Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    08. Kolovoz 2018. 12:38

Nama je noc bila divna,zaspala sinoc u devet,dva puta u noci jela i spavanje do pola osam..od ovih kapi samo prducka po cijele dane.meni je po cijele dane u kratkom i po noci kratki bodi,tanka dekica jer u dnevnoj upalimo klimu da nam kat rashladi i super joj,spava ko andelak.nadam se da ce te vrucine stati i svima postat lakse,bez tih frkanja i neprospavanih noci

Confused
    08. Kolovoz 2018. 13:09

Hello zenice 🙂
    Mi evo svaki dan na moru,predvecer u skitnji,pa nemam kad tipkat.Veronika se danas skoro cijela bucnila,svida joj se.Postala je teska izjelica,dosta vise i cesce trazi.Po noci se standardno budi 2-3 puta.Grceva nema,Bogu hvala,ni nikakvih tegoba.Stolicu nema vec vise od 10 dana,ali uredno prdi i stomacic je mekan.Za 5 dana joj je 2 mjeseca...proletilo mi je.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

bojana27
    08. Kolovoz 2018. 13:28

Jeeel jedino moje dijete cijeli dan samo u peleni ? 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ 

bojana27
    08. Kolovoz 2018. 13:30

hope123
    08. Kolovoz 2018. 13:50

Bok curke :)) mi po noci spavamo uz 2 budenja pa do 9-10 ujutro :))) kroz dan zadnja dva dana isti samo spava :))) ne smijem poreci ali fakat je dobrica :))
    danas je prvu put zaspala uz bocicu jer sam morala na neki sastanak pa ju je tata cuvao :) Ja se izdojim pa ostavim.. bocice Mimijumi su super - mora se bas pomuciti kad papa :)

zavidimo svima koji su na moru ..mi cemo tek 20
    tog... Di cete na more ?

zao mi je zbog svih neprosvanih noci - drzimo da ce biti bolje!
    meni mala spava po noci u dugoj pidami jer se otkrije i onda bude hladna pa se bojim da se ne prehladi. kad je jako vruce onda samo bodic...
    po danu je u bodicu jer nam cijeli klima radi..

uzivajteee

franovamamita
    08. Kolovoz 2018. 14:37

bojana27

Jeeel jedino moje dijete cijeli dan samo u peleni ? 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Ne i moj je 🤣🤣🤣

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

WinniethePooh
    08. Kolovoz 2018. 18:20

Bokić!
    Mi smo se prekjučer nakon onih muka oko cicanja vratili na dojenje, ali ipak ne pojede cijeli obrok nego moram dodat na bočicu. Ide ipak bolje nego prije.
    Noći su nam uglavnom ok, ako ju frče onda ju frče predvečer. 
    Spava samo u bodiju dugih rukava i pokrijem ju s dekicom. Strah me da se ne prehladi jer nam po noći nije jako vruće.
    Kako da ju obucem za setnju predvečer s obzirom da je vani dosta toplo? Kako vi? I jel ih šećete u jajetu ili košari? 

• Maja82
    08. Kolovoz 2018. 20:01

Bok cure mi smo malo bolje krenuli - dojila sad par puta na obje dojke! Cim su grude se smanjile je ipak lakse a mislim da me purelan spasio. Jos boli al nije neizdrzivo..
    Nego vidim da kombinirate i dojenje i bocicu.. kako to radite? Date obje dojke pa jos bocice ako placu? Mislim moja mala posise obje i jos place, mislim da joj jednostavno to sto navuce nije dosta, mozda ce mi porast produkcija jos..nadam se. Pojede u obroku recimo 60-70 ml. A toliko bojim se ne izvuce iz mojih dojki..ili zaspe ili ju ispljune i pocne nervozno mlatit i gurat prste u usta.

pharmamma
    08. Kolovoz 2018. 20:45

Mi šećemo u košari,ali smo češće išle ujutro van..onda se probamo prilagoditi temp i vremenu..
    Cure,kakva je kod vas situacija s ispadanjem kose?ja sam počela svukud nalaziti svoje vlasi,najgore kaj budu na njoj 😕

WinniethePooh
    08. Kolovoz 2018. 21:17

Maja82

Bok cure mi smo malo bolje krenuli - dojila sad par puta na obje dojke! Cim su grude se smanjile je ipak lakse a mislim da me purelan spasio. Jos boli al nije neizdrzivo..
    Nego vidim da kombinirate i dojenje i bocicu.. kako to radite? Date obje dojke pa jos bocice ako placu? Mislim moja mala posise obje i jos place, mislim da joj jednostavno to sto navuce nije dosta, mozda ce mi porast produkcija jos..nadam se. Pojede u obroku recimo 60-70 ml. A toliko bojim se ne izvuce iz mojih dojki..ili zaspe ili ju ispljune i pocne nervozno mlatit i gurat prste u usta.

Mi kombiniramo dojenje i bočicu jer je bila preslaba da cijeli obrok povuče sama. U bolnci smo ju vagali prije i poslije podoja i dodali koliko su odredili da još treba pojesti. Kad smo došli doma patronažna nam je ostavila vagu pa smo tako nastavili. Sad smo vagu vratili pa ne znam kako ćemo sad. Sad ću valjda nuditi dok god bude htjela jesti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.