Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    09. Kolovoz 2018. 11:51

Dan zenske :) da ni moja nece bas na trbuh ljuti se pa ju ni ne stavljam , vecinom je na boku malo na ledima..mi spavamo i u 3 picimo na kupanac jedva cekam 😃😃

japanka
    09. Kolovoz 2018. 12:12

Maja82

Hvala vam! Mazem purelan i masiram nadam se da ce ic malo lakse. Danas je cickala pol h na ovoj jednoj, stisnit cu zube pa dat i drugu 😥 Muci me i sav od epiziotomije, i to treba luftat i tesko mi je sjedit. Fala Bogu muz je doma ovaj tj inace bi pukla ko kokica..dam da se bar malo oporavi to sve. Zao mi je zbog bebaca s grcicima 😣 Lakse je ovak kad se malo mozes pojadat i cut korisne info!

Majo,
    Ja sam ranu mazala peruvian balsamom jer mi je tako doktorica u bolnici preporucila. Ne znam je li to pozurilo zacjeljivanje (zato bi kao sluzilo), meni je bilo puno bolje kad su prosla 2tj od poroda, a nakon negdje dva i pol sam vec sjedila. A stvar je u tome da su meni u bolnici morali rašit jedan sav jer sam imala hematom 'impresivnih razmjera' (kako je rekla dr i zvala primarijusa da me pregleda). Ali taj balsam je dosta skup (cca135kn), a maze se vrlo malo jednom dnevno pa ako je vec proslo npr 10 dana od poroda onda ne kupuj jer ce to ubrzo sve biti ok. 

Moja beba me iscrpila jucer i prekjucer a i danas je ista stvar, samo cicaaaa, i nista drugo, spavanje minimalno, ako imam srece po 10ak min ali ako se maknem od nje odmah buđenjeee, nadam se da je skok u razvoju?! Do sad je super dobivala na tezini pa se nadam da joj je dovoljno ovo mlijeka sto imam?

09. Kolovoz 2018. 12:25

Kod mene bager u dvorištu kopa,pas laje na njih,u kući buše rupe za lustere,jebem ti dan i cucka i majstore🤪🤪svi odjednom,morala s malim u sobu,gladna sam,on se budi svako malo,di neće od toliko buke😣

• Maja82
    09. Kolovoz 2018. 12:53

Dobar dan mamice!
    Japanka hvala! Proslo je 7 dana, ispirem vodom i hrastovom korom i jos uzela neki antibiotski prah u spreju.. cini se bolje al znam da treba bar jos tj dana izdrzat.
    Za mlijeko mozes napravit ono vaganje prije i nakon podoja (testni podoj) pa se otprilike vidi koliko posisa. Ako imas vagu il ak ti patronaza dolazi da probas mozda.
    Ena zao mi je zbog buke, vjeruj mi ja vec luda 😣 stan iznad nas se preuredjuje vec 5 tjedana! Al ono buse ruse zidove i to.. jutros opet nesto busili al mala nije reagirala bar nesto.nocas je bila bas nervozna, prduckala bljuckala nosali ju do 3,  vald se nagutala zraka il prebrzo pojede nemam pojma. Al bar je pocela sisat fino.

• Maja82
    09. Kolovoz 2018. 12:54

Bojanaaa kupanje jaoooooo 😍😍😍😍😍

hope123
    09. Kolovoz 2018. 13:44

Bok zenske :) mi danas muku mucili sa spavanje ali je onda od pol 1 do pol 6 odvalila pa opet do 9. Sad je sva neka razdrazljiva i nebi spavala..pol sata i dosta. strasna je :D
    Pokakala se tak ujutro da sam ju pod tus morala staviti, a taman smo se spremile za izlazak :D

09. Kolovoz 2018. 14:54

Hej! 
    Stavljati na trbuh obavezno,  ljute se,  da jer im je tesko,  ali to je jaaaako vazno. Kad se pocnu bunit okrenuti ih natrag,  pa kad se odmore ponovno. I sve to na cvrstoj podlozi.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bojana27
    10. Kolovoz 2018. 05:26

Samo ja dok beba spava ne spavam , mrzim kokosi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Trebali smo 18.08 i 1.09 na svadbe i idemo samo 1.09 i to do sale , sta bi vi na mom mjestu ? Jel bi vodile klince i u salu ? Ja si mislim da je prerano , jer smeta ju buka i onda je i nervozna i nemre spavat i ne zelim je mucit..ovak cemo bit od pola 4 do 8 popodne i dobro ..jos uvijek se premisljam 😶

ivymicek
    10. Kolovoz 2018. 06:57

bojana27

Samo ja dok beba spava ne spavam , mrzim kokosi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Trebali smo 18.08 i 1.09 na svadbe i idemo samo 1.09 i to do sale , sta bi vi na mom mjestu ? Jel bi vodile klince i u salu ? Ja si mislim da je prerano , jer smeta ju buka i onda je i nervozna i nemre spavat i ne zelim je mucit..ovak cemo bit od pola 4 do 8 popodne i dobro ..jos uvijek se premisljam 😶

Ja svoje starije nikae nisam vodila upravo zbog buke. Mislim da im je to preveliki stres. Ivijek možete ostati ako malecka bude dobra a ako ne uvijek možeš otići 😊.
    Mog je probudilo frkanje. Noćas smo cicali valjda 5 puta jer je bilo užasno vriće. Svi su se budili i Vid i statiji klinci.
    Meni su oći opet teške i sad čekam muža da skuha kavu a da nikog ne probudi 🙈.
    Najavljuju kišu, baš se veselim

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

nasdva
    10. Kolovoz 2018. 07:09

Mi smo imale super noć. Sinoć malo teže zaspala, ali je zato prvi put tražila jest u 2, budna je 5:30 kad je opet tražila jest. Ne plače nego sama sebe zabavlja maše rukicama i nogicama nešto si priča, a ja bi spavala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.