Slažem se,Krino,apsolutno. Dobro joj je rekla. Ljudi uvijek gledaju tuđa posla i kako god radiš ne valja. Ali nije mi bed zbog toga, ne zanimaju me oni ni najmanje. Nekako mi neugodnjak vadit sisu u javnosti, sramežljiva sam po tom pitanju. Iako mi je najnormalnije vidjet druge da doje u javnosti. Baš sam čudna😩
Nisi čudna, nismo svi isti. Probaj s maramom, Ivonne je kupila preko neta čini mi se. Ili izdajak ako ti je tako lakše i ne zamaraj se 😉
Metak, hahaha…. ma s tim dojenjem u javnosti uvijek netko ima nešto za reći. Tu se stvarno treba otkačit. Marame pomognu sramežljivima. Meni nije bed jer znam da hranim dijete a ne vadim sisu da bi je netko vidio. Mi se već izvježbali. Moj sin je najbolji, pita ga neki dan susjeda kako mu je seka, da li plače? Kaže on, da naravno, ali onda mama izvadi sisu i svi sretni. Ta ista žena kaže vau super al ne može baš posvuda…. a on njoj, zar vi nikad niste pojeli burek na cesti?! Plakala sam od smijeha, nisam mogla ženi ni pozdravit kako spada 😂😂😂
Dječje provale su najbolje .... moj je danas u punoj čekaonici pitao hoce li dobiti batina nakon što sam mu rekla da se malo smiri. 😂 nikad ga ne tučemo niti nećemo, kod njega još uvijek pali brojim do tri, ali moj muž zna nekad reci smiri se dobit ćeš batina.
Klinci su stvarno smiješni, kako on ne da na svoju seku ☺️ a ovo za batine😂😂
Ne znam, nadam se da ću se s vremenom osloboditi 🙄
Ja ju dojim u spavaćoj sobi, tamo mi je uvijek spremna i raširena tetrica na koju ju stavim i tamo mi je najzgodnije. U dnevnoj je sad kaos, na kutnoj njihaljka, pa gnijezdo... Dok ja to sve razmaknem, potrajalo bi 🙈
Hahhaahha Neno, Ivonne, sad sam se nasmijala 😂😂😂 Moj muz kaze da se nada da nas sin nece biti na mene. Ja san ta koja obicno ispali. On nekad zna propast u zemlju jer je njemu pak sve neugodno. Jedva cekam da krenu ispaljivat 😊 Jednom sam u tramvaju umrla od smijeha. Maleni sjedi, ima tako 3-4 godine. Ulazi neka bakica i kaze njemu da jel bi se on digo baki da je njoj tesko stajat. A mali kaze da ne bi i da mu je mama rekla da je on mlad i neka stedi noge, a bakica ce ionak brzo umrijet. Mama se istopila od srama. Sisla je na iducoj stanici, a mi smo umirali skup s bakicom od smijeha 😂😂
Imate marame za dojenje u DMu, čak sam vidila da su neke snižene, pa si bacite oko kog je sram vadit cicu. Obično budu negdje dolje, gdje su kišne navlake, mreže za komarce, zaštite za utičnice i sl
Imate marame za dojenje u DMu, čak sam vidila da su neke snižene, pa si bacite oko kog je sram vadit cicu. Obično budu negdje dolje, gdje su kišne navlake, mreže za komarce, zaštite za utičnice i sl
Super! 😉
Vruća mi bila malo išla sam joj izmjeriti temperaturu, 37 na digitalni, 37,5 na obični. Ispod pazuhića, nisam je davila sa guzom.... 😰. Prije sat vremena je sasvim sama iz čista mira zaspala, odmah mi je bilo jasno da se nešto zbiva.... dat ću joj da doji čim više, neću još dati pracetamol ako joj se ne bude više dizala. Nego da se vratim na toplomjere, kojem vjerovati, digitalnom ili običnom? Nije živin taj obični nego je neka druga tekućina unutra, al svejedno. A digitalni 😵 ne kužim 😰
Vruća mi bila malo išla sam joj izmjeriti temperaturu, 37 na digitalni, 37,5 na obični. Ispod pazuhića, nisam je davila sa guzom…. 😰. Prije sat vremena je sasvim sama iz čista mira zaspala, odmah mi je bilo jasno da se nešto zbiva…. dat ću joj da doji čim više, neću još dati pracetamol ako joj se ne bude više dizala. Nego da se vratim na toplomjere, kojem vjerovati, digitalnom ili običnom? Nije živin taj obični nego je neka druga tekućina unutra, al svejedno. A digitalni 😵 ne kužim 😰
Običnom. Iako je tlaka s njim mjeriti jer dugo traje.
A mom digitalnom (obični neki) treba vrh zagrijati , tak da uvijek mjerim dva puta. Jer sam skužila da prvi put pokaže jedno, a svaki idući podjednako. Možeš probati na sebi, pa vidi kako ti se ponaša
Sortiraj odgovore
Najstariji