Vruće je za poludit. Trudimo se što manje palit klimu zbog nje. Gledam prognozu valjda deset puta dnevno. Čekam taj utorak i brojim sate 🤪🥵 i njima smeta isto, valjda će biti lakše kad malo popusti
Moja isto stuca nekoliko puta dnevno. Mislim da to nas vise uzmemiri neg bebice. Ja bi joj nekako pomogla a njoj ustvari i ne smeta.
Istina bome, ovo vrijeme je bas tesko, nije ni cudo da svi klinci luduju. Ja evo svoju hranila sat vremena i omda uspavljivala jos tolko. Sad zavrsim poruku i nadam se odspavat malo do sljedeceg hranjenja 😅.
Klimu palim ovih dana redovito. Gasim samo kad ju prematam jer je taman kod prematalice. Al nije postavljena na jako nisko, 26 stupnjeva. Tek tolko da se lakse dise. I onako ne izlazimo van da bi nam smetala razlika u temperaturi.
Bome treba rano poceti paziti s tim klincima i dobro ih ograditi. Bolje sprijeciti nego lijeciti.
Katiesu predlazem the 100, jane the virgin, younger, mom.
the 100 sam gledala, izgubili su me na ne znam kojoj sezoni. a ovo bi mogla pogledati. svakako može još prijedloga. hvala 😁
moj mali je sisao od pola 8 do pola deset
strasno koliko sisa navečer
Bome treba rano poceti paziti s tim klincima i dobro ih ograditi. Bolje sprijeciti nego lijeciti.
Katiesu predlazem the 100, jane the virgin, younger, mom.
the 100 sam gledala, izgubili su me na ne znam kojoj sezoni. a ovo bi mogla pogledati. svakako može još prijedloga. hvala 😁
moj mali je sisao od pola 8 do pola deset
strasno koliko sisa navečer
Evo i moja isto..cicala je preko dva sata i uspjela sam je uspavati.morala sam nesto izaci na pola sata i vracam se a muz sa njom vec stoji i ceka na balkonu..doslo mi je da auto okrenem i odem🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 bas me zanima muzeva reakcija kakva bi bila..haha..a trebala sam cisto da vidim sta ce
Hahahaha odmah mi lakše, očito sve bebe luduju zadnja dva dana.... nervozna je totalno. Uopce ne plače već baš viče 😂 kad će taj utorak.... mi klimu od jutra pičimo na 26. Ne možeš izdržati drukčije, budemo sljepljene, ko krpelj je 🙄 al ne odustaje 😂
Mi nemamo klimu, ali imamo hrpu komaraca. Moj spava dobro l, ali ga jedva uspavam. Najgore je kad se zagrcne i zakaslje usred noci. Ja mislim da je od slinjenja kad stalno ruke zvace. Ne znam jel se to kome jos dogadja? U utorak cu nazvat cistacicu da mi stan sredi. Ja opce nemrem. Do tad zivim zaljepljena i znojna. I ja i posteljina i kauc i dijete i sveeee 😫😂😂
Mi nemamo klimu al mi nije ni vruco van nejdem nedam se😂😂 vise mi je vruco od ljudi koju dodu pa kazu kako je njima vruco i mene odma opali po zivcima i govorenje kako je i bebi vruco ako nije meni nezz kako moze njoj biti i svi sa svojim dobro namjernim savjetima mi idu na zivce tako da vrucinu ni ne osjetim 😁😁 da to stucanje me bas unervozi kad dugo traje a za podrignut nikakva,pa reko mozda tako izbaciva zrak 🤔
I meni je bome lakse, vec sam mislila sto se desilo, al ocito je samo nesto u zraku. Mozda osjecaju promjenu koja se sprema 🤔.
Bome su smijesni ti muskarci 😅 neki ko da se uopce ne snalaze s klincima i jedva cekaju da mame opet preuzmu.
Mi se zaljepimo cim krenem dojiti. Ona se znoji, ja se znojim, moja ruka mokra, njena kosica natopljena.. 😥
Komarce imamo i mi. Inace nema ni jednog i bas me zacudilo kad su se krenuli pojavljivat u stanu. Ove godine ih ocito nisu usojeli dobro pospricat. Mi smo maloj nabavili mrezicu za komarce i objesili na krevetic, i dobro da jesmo jer su mene posteno izgrizli a nju nista.
O zvukovima koje ispusta necu ni pricat 😂 neko je prije koji tjedan (mislim da si ti to bila krino) opisao malo te zvukove i usporedio ih s zivotinjama 😂😂.
Ayla nedaj se zivcirat, ti znas najbolje. Najvise si s svojom bebicom, nosis ju i osjecas jel joj vruce ili hladno. Sto se podrigivanja tice, ja sam svoju pocela prebacivati preko ramena, tako da obje rukice i glava vise preko ramena i malo pritisces trbuscic ramenom. Malo prije cim sam ju stavila odma podrignula.
100 puta dnevno slusam jedno te istu pricu kako je njoj vruco, pa kad cemo van, pa da se ja trebam vise kretat imala sam upalu vene nakon poroda desnu mi sad vataju grcevi oni mi svi dodatni stres nabijaju ja ludim, ako mala zaplace prvo kao dobro je nek i place ako slucajno cuju majko k meni se leti odma zasto place 😵 dobit cu popizditis 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji