Bok cure :))) mi smo super spavali..ujutro malo mucenje sa prdenjem ali brzo je proslo.
Super za Lefax kapi !!!!!
Moja se valjda isto prenajede pa onda bljuca u mlazu..biser mali ne zna kad je dosta :D
ja ju ne stignem prati inoblaciti.
nakon 8 dana se pokakala danas festamo :D
🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Za kakanje.
Jama ja sad čekam vetrove kapljice pa ak to ne upali naručujrm lefax a ako to ne upali odustajem 😂.
Jooj nasdvadrži se.. vjeruj mi bit će lakše. Najteže je jer skupa spavate. Tak je i nina budila mog Luku pa je on odlučio ići spavati u svoju sobu onda je bilo malo lakše. To sve dode na svoje samo treba vremena a tebi treba odmora. Ja toi šaljem vibrice 😘😘😘😘.
Vidim svi smo se frkali. Da franovs i moj najbolje spava na trbuhu.
Ljubim vas idrm piti kavu jer ju čeksm od jutra
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy hvala za vibrice
Naručujem Martu za uzv kukića i dobivam termine u 10 mj što mi je kasno.
Ivy da li si ti kod svoje pedijatrice radila uzv? Rekla mi patronažna da ona radi, pa ako nije u redu zove neku dr u Klaićevoj i dođeš odmah na red.
Jedva čekam da prode ljeto uzaaaas..😤
Mi jucer kad smo bili na pregledu nije nam pedijatrica ni spomenula uzv kukova 🙄🙄
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Nas u bolnici narucili za uzv 2.10.,osim bebe koje su imale probleme njih na ottopediji odmah primaju bez narucivanja..tako je evo bar kod nas
Ivy hvala za vibrice
Naručujem Martu za uzv kukića i dobivam termine u 10 mj što mi je kasno.
Ivy da li si ti kod svoje pedijatrice radila uzv? Rekla mi patronažna da ona radi, pa ako nije u redu zove neku dr u Klaićevoj i dođeš odmah na red.
Iskreno ok je ali ako kukich ne valja šalje te u klaićevu tak da možda odmah probaš u klaićevoj. Tak sam ja s Lukom išla kod nje bzvze platila 250 kn i opet morala u klaićevu.
Ja mislim ići kod Ayouba ako kod njrga dode dr iz Klaičeve, zovem popodne pa ti javim.
Franova nije hića ali kažu da se izmedu 6-8 tj života treba napraviti taj uzv ali očito jr svugdje drugačije. Ali koliki me pamčenje služi nije ništa alarmantno jer se kukich okoštava skroz (ili tako nešto) sa 5 mj bebina života.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobila 18.10. u Klaićevoj a Marta mi rođena 26.06.
Pregled bi se trebao obavit u prva 3 mj, da se stigne popravit do 5 mj života ako je potrebno.
Šalata kaže odkaži Klaićevu onda šalji mail njima opet oni nude početak 10 mj.
Bračak naručuje sredinu 9 mj, ali kad sam rekla datum rođenja rekla mi je da to prekasno i nije htjela naručit.
Anastazia je od 5 ujutro odspavala sveukupno možda pola sata..vise ne znam kak da ju primim da joj bude lakše,a uz ovu vrućini jadnica se sva oznoji na rukama 😩 dio onog kaj u međuvremenu pocica,odmah i izbljucka,vjerojatno skupa s espumisanom..😞 danas bas nije nas dan
Bračak naručuje sredinu 9 mj, ali kad sam rekla datum rođenja rekla mi je da to prekasno i nije htjela naručit.
Cure imate privatnu polikliniku Polančec u Zaboku, kuća do Dm-a, nasuprot policije,s prve strane je frizerski salon a s druge su oni, naruči te za par dana, 200kn je uzv...ima njih i u Stubici..
Ayoub ne radi više uzv kukicha.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji