Klinci su stvarno smiješni, kako on ne da na svoju seku ☺️ a ovo za batine😂😂
Ne znam, nadam se da ću se s vremenom osloboditi 🙄
Ja ju dojim u spavaćoj sobi, tamo mi je uvijek spremna i raširena tetrica na koju ju stavim i tamo mi je najzgodnije. U dnevnoj je sad kaos, na kutnoj njihaljka, pa gnijezdo... Dok ja to sve razmaknem, potrajalo bi 🙈
Hahhaahha Neno, Ivonne, sad sam se nasmijala 😂😂😂 Moj muz kaze da se nada da nas sin nece biti na mene. Ja san ta koja obicno ispali. On nekad zna propast u zemlju jer je njemu pak sve neugodno. Jedva cekam da krenu ispaljivat 😊 Jednom sam u tramvaju umrla od smijeha. Maleni sjedi, ima tako 3-4 godine. Ulazi neka bakica i kaze njemu da jel bi se on digo baki da je njoj tesko stajat. A mali kaze da ne bi i da mu je mama rekla da je on mlad i neka stedi noge, a bakica ce ionak brzo umrijet. Mama se istopila od srama. Sisla je na iducoj stanici, a mi smo umirali skup s bakicom od smijeha 😂😂
Imate marame za dojenje u DMu, čak sam vidila da su neke snižene, pa si bacite oko kog je sram vadit cicu. Obično budu negdje dolje, gdje su kišne navlake, mreže za komarce, zaštite za utičnice i sl
Imate marame za dojenje u DMu, čak sam vidila da su neke snižene, pa si bacite oko kog je sram vadit cicu. Obično budu negdje dolje, gdje su kišne navlake, mreže za komarce, zaštite za utičnice i sl
Super! 😉
Vruća mi bila malo išla sam joj izmjeriti temperaturu, 37 na digitalni, 37,5 na obični. Ispod pazuhića, nisam je davila sa guzom.... 😰. Prije sat vremena je sasvim sama iz čista mira zaspala, odmah mi je bilo jasno da se nešto zbiva.... dat ću joj da doji čim više, neću još dati pracetamol ako joj se ne bude više dizala. Nego da se vratim na toplomjere, kojem vjerovati, digitalnom ili običnom? Nije živin taj obični nego je neka druga tekućina unutra, al svejedno. A digitalni 😵 ne kužim 😰
Vruća mi bila malo išla sam joj izmjeriti temperaturu, 37 na digitalni, 37,5 na obični. Ispod pazuhića, nisam je davila sa guzom…. 😰. Prije sat vremena je sasvim sama iz čista mira zaspala, odmah mi je bilo jasno da se nešto zbiva…. dat ću joj da doji čim više, neću još dati pracetamol ako joj se ne bude više dizala. Nego da se vratim na toplomjere, kojem vjerovati, digitalnom ili običnom? Nije živin taj obični nego je neka druga tekućina unutra, al svejedno. A digitalni 😵 ne kužim 😰
Običnom. Iako je tlaka s njim mjeriti jer dugo traje.
A mom digitalnom (obični neki) treba vrh zagrijati , tak da uvijek mjerim dva puta. Jer sam skužila da prvi put pokaže jedno, a svaki idući podjednako. Možeš probati na sebi, pa vidi kako ti se ponaša
Vruća mi bila malo išla sam joj izmjeriti temperaturu, 37 na digitalni, 37,5 na obični. Ispod pazuhića, nisam je davila sa guzom…. 😰. Prije sat vremena je sasvim sama iz čista mira zaspala, odmah mi je bilo jasno da se nešto zbiva…. dat ću joj da doji čim više, neću još dati pracetamol ako joj se ne bude više dizala. Nego da se vratim na toplomjere, kojem vjerovati, digitalnom ili običnom? Nije živin taj obični nego je neka druga tekućina unutra, al svejedno. A digitalni 😵 ne kužim 😰
Običnom. Iako je tlaka s njim mjeriti jer dugo traje.
A mom digitalnom (obični neki) treba vrh zagrijati, tak da uvijek mjerim dva puta. Jer sam skužila da prvi put pokaže jedno, a svaki idući podjednako. Možeš probati na sebi, pa vidi kako ti se ponaša
Tehnološki smo super napredni. Aha. Ko i digitalni tlakomjeri 😒🤔. Probati ću to s mjerenjem dvaput, ima logike 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji