Super Neno da si to brzo uspjela riješiti 👍
Nego, u šta spremate izdojeno mlijeko? Je li moguće da su te posudice toliko skupe? Mislim, obična plastika, još nisu ni trajne 🙄
Kak nisu trajne? Ja sam ih imala (tj još imam) i otkuhavala i prala i sve i ništ im nije....
Čitala sam da su neke cure smrzavale u one za urin, one budu sterilne
Cure kako potaknuti bebu da kaki,evo danas vec 6 dan,dojena beba,zadnji put je na 5 dan kakio pa js krenulo skoro svaki dan pa sad opet zastekalo,ja jedem i sljive,pijem donat,probiotik ne znam dal uzeti nesto u ljekarni na svoju ruku il otici pedijatru ako potraje jos koji dan?
Kako su cure rekle, ako se beba ne muči nije problem, neki kažu 10, neki čak 14.
Je, nama zvuči grozno ne kakati toliko, ali fora je da je majčino mlijeko 100% probavljivo i iskoristivo, pa je moguće da danima ni nema nikakvog "otpada"
Moj mali je kako svakih 4-5 dana. Vremenom sa se naviknula na to. Kad je počeo jesti krutu hranu onda je to bilo po 3, 4, 5 puta dnevno. Znači probava mu radi super, samo eto dok je bio beba nije imao što izbaciti
Cure kako potaknuti bebu da kaki,evo danas vec 6 dan,dojena beba,zadnji put je na 5 dan kakio pa js krenulo skoro svaki dan pa sad opet zastekalo,ja jedem i sljive,pijem donat,probiotik ne znam dal uzeti nesto u ljekarni na svoju ruku il otici pedijatru ako potraje jos koji dan?
Kako su cure rekle, ako se beba ne muči nije problem, neki kažu 10, neki čak 14.
Je, nama zvuči grozno ne kakati toliko, ali fora je da je majčino mlijeko 100% probavljivo i iskoristivo, pa je moguće da danima ni nema nikakvog "otpada"
Moj mali je kako svakih 4-5 dana. Vremenom sa se naviknula na to. Kad je počeo jesti krutu hranu onda je to bilo po 3, 4, 5 puta dnevno. Znači probava mu radi super, samo eto dok je bio beba nije imao što izbaciti
Ma eto kakio jucer 6 dan,nije puna pelena kako zna bit al bitno da je,jesu se vama produzili razmaci za hranjenje,ima skoro mjesec i po pa ne znam dal je rano,moze sad zgurati i po 4-5 sati bez jela po noci dok spava a preko dana cca po 3 sata,al nema jos neki svoj ritam,svaki dan jede u razlicito vrijeme
Da da, al to ti je isto tako individualno... moja curica ti od mjesec dana spava po 4-5 sati u komadu bez jela... po danu jedva sat i pol izdrži. Tek sada sa skoro tri mjeseca, nam se broj podoja smanjio i skratio. Nekada je žvakala po 45 min, sada pojede u 15, i onda se igra 😂. Ako ti lijepo napreduje, rođen u terminu, normalne porođajne težine, nije žut, puno mokri, pusti ga da spava 😉 lakše je i njemu i tebi 😁
Mame, moja beba tooooliko slini da se zagrcne i pocne kasljat ko mali ludjak. Najgore je u snu kad se zagrcbe jer trpa sake u usta. Ja se sva preznojim dok se davi i kaslje. A on spava. Krevet nam je malo povisen tj. napravili smo mu onak uzglavlje podignuto... Jel se to i vama koji ste u oralnoj fazi isto dogadja? Da ne kazem da ko mala truba zvuci. Evo sad je tiskao i kenjao i cim je to zavrsilo, odmah saka u usta... i normalno da se zagrcnuo. Svasta...
Nego, u šta spremate izdojeno mlijeko? Je li moguće da su te posudice toliko skupe? Mislim, obična plastika, još nisu ni trajne 🙄
Kak nisu trajne? Ja sam ih imala (tj još imam) i otkuhavala i prala i sve i ništ im nije….
Ja sam negdje pročitala da se one mogu koristiti samo par puta. Nisam nikad tako pohranjivala mlijeko pa ne znam. Znači nije istina.
Neno, te vrećice su jednokratne?
Kak nisu trajne? Ja sam ih imala (tj još imam) i otkuhavala i prala i sve i ništ im nije….
Ja sam negdje pročitala da se one mogu koristiti samo par puta. Nisam nikad tako pohranjivala mlijeko pa ne znam. Znači nije istina.
Da, jednokratne su...
Žene koje ste rodile, da li ijedna koristi neku kinesku izdajalicu, ebay, Aliexpress? Postavila sam zasebnu temu no nitko ne pise nista, a znam da sam na forumu i saznala sa to postoji. Hvala
Nemam pojma, ja uzela tommee tippee i stvarno im nista nije. Doduse, nisam ih puno zamrzavala, ali sam se u njih izdajala i tako cuvala u hladnjaku.
Btw. Na sajmu beba oni daju 40% popusta, bit ce u 11 mj u zg pa ako ti nije dugo za cekati posaljes nekoga
Ja imam aventovu izdajalicu i u kompletu su bile posudice za pohranjivanje. Ima ih 10 u paketu i koristim ih cesce. Izdajam samo malo po potrebi.
Osobno nikad nebi kupila tako nesto iz kine. Njihove "norme" i "standardi" su puno nizi od eu. Od plasticne posude u koju tece mlijeko i zadrzava se barem neko vrijeme do elektronike (pretpostavljam da ciljas elektricnu). Kinezi koji mogu kupuju sve za svoje klince na eu trzistu bas zbog provjera i standarda do kojeg se drzi, a mislim da to govori puno toga o njihovoj robi.
Sortiraj odgovore
Najstariji