Vruća mi bila malo išla sam joj izmjeriti temperaturu, 37 na digitalni, 37,5 na obični. Ispod pazuhića, nisam je davila sa guzom…. 😰. Prije sat vremena je sasvim sama iz čista mira zaspala, odmah mi je bilo jasno da se nešto zbiva…. dat ću joj da doji čim više, neću još dati pracetamol ako joj se ne bude više dizala. Nego da se vratim na toplomjere, kojem vjerovati, digitalnom ili običnom? Nije živin taj obični nego je neka druga tekućina unutra, al svejedno. A digitalni 😵 ne kužim 😰
Običnom. Iako je tlaka s njim mjeriti jer dugo traje.
A mom digitalnom (obični neki) treba vrh zagrijati, tak da uvijek mjerim dva puta. Jer sam skužila da prvi put pokaže jedno, a svaki idući podjednako. Možeš probati na sebi, pa vidi kako ti se ponaša
Tehnološki smo super napredni. Aha. Ko i digitalni tlakomjeri 😒🤔. Probati ću to s mjerenjem dvaput, ima logike 😉
Pozdrav mame,
Već sam bila pisala u jednoj grupi za ljetne bebe, ali vidim da ste se tu prebacile..
Prvorotkinja sam, termin mi je bio 23.08. i još uvijek nema pomaka, ctg uredan, nisam otvorena, plodne vode ima dovoljno..
Danas sam bila na pregledu i sljedeći imam u petak. Ukoliko do petka ne bude ništa, rekli su mi da ćemo se dogovorit kada da dodjem u ponedjeljak i da će mi inducirat porod. To bi znaci bilo na 41+3. Je li koja od vas imala inducirani porod? Po forumima sam puno puta pročitala da žene ne žele inducirati porod ako je sve uredu sa njima i sa bebom, da li da pitam da još pričekamo ako do tada ne rodim spontano ili se nema više šta čekati?
Pozdrav mame,
Već sam bila pisala u jednoj grupi za ljetne bebe, ali vidim da ste se tu prebacile..
Prvorotkinja sam, termin mi je bio 23.08. i još uvijek nema pomaka, ctg uredan, nisam otvorena, plodne vode ima dovoljno..
Danas sam bila na pregledu i sljedeći imam u petak. Ukoliko do petka ne bude ništa, rekli su mi da ćemo se dogovorit kada da dodjem u ponedjeljak i da će mi inducirat porod. To bi znaci bilo na 41+3. Je li koja od vas imala inducirani porod? Po forumima sam puno puta pročitala da žene ne žele inducirati porod ako je sve uredu sa njima i sa bebom, da li da pitam da još pričekamo ako do tada ne rodim spontano ili se nema više šta čekati?
Ma ja vjerujem da ces na kraju prije zakazanog induciranog i roditi..inace sam cula da dosta cura noc uoci induciranog poroda na kraju rode prirodno bez ikakvih pomagala..valjda malo i neki stres ucini svoje..bilo bi najbolje kad bi to sve krenulo svojim tokom ali ne brini valjda ce procjeniti i oni kako je najbolje za tebe i bebaca
Necete izbjec komentare. Nije dobro kad kupujes hranu za bebu, a onda ti neka nepoznata zena iskomentira da je bolje da dojis. To se meni u DM dogodilo. Kad izadjete, opet ce vam neka (vjerojatno zena) prigovorit jer se to radi kod kuce. Ne daj boze da cicu izbacite bez marame ili nekog pokrivala, to ce bit jos gore. Uvijek ih ima. Samo se okrenut na nulu i ne dozivit. Sjetite se da vasa beba treba papati i jebe vam se zivo jel to nekome pase ili ne. Uostalom, sta koga briga. Pa necw dijete biti gladno jer netko ima potrebu nes rec? Budete se sve ushemile, znam ja to 😊 Samo se ne obeshrabrit. Nikad nisam kuzila da netko kenja zeni jer hrani svoju bebu u javnosti. Moja je frendica na tkav jedan komentar pitala zenu da zasto ona gleda u njenu sisu. E onda je bio neugodnjak 🙃
Znam zenskicu koja je sjedila u parku i dojila svoje djete i prisla joj je neka nadobudna seljanka sa komentarom da ipak park nije mjesto gdje bi trebala dojiti svoje dijete a ona je u tom trenu jela neku kiflu i ova sto je dojila se fino digne odlozi bebu u kolica dodje do ove babe uzme joslj kiflu iz ruke i kaze..pa ako nije ovo mjesto gdje moje dijete treba jesti onda boga mi neces ni ti..🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Pozdrav mame,
Pozdrav zoe. Samnom u sobi je bila mama koja je dosla na inducirani, al je na kraju dobila taman tad trudove i rodila bez, tak da se stigne jos sve pokrenuti. Osobno nemam iskustva s tim, al kazu da je sve do 42+0 normalno, tak da imas jos par dana. A stanje ti se stigne promjeniti kroz sate i stignes se i otvoriti i poroditi. Drzim ti fige da ti sve prode sto lakse i bolje i javi se 😉
Hvala vam na odgovorima! :)
Ja se nadam da će doc spontano, a javim vam kako je prošlo :)
Ja se nadam da će doc spontano, a javim vam kako je prošlo :)
Obavezno😉
Ja se nadam da će doc spontano, a javim vam kako je prošlo
Sretno!!! ❤
Pozdrav mame,
Ja sam trebala na inducirani, ali se dan prije samo pokrenulo... Drzim fige da tako i tebi...
Cure s kojima sam pricala u rodilistu, a isle su na inducirani, imaju pozitivna iskustva jer su to brze rijesile nego sto bi prirodno...
Roditi moras, ovako ili onako... Porod se inducira jer cim duze cekas, to je rizicnije za bebu jer se uvjeti u trbuhu mijenjaju, posteljica stari, manje plod vode, beba se moze pokakati itd... zato nemoj na svoju ruku cekati, slusaj doktore, ipak su oni strucniji od nas... Ne daj boze da se nesto zakomplicira... Nije ni indukcija smak svijeta ako dodje do toga... Mozda ti se ipak samo pokrene na kraju... U svakom slucaju sretno i javi kako je proslo... 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji