Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    07. Kolovoz 2018. 11:33

hope123

Bok cure :))) mi smo super spavali..ujutro malo mucenje sa prdenjem ali brzo je proslo.

Super za Lefax kapi !!!!!
    Moja se valjda isto prenajede pa onda bljuca u mlazu..biser mali ne zna kad je dosta :D
    ja ju ne stignem prati inoblaciti.

nakon 8 dana se pokakala danas festamo :D

🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Za kakanje.
    Jama ja sad čekam vetrove kapljice pa ak to ne upali naručujrm lefax a ako to ne upali odustajem 😂.
    Jooj nasdvadrži se.. vjeruj mi bit će lakše. Najteže je jer skupa spavate. Tak je i nina budila mog Luku pa je on odlučio ići spavati u svoju sobu onda je bilo malo lakše. To sve dode na svoje samo treba vremena a tebi treba odmora. Ja toi šaljem vibrice 😘😘😘😘.
    Vidim svi smo se frkali. Da franovs i moj najbolje spava na trbuhu.
    Ljubim vas idrm piti kavu jer ju čeksm od jutra

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

nasdva
    07. Kolovoz 2018. 12:40

Ivy hvala za vibrice
    Naručujem Martu za uzv kukića i dobivam termine u 10 mj što mi je kasno.
    Ivy da li si ti kod svoje pedijatrice radila uzv? Rekla mi patronažna da ona radi, pa ako nije u redu zove neku dr u Klaićevoj i dođeš odmah na red.

franovamamita
    07. Kolovoz 2018. 12:49

Jedva čekam da prode ljeto uzaaaas..😤
    Mi jucer kad smo bili na pregledu nije nam pedijatrica ni spomenula uzv kukova 🙄🙄

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    07. Kolovoz 2018. 12:53

Nas u bolnici narucili za uzv 2.10.,osim bebe koje su imale probleme njih na ottopediji odmah primaju bez narucivanja..tako je evo bar kod nas

ivymicek
    07. Kolovoz 2018. 13:08

nasdva

Ivy hvala za vibrice
    Naručujem Martu za uzv kukića i dobivam termine u 10 mj što mi je kasno.
    Ivy da li si ti kod svoje pedijatrice radila uzv? Rekla mi patronažna da ona radi, pa ako nije u redu zove neku dr u Klaićevoj i dođeš odmah na red.

Iskreno ok je ali ako kukich ne valja šalje te u klaićevu tak da možda odmah probaš u klaićevoj. Tak sam ja s Lukom išla kod nje bzvze platila 250 kn i opet morala u klaićevu.
    Ja mislim ići kod Ayouba ako kod njrga dode dr iz Klaičeve, zovem popodne pa ti javim.
    Franova nije hića ali kažu da se izmedu 6-8 tj života treba napraviti taj uzv ali očito jr svugdje drugačije. Ali koliki me pamčenje služi nije ništa alarmantno jer se kukich okoštava skroz (ili tako nešto) sa 5 mj bebina života.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

nasdva
    07. Kolovoz 2018. 13:20

Dobila 18.10. u Klaićevoj a Marta mi rođena 26.06. 
    Pregled bi se trebao obavit u prva 3 mj, da se stigne popravit do 5 mj života ako je potrebno.

nasdva
    07. Kolovoz 2018. 13:24

Šalata kaže odkaži Klaićevu onda šalji mail njima opet oni nude početak 10 mj.
    Bračak naručuje sredinu 9 mj, ali kad sam rekla datum rođenja rekla mi je da to prekasno i nije htjela naručit.

pharmamma
    07. Kolovoz 2018. 13:35

Anastazia je od 5 ujutro odspavala sveukupno možda pola sata..vise ne znam kak da ju primim da joj bude lakše,a uz ovu vrućini jadnica se sva oznoji na rukama 😩 dio onog kaj u međuvremenu pocica,odmah i izbljucka,vjerojatno skupa s espumisanom..😞 danas bas nije nas dan

07. Kolovoz 2018. 13:48

nasdva

Bračak naručuje sredinu 9 mj, ali kad sam rekla datum rođenja rekla mi je da to prekasno i nije htjela naručit.

Cure imate privatnu polikliniku Polančec u Zaboku, kuća do Dm-a, nasuprot policije,s prve strane je frizerski salon a s druge su oni, naruči te za par dana, 200kn je uzv...ima njih i u Stubici..

ivymicek
    07. Kolovoz 2018. 14:22

nasdva

Ayoub ne radi više uzv kukicha. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.