Ja sam iznenadena. Vid na trbuhu spava već 2 h bez prestanka. Jučer kad ga nisam stavljala na trbuh budio se svakih pola sata. Strah me zbog SIDSa ali ovak se on naspava. Kak vaši ajaju?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala vam! Mazem purelan i masiram nadam se da ce ic malo lakse. Danas je cickala pol h na ovoj jednoj, stisnit cu zube pa dat i drugu 😥 Muci me i sav od epiziotomije, i to treba luftat i tesko mi je sjedit. Fala Bogu muz je doma ovaj tj inace bi pukla ko kokica..dam da se bar malo oporavi to sve. Zao mi je zbog bebaca s grcicima 😣 Lakse je ovak kad se malo mozes pojadat i cut korisne info!
Hvala za info😘
Gdje ćeš ri Vida vodit na uzv?
Marta spava na leđima i sama se nekako izvitoperi na desni bok
Hvala vam! Mazem purelan i masiram nadam se da ce ic malo lakse. Danas je cickala pol h na ovoj jednoj, stisnit cu zube pa dat i drugu 😥 Muci me i sav od epiziotomije, i to treba luftat i tesko mi je sjedit. Fala Bogu muz je doma ovaj tj inace bi pukla ko kokica..dam da se bar malo oporavi to sve. Zao mi je zbog bebaca s grcicima 😣 Lakse je ovak kad se malo mozes pojadat i cut korisne info!
Samo hrabro proći će
Ja sam iznenadena. Vid na trbuhu spava već 2 h bez prestanka. Jučer kad ga nisam stavljala na trbuh budio se svakih pola sata. Strah me zbog SIDSa ali ovak se on naspava. Kak vaši ajaju?
Mi ti vec 2 tjednna kroz podne spavamo na trbuhu i odvali po 3 sata ujutro. Primjecujem da joj je vrat sad ojacao i da jako lijepo okrece glavicu i drzi je gore. Samo ga prati vjerujem da ce se oni boriti i signalizirati da se nesto desava ;)
ps. kapi poslane ;)
Hvala za info😘
Gdje ćeš ri Vida vodit na uzv?
Marta spava na leđima i sama se nekako izvitoperi na desni bok
Još ne znam. Poslala sam upit kod ovoh Eninonih u Polančec iki ću vidjeti kud če mi frendica iči. Igl kad odlučim javim. Još stignem u ova dva tjedna negdje se naručiti.
Hope 😘😘😘😘😘.
Pitah kak spavajumjer je moj odvalio skiro 3 sata u komadu. Toliko dugo da je sada jedva zaspao.
Umirem od vrućine čak mi se i cice znoje
Noćica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Curkice moje,gotov i ovaj dan,cijeli dan natezanja oko hranjenja i uspavljivanja, vruće mu je bilo,nnervozan jer je bio pospan,pa gladan pa nervozan jer bljuca kad previše pojede i tako ukrug...sad spava od oko pol 9,bilo bi dobro da se sad probudi i pojede bočicu,spaval bi ko top,al po svemu sudeći nebude jer je preumoran... želim vam mirnu,lakui ugodnu noć i nek nam sutra dan bude bolji nego današnji😘
Jutro klokanice i bebaci :)
Uzasno je i vruce i sparno i njima onda jos gore , mene muci malo bol neka u lijevoj bradavici pa si sve mislim jel soor pa cu malo namazat rojazalom , curka spava ..mene muz probudio kad je isao na posao a prije njega kokot 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Jucer smo bili na Dobri na kupanju , curka spavala ko top pored slapa u hladu ☺️ Ali jedva cekamo da malo zahladi 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Jos razmisljam o danima piva i o tome kako Graso pjeva i zbilja mi je zelja njega poslusat ali nista od toga 😅😅
Jutro mamice😘. Noć hvala Bogu bila ok,neka 3 cickanja samo,bez plača, sad papao 70ml,kakao i pajki ko beba,preslatki su kad se u snu onako baš glasno smiju 😀😘🤗😍.
Ugodan dan vam želim i da nema grčeva, frkanja,plakanja puno i ostalih poteškoća.
Bojana super za uspješan izlet i ljepoticu koja je pajkila,zvuk vode ih umiruje a i friški zrak dobro djeluje 😀.Samo da popuste te vrućine i sparina više, Mihael bude sav nervozan kolko mu je vruće pa nemre spavati.
Sortiraj odgovore
Najstariji