Još sam zaboravila pitati , jel izbjegavate hranu koja napuhnjuje (zbog dojenja), ja ne jedem mahunarke, gljive, jaja, med, mlijeko i mliječne proizvode izbjegavam koliko to mogu. Zanima me jel grožđe,rajčice jedete? Pokušavam što manje jesti hranu koja bi njoj mogla raditi nadutost. Jedem puno lubenice, nadam se da je to ok. Što vi najčešće jedete, neznam više što bih skuhala
Ja ne jedem grah,jesam dvaput,prdili oboje🙊,pa neću više...mliječno tu i tamo,..ma skoro sve pa ako vidim da mu nešto smeta više ne jedem
😂😂jedno pitanje ,jeste rezali bebicama nokte na nogama? 😂😂,Ja vidim da ću morati 😀
Pharma kontam te skroz 😘
Ena pojela sam sendvič i popila jogurt 🤣🤣🤣🤣 za veceru cu neki rizoto s tikvicama i gljivama
Mandarina linea negra Ce nestati i ja ju jos imam...rana od epizotomije prvi puta nakon nekih mj dana sad ju nisam imala,i ja pijem svaka ove cajeve i molim Boga da nadode to mlijeko vise a i malac je na sisi vačjda 15 puta dnevno...jedem sve osim mahunarki i kupusnjaca...i osim svježeg povrća to se nekako bojim probsti
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Nista od bio gaie,tiba kapi ni cajeva,ni kod mene..sad taj lefax cekam,samo ih na dolcu ima ili iz inozemstva narucit.ja pazim jer vec skuzila kaj joj smeta,dosta toga ne jer cim pojedem mene napuhuje tak da znam..grozde,rajcicu jedem..to za dm samo se na blagajni javimo ili?
Da, tako piše da se paket može preuzeti na blagajni uz predočenje dm active beauty kartice.
Ako netko bude išao i podigao nek javi, ja nisam bila .
Pharma kontam te skroz 😘
Ena pojela sam sendvič i popila jogurt 🤣🤣🤣🤣 za veceru cu neki rizoto s tikvicama i gljivama
Mandarina linea negra Ce nestati i ja ju jos imam…rana od epizotomije prvi puta nakon nekih mj dana sad ju nisam imala,i ja pijem svaka ove cajeve i molim Boga da nadode to mlijeko vise a i malac je na sisi vačjda 15 puta dnevno…jedem sve osim mahunarki i kupusnjaca…i osim svježeg povrća to se nekako bojim probsti
Ja jedem paradajz 🤔,kaj im smeta to? Dobar ručak a i plan za dalje😁. Ipak budem pizzu kasnije,zamijenila sam tijesto da se diže..
Franova kužim te skroz, sve bi dala da imam dovoljno mlijeka za nju,sve nešto čitam što bi bilo dobro, ovo ono, al eto
Ena mi smo na rukama noktiće rezali 2,3 puta jer se sva bila izgrebala po licu, na nogicama nismo još.
Winnie linea negra će ti otići, s vremneom. I ja imam svoju i uopće ne blijedi.
Jama buš mi javila za taj Lefax ak vama pomogne i ja naručujem.
Moj danas urla i frče ga a pazim kaj jedem. Jučer jela meso i krumpir sa malo cikle i bučnicu. Ali i kad niš ne jedem njega frče.
Proud jabi vjesti s preglrdq.
Nravo franova za pravog momčinu.
Držim fige da bude barem malo bolje čim vručine prođu
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
😂😂jedno pitanje ,jeste rezali bebicama nokte na nogama? 😂😂,Ja vidim da ću morati 😀
Ruke moram jer grebe i mene i sebe. Na nogicama samo palčeve 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Japanka evo moja sad spava pa uspijevam brzinski skuhati ručak...ali su sveki i mama dosta uskakale dosad..sve ovisi kakav je dan Anastaziji 😁
Mandarina i ja dajem Biogaiu i imamo spreman Espumisan ako zatreba,zasad sam ga samo jedan dan davala..a sto se tiče hrane,jedem većinu tog pa pratim jel joj smeta..mahunarke i jaja još nisam,mlijeko danas tek,a mliječni proizvodi joj ne smetaju..rajčice jedem skoro svaki dan jer joj nisu smetale,grožđe nisam u velikim količinama..ali voće i povrce skoro sve jedem domaće i da nije tretirano pesticidima il je tretirano minimalno..jer često bebe izreagiraju na ostatke pesticida,a ne na samu hranu
Sortiraj odgovore
Najstariji