? Po forumima sam puno puta pročitala da žene ne žele inducirati porod ako je sve uredu sa njima i sa bebom, da li da pitam da još pričekamo ako do tada ne rodim spontano ili se nema više šta čekati?

Sretno! Ja sam imala inducirani porod jer mi se nista nije pomaklo zadnjih 2mj. Prvo sam prerano bila otvorena prst. Moj ginic je bio sav u stresu d cu prerano rodit. A ja selila, krecila, kupovala namjestaj, sastavljala namjestaj… Nema sta ne. I na kraju tak istala i preko termina. Meni su inducirali nakon 8 dana zbog gestacijakog dijabetesa. Bas kako je netko rekao, rodit moras, ovako i onako. A kad sve rodino, tam negdje do kraja 9mj., e onda mozemo razmijenit iskustva s poroda 😂😂😂

Šta ti Krino još uvijek ne možeš o porodu?😂
    A ja sam mislila da sam vas najviše plašila na trudnicama 😁  
    Meni je sve nakon druge trudnoće i poroda razvaljenije - treba mi puno plastika da me vrate u prvobitno stanje, pogotovo vaginoplastika😂

krino
    28. Kolovoz 2019. 23:14

Ja sam solidarna i ne plasim trudnice 😁
    Samo znam kad kazu da se to zaboravi da to nije istina. Nis se to ne zaboravi. Bar ne ja 😂

krino
    28. Kolovoz 2019. 23:16

Ivonne

krino

Zoe1234

Pozdrav mame,

Sretno! Ja sam imala inducirani porod jer mi se nista nije pomaklo zadnjih 2mj. Prvo sam prerano bila otvorena prst. Moj ginic je bio sav u stresu d cu prerano rodit. A ja selila, krecila, kupovala namjestaj, sastavljala namjestaj… Nema sta ne. I na kraju tak istala i preko termina. Meni su inducirali nakon 8 dana zbog gestacijakog dijabetesa. Bas kako je netko rekao, rodit moras, ovako i onako. A kad sve rodino, tam negdje do kraja 9mj., e onda mozemo razmijenit iskustva s poroda 😂😂😂

Šta ti Krino još uvijek ne možeš o porodu?😂
    A ja sam mislila da sam vas najviše plašila na trudnicama 😁
    Meni je sve nakon druge trudnoće i poroda razvaljenije - treba mi puno plastika da me vrate u prvobitno stanje, pogotovo vaginoplastika😂

😂😂😂 Onda pricekaj trece pa vaginoplastika. Taman ustedis 😁 A dobre stare kegelove su prelight? Bas se nasmijem na ovom forumu... Inace, ja sam mogla prvi put 10 kegelovih napravit nakon skoro mjesec ipo. Tj., Prije 2tj 🤣🤣🤣

andjelina23
    29. Kolovoz 2019. 01:27

Zoe1234

Pozdrav mame,

Ja sam imala inducirani jer sam bila otvorena 1 prst, a plodna voda zamucena..
    Bas sam maloprije napisala svoje iskustvo na Trudnoci pod Splitsko rodiliste pa procitaj ako te zanima 🙂

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

CiniMINIS
    29. Kolovoz 2019. 05:58

Kegelove vjezbe? Ja se jos nit ne usudim napeti te misice 🙈🙈. Al problema s drzanjem urina hvala bogu nemam. Nego, kad smo vec na tom podrucju tamo dolje.. jel vas boli klitoris? Ja nekako imam osjecaj ko da na njemu imam modricu.. ne znam kako drukcije opisati..

• Ivonne
    29. Kolovoz 2019. 07:44

Još ti je sve friško pa te zato boli, pretpostavljam ne stalno. Ja sam imala osjećaj da mi je sve oteceno još dobrih mjesec i po. Sad osjecam peckanje na mjestima gdje su bili šavovi.
    Kengelove radim kad se sjetim ali evo jučer sam malo jače potrčala za malim i malo je otišlo😏
    Sa 69 kg sam krenula sad sam na 74, nije strašno još je rano skinut cu ja to sve. Problem je što sam se i nakon prvog poroda vratila na staro ali je tijelo ostalo nekak deformirano tako da u staru odjeću nisam stala. Dio leđa se nekak proširio i bokovi.

krino
    29. Kolovoz 2019. 08:44

Ivonne

Još ti je sve friško pa te zato boli, pretpostavljam ne stalno. Ja sam imala osjećaj da mi je sve oteceno još dobrih mjesec i po. Sad osjecam peckanje na mjestima gdje su bili šavovi.
    Kengelove radim kad se sjetim ali evo jučer sam malo jače potrčala za malim i malo je otišlo😏
    Sa 69 kg sam krenula sad sam na 74, nije strašno još je rano skinut cu ja to sve. Problem je što sam se i nakon prvog poroda vratila na staro ali je tijelo ostalo nekak deformirano tako da u staru odjeću nisam stala. Dio leđa se nekak proširio i bokovi.

Neeeeeeee 😱😱😱😱

29. Kolovoz 2019. 08:47

Mislim da nakon poroda tijelo pretrpi velike promjene i vise nikad ne moze biti 100% kako je bilo prije... Makar je to prirodno, to je veliki sok i napor za tijelo... Sve se prosiri i rastegne, celulit itd... A prije smo kukale kako nismo zadovoljne tijelom, haha... Sad ga vise cijenim nakon sto je bilo u "ratu" nego prije... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.