Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    06. Kolovoz 2018. 15:08

Moja beba je izgleda imala privatni solarij u buši 😂😂 

06. Kolovoz 2018. 15:41

A jesam tuka,ljepo sam si to napravila😲,sad ne želi više da ga se hrani na rukama nego ležeći na krevetu 🤪,par puta je nešto jako plakao i dala sam mu bočicu da se smiri,sad drugačije neće,počne vrištati ko lud...ajooj

06. Kolovoz 2018. 15:42

pharmamma

Moja beba je izgleda imala privatni solarij u buši 😂😂

😂😂😂😍😍😍😍😍

Mya
    06. Kolovoz 2018. 16:00

sogi je taj lefax iz austrije narucivala,mali imao užasne grceve,kaze da jedino ju on spasio,nije ni znala sta su kasnije.dolaze do kraja tjedna pa javim..mi smo oboje tamnoputi tako i ona crna..spavala je tri sata kak nocas nije i sad cemo vidjet kak ce biti ostatak dana.

hope123
    06. Kolovoz 2018. 16:10

Bok svima :))
    cestitke svima na punim mjesecima i kilicama :))
    nove cure welcome :))
    kaj se tice muskih i djece sve je vec receno :D
    Ivy ak ces trebat vrtrovne reci..

Mi smo se napokon vratili na staro spavanje..kroz noc 2 budenja tak da je super..ali moram paziti da ne ureknem...

K nije kakala vec 7 dana...siroce bas mislim da zeli a ne moze... mi tolko bljucamo, uopce ne znam sta joj smeta...ili se stvarno toliko najede pa sve ide van ili neka hrana.. trudim se ne jesti ono sti napuhuje pa vise ni ne znam sta bi jela...cak sam i kavu probala izbaciti da ne bi od nje toliko bljucala...od mlijecnih proizvoda jedem eventualno grcki jogurt i mlijeko bez laktoze.

nadam se da bude brzo prestala bljucat jer ju ne stignem prati :D

Javite kak su lefax kapi. Ja sam ih isto htjela kupit ali nemamo jake grceve - 2 puta dnevno 30 minuta -do kad se ne isprdi
    ..
    Drzimo svima palceve za ugodan dan :)

06. Kolovoz 2018. 17:05

Evo nas! Sve u redu,  dobio pikicu.
    Opet natukao 1480g,  i sad ima 5860g i 57cm,  narasao 5cm. 
    Malo je cendrav sada,  ali to je bilo za ocekivati,  ipak im je sok to pikanje 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bojana27
    06. Kolovoz 2018. 17:32

Joj ja danas nis ne pijem sad cu al sam stalnooo gladna 😶😶 ja bi umrla da mlijeko i jaja ne jedem al ne smeta joj hvala Bogu 

• Maja82
    06. Kolovoz 2018. 17:38

Hej cure! Javljam se i ja i u ovu grupu!
    Rita nam je dosla 1.8 - 51 cm, 3810. Dosle smo u subotu iz bolnice sa 3600. U bolnici sam ju stavljala dojit i nes bi malo dobila valda al se derala ko vol i onda bi joj dali dohranu. Napravila mi je male ragade na bradavicama, pokusala sam sa sesiricem kaj isto boli ali podnosljivije. Mlijeko mi je nadoslo taman u sub tako da sam se doma usokirala od zastoja, sva sreca frendica mi je dosla malo masirat i pokazat kako iscjedit. Sad cijedim non stop i to joj dajem na bocicu a dajemo joj i Hipp adaptirano, ovo ne bi bilo dosta nikako. Malo joj dam da cicka dok se pripremi boca al bradavice me bole za poludit jedna krvari svako malo..jeste vi cekale da ragade prodju pa onda dojile il stisle zube?  Svi savjeti sa zastojem i bradavicama su dobrodosli! Uzela sam one gelove u vrecici sto se griju pa stave i imam purelan. 
    Muci me isto to adaptirano al kaj mogu pa ne moze beba bit gladna.. nadam se da ce htjet i dalje cickat i nakon bocice.

pharmamma
    06. Kolovoz 2018. 18:31

Hope,i moja bljucka stalno neovisno o tome što ja pojedem..tako da kud ona,tud i tetra pelena i krpica hahahah mislim da je kod nas razlog to što bi stalno cicala i još je k tome nemirna i mlati rukicama i nogicama,nema sekunde mira
    Maja dobrodošla ☺️ Zasad nemam iskustva s ragadama,ali curke tu su jako zadovoljne s multi mam kompresama pa mozda da isprobaš..držim fige da prođe čim prije i da uspijete s dojenjem 🤞

ivymicek
    06. Kolovoz 2018. 20:37

Maja82

Hej cure! Javljam se i ja i u ovu grupu!
    Rita nam je dosla 1.8 - 51 cm, 3810. Dosle smo u subotu iz bolnice sa 3600. U bolnici sam ju stavljala dojit i nes bi malo dobila valda al se derala ko vol i onda bi joj dali dohranu. Napravila mi je male ragade na bradavicama, pokusala sam sa sesiricem kaj isto boli ali podnosljivije. Mlijeko mi je nadoslo taman u sub tako da sam se doma usokirala od zastoja, sva sreca frendica mi je dosla malo masirat i pokazat kako iscjedit. Sad cijedim non stop i to joj dajem na bocicu a dajemo joj i Hipp adaptirano, ovo ne bi bilo dosta nikako. Malo joj dam da cicka dok se pripremi boca al bradavice me bole za poludit jedna krvari svako malo..jeste vi cekale da ragade prodju pa onda dojile il stisle zube? Svi savjeti sa zastojem i bradavicama su dobrodosli! Uzela sam one gelove u vrecici sto se griju pa stave i imam purelan.
    Muci me isto to adaptirano al kaj mogu pa ne moze beba bit gladna.. nadam se da ce htjet i dalje cickat i nakon bocice.

Bok maja! Dobro nam došla.osobno sam stisla zube kod ragada ali mene je bolilo samo dok su primali bradabicu tokom podoja je bilo ok. 
    Hope me vetrove. Moj mail je ivana.mail.me@gmail.com pa mi tam pošalji podatke da ti uplatim 😊.
    I moj bljuca iz istog razloga kao i pharma.
    Proud bravo 🎉🎉🎉 za A i za tebe. Odlična kilaža. A šok će proć.
    Evo mi se nakon coćijelog danamuke isprdili i iskakali.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.